Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lexi tak dwa razy dziennie vit c i byliśmy do piątku na furaginie. A już w piątek byłam z tym wynikiem czastkowym i lekarz powiedział że jak jest to jest ze trudno wyleczyć ale trzeba powtórzyć badanie tylko właśnie nie z worka tylko z lapanego. Będzie ciężko. Lexi u nas to samo było z tymi posiewami z tym że cewnikiwanie nie bardzo wykonują chętnie. W szpitalu to dwie zgody podpisać trzeba.
-
nick nieaktualnyBruśka współczuję
Biedny Jasio się namęczy tylko
A my normalnie mamy zęba! Nina przywiozła sobie z wakacji
Czym myć, jaką pastę, szczoteczkę do zębów polecacie?
Dzisiaj po raz pierwszy rozszerzamy Nince dietę, zaczynamy od dyni. Będzie się działotysiaa93, d84 lubią tę wiadomość
-
Mari szczoteczek jest duży wybór. My mamy z Nuka silikonowe 6+ ale Mały ich nie lubi bo za twarde jeszcze. Na razie taka na palec mięciutka się sprawdza z babyono. Tyle że my jeszcze bezzębni
A pastę też mają z nuka ale nie wiem czy warto. Słyszałam dobre opinie o elmex (od pierwszego ząbka).Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 11:34
-
Hejka niedzielna!
Brusia co za cholerstwo. Trzymamy kciuki, żebyście się w końcu tego pozbyli.
Mari na sroka o jest fajna analiza past do zębów dla dzieci. Po jej przeczytaniu i uwzględnieniu dostępności wybrałam pastę z Ziajki (z Eugeniuszem). A szczoteczki mamy z canpola takie trzy w zestawie były to teraz myjemy tą drugą (silikonowy włos). -
L wrote:Sto lat dla Jasia , kochany wyglądasz slodziaśnie
mamusia zaś na ostatnim zdjęciu nieco wychudzona o ile to mamusia
Brusia obyście szybko zwalczyli te bakterie.
Tysia zdrówka dla was!
Tak, to mamusia. Powiem Wam, że ważyłam się wczoraj i... ważę teraz tyle, co w gimnazjum xDL lubi tę wiadomość
-
Dziewczęta takie małe obwieszczenie. Prawdopodobnie w moim brzuszku zagościła się fasolinka
Testowałam dziś po południu i jest bladzioch. Ale jest! Jutro może polecę na betę. Oczywiście wiadomo że jeszcze milion rzeczy się może wydarzyć po drodze ale buzia mi się cieszy na samą myśl że może niedługo znów poczuję te kopniaczki
dana222, tysiaa93, Kri, tulipanna, d84, Biedroneczka29, gorgeous, Mila920, marissith, Ediii, L, Zosia_wop, Iwa2016, adelka77 lubią tę wiadomość
-
Lexi super. Trzymamy Kciuki z KUbusiem żeby fasolka została z Wami do końca !
Super nowinka !
gorgeous - Ty się weż lepiej za jedzenie bo w anoreksje popadnieszKto Jasia bedzie nosił ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 16:33
gorgeous lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Lex trzymam kciuki żeby wszystko było ok, mi to jeszcze okres nie wrócił.
Dana moja każda podróż do domu to około 6h dziś było 7h i masakra. Lało nie mozna było się zatrzymać żeby go ponosić na zewnątrz. Ile byśmy nie jechali ostatnia godzina to wrzaski jakby go ze skóry obdzierali.
Dziewczyny a jak rzuciłyście kp to po jakim czasie wam okres wrócił?17/2/2016 B
11/3/2018 I