Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
3 to juz w ogole zaszalalam
Bagabaga ja nie wiem nawet jak ma różowa opaskę to i tak pytają czy to chłopiec, moze ja ją za męsko ubierama moze rzeczywiście przez te włosy, a moze przez to ze to bobas to rodzaj męski i mówią "ale słodki" i dalej idąc tym tokiem myślą, że chłopiec
-
nick nieaktualny
-
No na mojego ubranego w dżinsy i niebieską koszulkę też reagują: "chłopiec czy dziewczynka?" albo "ile ma? 3 miesiące?". Toż ta moja klucha na 8 wygląda a oni że 3!
Termin na 2.05. Ale pewnie będzie cc więc i trochę wcześniej. Może na 20.04 w moje urodzinki
Na wizytę to muszę już iść w poniedziałek bo zastrzyki muszę zacząć jak najszybciej. A później to chyba tak za 3 tygodnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 14:13
Kri, gorgeous lubią tę wiadomość
-
Nie Tuli ja po cc a że blizna będzie jeszcze dosyć "świeża" to nie za bardzo mi się widzi sn.
Ja to nie wyobrażałam sobie wrócić do pracy. Zawsze chciałam być mamą w domu. Pewnie kiedyś wrócę ale na razie mi sie nie spieszy. -
nick nieaktualny
-
My chcieliśmy teraz kupić mieszkanie. Niestety mamy za małe zarobki żeby dostać tyle ile byśmy chcieli. A wszystko dlatego że Mężu na papierku ma grosze a resztę dostaje "w premii" w gotówce... Tak że mieszkania własnego i tak nie będziemy mieć póki co to po co się spinać
-
nick nieaktualnyLexi u nas tak samo, chcieliśmy przed narodzinami Poli mieć swoje. To w banku oczami świeciliśmy
Małżu najniższa na konto, a reszta do ręki. Niedawno awansował to sporo się pozmieniało, ale i tak jego pensja nie starczy pewnie bo dochód już na 3os
-
O to widzę że nid tylko my własnego kąta nie mamy. Ja czekam że spłata kredytu studenckiego i bierzemy pod koniec przyszłego początek 2018 r mieszkanie tzn zaczynamy szukać Bo teraz ciężko by było. I już w styczniu na mdm musimy się zapisc uwaga na 2018 r porażka jak to działa. I po przrprowadzce musimy po zlobkach jeździć gdzie co i za ile. Bo jeden bardzo blisko domu 800 zł
-
nick nieaktualny
-
Lexi ale cudownie,jeszcze raz gratuluje.Chcialabys teraz dziewczynke? co do gryzaka to Sofijka woli zyrafke ale nie jest to jakies wielkie WOW!
Ja do pracy wroce w Marcu a tesciowa przyjezdza siedziec z mala.Zorganizuje sobie prace tak zeby robic do godz 13stej i bedzie super.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 15:19
Lexi150 lubi tę wiadomość
-
Lexi gratulacje. Trzymam kciuki za Was. Przetarłaś nam szlaki
U mnie żłobek 550 zł (państwowy). W przyszłym roku planujemy kredyt na dom także rodzeństwo będzie musiało poczekać. Jedyna nadzieja w lotto
Aaaa i pochwale się moją wagą- 55 kg czyli 5 kg mniej niż przed ciążą. Raczej z tych wysokich jestem bo mam 170 cm także nie ma źle. Brzuch tylko odstaje ale to zawsze miałam taki ciążowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 15:54
Lexi150 lubi tę wiadomość