Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monkey wrote:Nie wiem czy już czasem nie ma takiego wątku ale w każdym bądź razie nie mogę go znaleźć
Zakładam więc w wielką dozą nieśmiałości wątek lutówek 2016
Mój termin wg OM to 12 luty.
Mam nadzieję, że będzie mi dane zostać tutaj aż do końca
Zapraszam dziewczyny, śmiałoMonkey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ooo są już lutówki 2016:) no to w takim razie się przyłączam . Do tej pory byłam u styczniówek, i jest mi tam równie miło, ale mój groszek najmłodszy, a miło będzie być również wśród "rówieśniczek" .
Termin wg. OF 02.02.2016
Pierwsza wizyta zaplanowana na 23.06
Beta na dole
Mój groszek choć taki mały, to już silnie daje mi w kość, bo mdłości i wymioty, a od wczoraj biegunka .
Pozdrawiam wszystkie lutówki i mam nadzieję, że będzie nas coraz więcejMonkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Test zrobiłam 11dpo, była różowa kreseczka , 12dpo już mocniejsza, 13dpo pierwsza beta 116,700, 15dpo druga beta 412,700. Ale ja już od początku wiedziałam, że to jest to .
Jedną ciążę straciłam, bardzo wcześnie, ze względu na niski progesteron (niecałe 6 w 19dpo). teraz jestem na luteinie od samej owulacji, progesteron z 13dpo 37,06 . Jestem dobrej myśli i tylko dobrejMonkey lubi tę wiadomość
-
No nareszcie!!! Wyczekiwalam Was z utesknieniem Monkey Tobie zatem szczegolne gratulacje gdyz moj termin z om to byl 12 luty 2015 wiec rowno rok wczesniej a porod cc 3 luty:) zycze wszystkim dziewczynom bezproblemowych ciaz i by dzieci pieknie rosly a potem gladko wychodzily:) Powodzenia i trzymam za Was mocno kciuki oby Was tu na watku bylo jak najwiecej
-lutowka 2015Monkey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNieśmiało sie witam. Dzisiaj zrobilam dwa testy ciazowe. Na obu sa slabe drugie kreseczki.termin wedlug ostatniej miesiączki to 6.02.2016
to moja druga ciąza. Pierwszą straciłam w grudniu 2014 w 34/35 tygodniu ciąży. Jak to określili lekarze, był to nieszczęśliwy wypadek. Serduszko mojej małej przestało nagle bić...Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Iriss, MamaNieMama witajcie
Iriss piękne wyniki bety
No i nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tych wszystkich dolegliwości
Moja beta z 11dpo to 38. Nie wiem czy nie za mało....
Robiłam ją w czwartek i powtórkę zrobię dopiero w poniedziałek.
Siedzę jak na szpilkach bo u mnie to baaardzo wczesna ciąża...
MamaNieMama w którym dc wyszła Ci pierwsza kreseczka?
Masz juz jakieś objawy?tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)