Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bagabaga wrote:L - tylko zastanawiam się czy jednak dalej chcę...
Generalnie staro się nie czuję, nie przeżywam, że po 30 itd. Jedynie w kwestiach ciąży/dzieci. No ale tego już nie odwrócę.
Mi do tej pory mama powtarza że nie ma co patrzeć na to co było trzeba skupić się na tym co chce się osiągnąć teraz...kto nie próbuje ten nie ma
Po 30 stce być to nie zbrodniaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 22:11
Ediii lubi tę wiadomość
-
Super foteczki i córeczki
Biedronki taki tyłek to bym mogła mieć a nie moje plaskodupie . Mąż się śmieje ze mam tak wąski tyłek jak dziecko z podstawówki
Ja jeszcze jeżdżę w gondoli. Kuba raz leży na plecach a raz na brzuchu i jest ok a w spacerowce na brzuchu to jakoś niezbyt. chyba by mi wypadł
Mój sam też nie siedzi . Nawet Noe podpiwram go poduszkami z każdej strony bo leci do przodu. Jak mu podaje ręce to się dźwiga bez problemu i jak jest na kolanach to też spoko. Tak czy siak cały dzień praktycznie leży na brzuchu . Tak to zwinnie robi ze szok a tak cicho ze nic nie słychaćpróbuje troszkę tyłek do góry podnieść.
Kubuś
-
Hahaha myślałyście kiedys o rozbudowaniu słownika,, płaskodupie,, Tusia rozwaliłaś mnie tym stwierdzeniem
...i powiem ci w sekrecie że cierpię na to samo choć z tą różnicą że raczej szeroka w tyłku jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 22:22
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
No musze przyznać ze nie raz słyszałam ze mam fajna dupę,bliźniara moja ma jeszcze lepszejsza
Trzeba sie klasc,jutro na 9:30 jedziemy na kolejna dawkę na roto wirusy dobrze,ze to szczepienie jest do picia uffff
Dobranoc ZzZzWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 22:35
-
Tez nie chciałam jeszcze spacerówki, gondola była bardzo wygodna i ubolewam nad tą zmianą. Nie miałam juz wyjścia, przewracała mi sie na brzuch łapała za budę (juz od dawna jeździłam ze złożoną) i bałam sie, że w końcu przy jakimś wyboju czy krawężniku mi po prostu wypadnie. Nigdy nie podciągnęła sie za raczki do siadania, tylko sie dźwigała, ale nic nie wychodziło to tak z 1,5mca przejeżdżaliśmy. Teraz w spacerówce tez jojczy, wiec wcale nie chodziło o inny widok, no i juz trudniej sie zasypia i ogólnie no żałuje dalej tej gondoli
-
Moj jeszcze w gondoli ale pomału sie przymierzamy do spacerówki bo w gondoli ledwo sie mieści, choć boje sie jak on bedzie spał w tej spacerowce i czy nie bedzie sie denerwował na zapięcia bo on uwielbia pare razy sie przekręcić na brzuch nim zasnie.
Dzisiaj patrzyłam jak maja wychodzić zeby, myślałam ze po dwóch jedynkach dolńych wychodzą górne, a z obrazków na necie wynikają ze pierwsze wychodzą cztery dolne zeby a potem górne. Tuli jak u Ciebie było? Chyba Twoja Jagoda ma najwiecej zębów
-
Dana,no u nas jakos zeby i motoryka mocno do przodyu ale ze spolgloskami slabo bo jest tylko bububu:) Teraz Jagoda jak siedzi to podciaga sie za szczebelki w lozeczku:)
I nie ma sie co sugerowac internetem. U nas najpierw dolne jedynki,potem gorne dwojki a teraz gorne jedynki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 08:15
-
dziewczyny ja jak zwykle z pytaniem jak w 3 tygodniu rozszerzania diety będę chciała wprowadzać owocki, to mam je dać zamiast warzywa które już je czy w porze innego posiłku? A zielony groszek to robić z tego mrożonego?
Widzę dziś będzie cudowny dzień mały marudzi od rana i jojczy, za oknem leje więc ze spaceru poza spożywczakiem pewno nici?
Dziś ma przyjść krzesełko do karmienia i mój nowy mop do podłogi bo nie nadążam z myciem a małemu najlepiej na podłodze. Ma rozłożoną kołdrę ale i tak złazi na podłogę bo tam najlepsze odgłosy stukania.
A czy do krzesełka to daję się już dziecko samodzielnie siedzące?17/2/2016 B
11/3/2018 I -
mój ewidentnie nie lubi marchewki, za to brokuła póki co tak.
Nie wiem czy to kwestia papkowatości bo marchewkowe papki ze słoiczków daję, a brokuła sama robiłam i mało wody dałam i byl taki treściwszy. To samo z ziemniakami jak mu dam ciut z mojego obiadu rozgniecionego w palcach bez omasty żadnej to wsuwa, a jak zblenduje z tłuszczem to już be.
no właśnie Lexi bo mnie kciuki bola od zaciskania17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Jestem, jestem. Niestety na dzisiejszym teście bladzioch słabszy niż wczoraj, powiedziałbym nawet że drugiej kreski brak także ten...
D my mamy siedzisko rozkładane w 3 pozycjach i teraz Igor jest w takiej pół leżącej. Jak nie masz regulacji oparcia to trzeba poczekać aż usiądzie. Ja dawałam na zmianę raz owocki, raz warzywka. Ale to jak sobie rozplanujesz to już Twój wyłącznie wybór. Wiele mam najpierw wprowadza warzywa a dopiero po ok miesiącu zaczyna z owocami.
-
Czesc dziewczyny! Przepraszam, ze wpieprzam sie na wasz watek
mimo iz nie jestem lutuwka ale widze ze ktos tutak pisze. A potrzebuje odpowiedzi.
Jestem w 5tc i mam pytanie dt k.foliowego.
O jakiej porze powinno sie go przyjmowac?
Rano wieczo czy bez znaczenia to jest!
Jeszcze raz przepraszam, caluje kazda z osobna i trzymam kciuki!!:*Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[