Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaa tak w ogóle to muszę sobie ponarzekać na małą co by jej się odmieniło
a więc od dwóch dni moje dziecko stwierdza że tak w sumie od 2w nocy juz spać się jej nie chce i tak bawimy się ze 2-3 godziny
nie muszę pisać jak się czuję zwłaszcza że musiałam zwlec się z łóżka o 6.00 bo kurs Excela sobie wymyśliłam i do Krakowa dojechać musiałam na 8.00 wczoraj i dziś. No ponarzekałam dzisiaj powinnam przespać całą noc
-
L dodaj przez zmniejszamy.pl tam mozna obracać tylko przed linkiem trzeba dodać
Ja tez dalej nie mam @, Lexi u Ciebie po porodzie juz wszystko tam wróciło do normy, a po kp to jednym szybciej drugim pozniej.
Tez bym chciała dzieci w zbliżonym wieku, ale przy moich ciążowych perypetiach wole ten min rok odczekać i z reszta kp w tym nie pomaga -
Lexi150 wrote:Ediii no jak wszystko pójdzie ok to będziemy się nawzajem wspierać
A że tak niedyskretnie zapytam u Was planowane czy niespodzianka?
Wyliczone, planowane, miesiąc spoźnione, a może nie. Cała trójka jest ze stycznia to i czwarte chcieliśmy na styczeń, jest na 6 luty, kto wie, może się wyrobie
Pójdzie, pójdzie ok, spokojnie.Lexi150 lubi tę wiadomość
-
Zosia no no, elegancko sobie siedzi
L wstawiaj takie jakie masz
Okresu jeszcze nie mam, cały czas kp
My byliśmy w przychodni na tak zwanej nocnej pomocy, żeby jutro w kolejce nie staćLekarka ją osluchala, zbadała gardło, uszy i wszystko jest w porządku
Uff, mogę spać spokojnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 20:39
Lexi150 lubi tę wiadomość
-
L musisz ciut zdjęcie zmniejszyć na tej stronie jest czterokrotne 25% bo ja widze tylko nogę
chyba ze na kompie lepiej widać
Juz chyba to zrobiłaś jak to posalamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 20:44
-
nick nieaktualny
-
vayn wrote:L wyglądasz na liceum
Super fotki
Kurka Polenisko najstarsze, a samo nie siedzi
Taaak chciałabym chciaładziękuję!
A z siedzeniem to nic się nie przejmuj każde dziecko ma swój czas na pozyskanie nowej umiejętnośćmojej koleżanki syn 8 miesięczny raczkuje i podnosi się na nogach a siedzieć nie potrafi bo odrazu sie chwieje i przewraca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 21:07
-
No L to do roboty
bie no żartuje, nie kazdy chce, nie kazdy moze, nie każdego stac... Ja ti bym chciała niec trójkę, ale troche późno sie wzielam za pierwsze, po drugie w niecałych 40mkw ciezko by sie pomieścić, a kredyt na pol banki no cóż...przy trójce dzieci byłoby ciezko, ehhh ale kto wie, kto wie