Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Brusia tak wogle dzięki, zwlekałam z tym tormentiolem a uczynił cuda
A mój też ma często tę mastkę i czasem odciągnę i przemyję. to właśnie tak jest część osób krzyczy, że absolutnie nie ruszać a część, że czyścić i bądź tu mądry! I to co lekarz, co położna to co innego.
Pytanie techniczne: zacznę podawać małemu np marchewkę to pierwszego dnia łyżeczkę, potem więcej i tak przez tydzień i stopniowo zwiększać? Czy codziennie po kilka łyżeczek i tyle i przejść do następnego smaku? -
nick nieaktualnyTysia o matko
zdrówka dla was
Ja mam katarek do odkurzacza i Nina lubi jak gile jej wyciągam
Biedroneczka u nas wszystko ok, Nina jest urodzonym podróżnikiem. Lataliśmy po górach od rana do nocy. Jeszcze jest na samym mleku, dzisiaj mąż jedzie po dynie i będziemy się karmićtysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Dużo dużo zdrówka dla Gabrysi!
Sa tutaj dziewczyny z trójmiasta prawda? Chcemy wyskoczyć nad morze na parę dni odpoczac - u nas nie było szans na wcześniejsze 'wakacje'jak trafimy na pogodę to super, jeśli nie to Tymuś chociaz pooddycha innym powietrzem
. Może znacie jakieś miejsca godne uwagi? Najlepiej, żeby było to jak najblizej mazur, pełno tego w internecie, ale wiecie jak to jest jechać w ciemno, boję sie ze trafimy w jakieś imprezowe obozowisko
a my wolelibysmy jakies miejsce przyjazne dziecia
Może któraś z Was pomoże?
Chodzi o wrzesień, bo ominelam te infoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 10:29
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny. Mam nadzieje ze pozbedziemy sie tego kataru jak najszybciej bo on doroslego strasznie meczy, a co dopiero takiego malucha. Katarka nie mam, uzywam fridy albo zwyklej gruszki. Kupilam tez nasivin soft od 3 miesiaca zycia. Dzisiaj jest troszke lepiej niz wczoraj, no i lepiej spi. Bo poprzedniej nocy to budzila sie przez to prawie co godzine.
Kri na poczatek to tak ze 3 od 5 lyzeczek bo tak jak Bagabaga pisze, i tak pewnie wiekszosc wyladuje na sliniaku albo na okolicznych sprzetach -
nick nieaktualnyMila920 wrote:Dużo dużo zdrówka dla Gabrysi!
Sa tutaj dziewczyny z trójmiasta prawda? Chcemy wyskoczyć nad morze na parę dni odpoczac - u nas nie było szans na wcześniejsze 'wakacje'jak trafimy na pogodę to super, jeśli nie to Tymuś chociaz pooddycha innym powietrzem
. Może znacie jakieś miejsca godne uwagi? Najlepiej, żeby było to jak najblizej mazur, pełno tego w internecie, ale wiecie jak to jest jechać w ciemno, boję sie ze trafimy w jakieś imprezowe obozowisko
a my wolelibysmy jakies miejsce przyjazne dziecia
Może któraś z Was pomoże?
Chodzi o wrzesień, bo ominelam te info -
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Dzieki dziewczyny. Mam nadzieje ze pozbedziemy sie tego kataru jak najszybciej bo on doroslego strasznie meczy, a co dopiero takiego malucha. Katarka nie mam, uzywam fridy albo zwyklej gruszki. Kupilam tez nasivin soft od 3 miesiaca zycia. Dzisiaj jest troszke lepiej niz wczoraj, no i lepiej spi. Bo poprzedniej nocy to budzila sie przez to prawie co godzine.
Kri na poczatek to tak ze 3 od 5 lyzeczek bo tak jak Bagabaga pisze, i tak pewnie wiekszosc wyladuje na sliniaku albo na okolicznych sprzetach -
Brusia oby to nic takiego!
Tysiu zdrowiejcie! Nasz co prawda nie lubi tego katarka ale to jedyny sposób żeby dobrze te gile wyciągnąć. Od razu mu się lepiej oddychało. No i jak masz inhalator to rób z soli fizjologicznej inhalacje. Szybciej ta wydzielina zleci.
Kri to zalezy od Ciebie ile będziesz podawać ale 3-4 dni na jeden smak powinno być ok.tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Tysia katarek wymiata. Mój się teraz złości jak mu wyjmuje ale na pewno lepiej
Tysia zdrówka dla Was .
Brusia przykro mi ze macie takiego pecha eh
A ja widzę że mojemu sama ta wydzieluna wychodzi . Po ptaszkiem zawsze się zbiera. Parę razy próbowałam odciągnąć ale mały się wierci a ja się boję.
Dziewczyny obieracie że skórki śliwki, brzoskwinie, morele jak zameazacie ? Postanowiłam wszystko w kawałkach pomrozictysiaa93 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Ja w woreczkach foliowych do mrozenia a jakbym nie miała to bym zamrozila w zwykłych woreczkach. Ewentualnie jak masz takie nieduże pojemniczki . Ja kiedyś kupiłam niby na przechowywanie mleka albo zupek i do mrozenia też są ok. Ale ja nie mam zbytnio miejsca w zamrażalniku więc wybrałam woreczkiKubuś
-
Dzisiaj moje Maleństwo kończy 6 miesięcy. Na koncie same nieprzespane noce, dwa ząbki i 9700g wagi. Rozmiar bodziaków: na 80cm, bluzki i spodnie na 86cm. Bluzy na 74cm.
[tu były zdjęcia]Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 12:29
Lexi150, Tusiaa, dana222, tysiaa93, Mila920, tulipanna, vayn, marissith, Kri, L, d84, Moniaa, Zosia_wop lubią tę wiadomość