Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie. Gratulacje dla nowo zafasolkowanych Ech... niedawno borykałam się z tymi samymi tematami co wy a dziś zostało nam zaledwie 51 dni do tp i nie mogę się doczekac Czuje się jak wieloryb a najgorszy miesiąc przed nami
Dużo siły, spokoju i pozytywnych wieści mamuśki
Lipcówka 2015tysiaa93, Monkey lubią tę wiadomość
-
Tysia, fakt nie każdy lubi gmerać, ja od pozytywnego testu odpuściłam mierzenie temp. i badanie szyjki, a wiem, że luteina dop. by mi nie pomogła bo pewnie przy aplikacji bym sprawdzała, jaka szyjka itp , a obiecałam sobie spokój
Zgredek, dziękujemy
Eklerka, no luteina jest paskudna w smaku, ale w końcu to lekarstwo
zosiaaa, witamy , super że coraz więcej nas tutaj
Kurcze, ale sobie pospałam, też Was ta senność w ciągu dnia ogarnia, aż tak że trzeba się zdrzemnąć? Ja nigdy wcześniej nie spałam w ciągu dnia, no chyba że byłam bardzo, bardzo chora
tysiaa93, zosiaaa, Monkey, Zgredek lubią tę wiadomość
-
zosiaaa wrote:Iriss ja w dzień nie śpię, za to wieczorem padam już o 21
zosiaaa, a Ty kiedy masz pierwszą wizytę?tysiaa93, Monkey lubią tę wiadomość
-
U mnie za to sprzątał mąż . Ja przeleżałam prawie cały dzień i leżę/lenię się dalej, jakoś mam taką potrzebę . Muszę coś na kolację wymyślić, ale na samą myśl o jedzeniu to nie mam najlepszej miny , nie mam na nic apetytu. Nie mam pojęcia co zjeść, rano zrobiłam naleśniki, ale bezglutenowa mąka ryżowa jakoś mi śmierdziała i tak jadłam z musu, nie mam pomysłu na kolację ehh a głodek męczy.
tysiaa93, Monkey lubią tę wiadomość