Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monkey wrote:Nie wiem czy już czasem nie ma takiego wątku ale w każdym bądź razie nie mogę go znaleźć
Zakładam więc w wielką dozą nieśmiałości wątek lutówek 2016
Mój termin wg OM to 12 luty.
Mam nadzieję, że będzie mi dane zostać tutaj aż do końca
Zapraszam dziewczyny, śmiałojak tak szybko dowiedziałaś się o ciąży? beta?bo test chyba tak wcześnie nie wykrywa.
Monkey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ooo są już lutówki 2016:) no to w takim razie się przyłączam
. Do tej pory byłam u styczniówek, i jest mi tam równie miło, ale mój groszek najmłodszy, a miło będzie być również wśród "rówieśniczek"
.
Termin wg. OF 02.02.2016
Pierwsza wizyta zaplanowana na 23.06
Beta na dole
Mój groszek choć taki mały, to już silnie daje mi w kość, bo mdłości i wymioty, a od wczoraj biegunka.
Pozdrawiam wszystkie lutówki i mam nadzieję, że będzie nas coraz więcejMonkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Test zrobiłam 11dpo, była różowa kreseczka
, 12dpo już mocniejsza, 13dpo pierwsza beta 116,700, 15dpo druga beta 412,700. Ale ja już od początku wiedziałam, że to jest to
.
Jedną ciążę straciłam, bardzo wcześnie, ze względu na niski progesteron (niecałe 6 w 19dpo). teraz jestem na luteinie od samej owulacji, progesteron z 13dpo 37,06. Jestem dobrej myśli i tylko dobrej
Monkey lubi tę wiadomość
-
No nareszcie!!! Wyczekiwalam Was z utesknieniem
Monkey Tobie zatem szczegolne gratulacje gdyz moj termin z om to byl 12 luty 2015
wiec rowno rok wczesniej
a porod cc 3 luty:) zycze wszystkim dziewczynom bezproblemowych ciaz i by dzieci pieknie rosly a potem gladko wychodzily:) Powodzenia i trzymam za Was mocno kciuki oby Was tu na watku bylo jak najwiecej
-lutowka 2015Monkey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNieśmiało sie witam. Dzisiaj zrobilam dwa testy ciazowe. Na obu sa slabe drugie kreseczki.termin wedlug ostatniej miesiączki to 6.02.2016
to moja druga ciąza. Pierwszą straciłam w grudniu 2014 w 34/35 tygodniu ciąży. Jak to określili lekarze, był to nieszczęśliwy wypadek. Serduszko mojej małej przestało nagle bić...Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Iriss, MamaNieMama witajcie
Iriss piękne wyniki bety
No i nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tych wszystkich dolegliwości
Moja beta z 11dpo to 38. Nie wiem czy nie za mało....
Robiłam ją w czwartek i powtórkę zrobię dopiero w poniedziałek.
Siedzę jak na szpilkach bo u mnie to baaardzo wczesna ciąża...
MamaNieMama w którym dc wyszła Ci pierwsza kreseczka?
Masz juz jakieś objawy?tysiaa93, Bree lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)