Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Super chłopak z tego Jasia, a ta nozka no no widać z dobrej mleczarni korzysta
hehe. Sto lat przystojniaku!
Mój Tymonek to takie maleństwo przy Waszych dzieciaczkach, my nosimy większość rozmiaru 68 i powoli wchodzimy w 74..dopiero.. no ale mama i tata kurduple(ja 164, Luby jakies 170 w polotach) to po kim na być dużygorgeous lubi tę wiadomość
-
Mila my też raczej niscy. Podobnie do Was ale Synek nam długi rośnie. Teraz już na 74 i 80 nosimy ubranka. Prawdopodobnie po teściu idzie bo facet potężny. No i waży już prawie 9 kg
Ja będę miała malinki i jeżynki tylko. Może śliwki ale mama mówi że robaczywe są. Jesienią będą też jabłka ale nie ma dużo w tym roku. Rodzice większość ogrodu przeznaczyli na strefę relaksu i zabawy więc plonów mało. -
Tusiaa wrote:Ale slodziak z Jasia
dziewczyny a jeszcze pytanko z czym mam dynię dla małego zrobić . nie mam pojęcia z kurczakiem i ziemniakiwm i czymś jeszczev?
-
Wow! Jasiu jest świetny. Wygląda na starszego. I to wszystko na twojej piersi. Pozazdrościć
Tuli a jeśli skórka się przyklei? Ja tam borówki amer. i śliwki obrałam, bo się bałam tego. No ale ja nie blenduję, bo myślę, że niedługo będzie jadł kawałki, lub sobie gryzł w całości... -
Mój mężu to zapalony karpiarz. A ja osobiście karpia mogłabym jeść codziennie
Dziecko me znalazło sobie zajęcie. Pluje na parkiet i rączkami rozmazuje ślinęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 15:34
vayn, tysiaa93, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
Lexi Ha, ha działalność twórcza naszych dzieci to czasami zaskakuje.
Mój dzisiaj leżał na plecach i wił się jak wąż - śmiałam się, że tańczy lambadę. A ostatnio stwierdził, że głowa za ciężka podnosić jej nie będzie, wiec sobie zabawki podaje stopami.
Szkoda tych rybek, no bo wiadomo - świeże jak żadne inne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 15:50
-
Mila920 wrote:Dużo dużo zdrówka dla Gabrysi!
Sa tutaj dziewczyny z trójmiasta prawda? Chcemy wyskoczyć nad morze na parę dni odpoczac - u nas nie było szans na wcześniejsze 'wakacje'jak trafimy na pogodę to super, jeśli nie to Tymuś chociaz pooddycha innym powietrzem
. Może znacie jakieś miejsca godne uwagi? Najlepiej, żeby było to jak najblizej mazur, pełno tego w internecie, ale wiecie jak to jest jechać w ciemno, boję sie ze trafimy w jakieś imprezowe obozowisko
a my wolelibysmy jakies miejsce przyjazne dziecia
Może któraś z Was pomoże?
Chodzi o wrzesień, bo ominelam te info -
marissith wrote:Mila my jedziemy na początku września do Piasków. Stegna i Krynica Morska są blisko, po sezonie nie powinno być tłumów, bo teraz jest masakra
My dla odróżnienia jedziemy do Szczawnicy na początku września -
Mila920 wrote:Super chłopak z tego Jasia, a ta nozka no no widać z dobrej mleczarni korzysta
hehe. Sto lat przystojniaku!
Mój Tymonek to takie maleństwo przy Waszych dzieciaczkach, my nosimy większość rozmiaru 68 i powoli wchodzimy w 74..dopiero.. no ale mama i tata kurduple(ja 164, Luby jakies 170 w polotach) to po kim na być duży
O tak, nózia konkretnaKochana, ja mam 160cm, a mąż 175cm, więc też najwyżsi nie jesteśmy
-
Kri wrote:U nas takie dziadostwo było właśnie przy alergii na mleko. W sensie krowie jak ja jadłam.
kurcze ja od początku mleko hektolitrami piję więc może to nie to, może to ta marchewka bo po tym się to pojawiło chyba, a może wcześniej - niepamiętam
ja polecam katarek do odkurzacza
mój dziś wypił 100ml wody a podaję mu ją od równego tygodnia17/2/2016 B
11/3/2018 I