Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dana holle, lebenswert, nominal to takie fajne składowo.
Mila ja mam słoiczki z holle chyba 2. Ale szczerze bardziej ufam hipp-owi.
Nasz się chwieje jak go sadzam ale uwielbia toCzęsto sadzam go sobie pomiędzy nogami i opiera się o moje nogi. A wtedy taka radość
-
vayn wrote:
Znowu nam się pojawiły suche plamy na nogach. Tylko teraz już sięgają do kolana i są mega chropowate
i co to jest? mojemu się taka pojawiła malutka na łydce i koło łokcia - są malutkie bezbarwne tylko szorstkie
pokazałam to kuzynce co ma 4 dzieci i twierdzi że to nie alergia na pokarmWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 21:41
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Florka tez ma taka plamkę na jednej rączce, chyba juz długo to dość ma, było malutkie teraz ciut większe jak moj opuszek palca. Teraz tez sie zastanawiamy czy to alergia czy co
Tylko teraz czytam, u niej jest to czerwone po obwodzieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 21:51
-
Lekarz twietdzi że zdrowy... Jutro odbiorę wynik to będę wiedziała dokładnie jakie te bakterie bo napisała mi co podejrzewają że bakterie która często jest pid napletkiem. A nie to co było. Zobaczymy bo nadal podaje furagin więc nie możliwe aby coś się przyplatalo. Pytam czy żeby idą bo takie białe dziąsła wygląda na jedynkę dwójkę i trójkę bardziej ta 2 i 3 to lekarze nie wiedzą nosz k... To kto ma wiedzieć.
-
Tak że w kąpieli jak już namoczony i nmydlony to odciagC i czyścić. Na mnie mąż krzyczał jak grzebalam więc mylam z wierzchu. Ale jak trafiliśmy na oddział i brali posiew i cewnikowali i czyscili i po tyg znów posiew robiliśmy to powiem że tak jak one tego nie odciagne ale to ile po tyg takiego serka było to masakra. One to tak odciGnely że cały sridek było widać aż tak raczej sama nie będę. I lekarz dziś też siurka oglądał i mówił na suchym ze wygląda na taki ze ciężko schodzi w sensie napketek. No ale na suchym to nie dziwota.
Jak lapalam siuski w worek najpierw oczyscial i octaniseptem spsikalam ale może nie wystarczająco. Dziś po kapueli też octanisept użyłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 22:13
-
No a u dziewczynek też taka sprawa nie łatwa bo często się wargi sromowe zaklejaja od chustek i maści. Sudocrem często to powoduje. Jedna dziewczyna na grupie z tym walczyla. Ze wargi sie zaklejaja i dorastają. Więc też trzrba pilnować dokładnie tego.
-
Brusia jak w moczu tylko bakterie bez leukocytów to lekarz ma racje ze to sie musi brać z czegoś innego niz pęcherz.
Temat moczu walkowalam cała ciąże w kółko miałam bakterie, wałeczki, erytrocyty wyługowanei inne cuda i rozwiazanie ciazy mnie uleczyło w końcu...
Ja mam córkę, wiec w temacie nie jestem, ale moze mu wlasnie ta skorka za mało schodzi i tam ciagle sie gromadzą bakterie, no ale co sie z tym robi to juz nie mam pojęcia, moze mu to tam przeszkadza i dlatego tak jojczyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 22:22
-
Zosiu ja w lipcu badania mu robiłam mocz pobieralam i leukocyty w normie były, w szpitalu pibierali mocz prosto z cewki i leukocytow było parę więc też norma a crp mieliśmy 197,3 i leukocytoze 30.000 ponad więc nie zawsze leukocyty w moczu wychodzą. One powiedziały że dopiero posiew pokazał co jest grane a że mimo że robiłam to już się długo rozwijało tylko temp nie było. A że posiewu nie było bo nie wpadłam na to tak tak nas dalej zlewali. Przecież wyniki w normie.
Zosou a przy wyjściu ze szpitala posiew mieliśmy jalowy. Więc albo mój błąd pobrania albo znów coś nie tak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 22:30
-
nick nieaktualny
-
Hej. A u nas domowy szpital. Ja podziębiona z bolącym gardłem a Gabrysia ma taki katar, że aż charczy. Najgorsze, że ona nic nie da sobie wsadzić do nosa i za każdym razem jest walka... Potrafi się tak zanieść płaczem, że aż robi się czerwona. Masakra
Brusia oby wszystko bylo dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 10:43
-
d84 wrote:i co to jest? mojemu się taka pojawiła malutka na łydce i koło łokcia - są malutkie bezbarwne tylko szorstkie
pokazałam to kuzynce co ma 4 dzieci i twierdzi że to nie alergia na pokarm