Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zosiaa o rany, toż to rzut beretem
Do kogo chodzisz do gina?
Pianistka ja się strasznie boję biochemicznej
U mnie dziś 24dc, jestem 14 dpo. Nie wiem teraz kiedy @ miałaby przyjść....
Ponadto zrobiłam dzis test i krecha wcale nie jest lepsza od wczorajszej...
Nawet mam wrażenie jakby była ciut słabsza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 11:30
zosiaaa, tysiaa93, Beatrice lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Monkey, a może pójdź na betę? Testy co prawda nie są jakieś ciemne ale zdecydowanie są pozytywne i nie są to cienie cieni a miałaś kiedyś biochemiczną? Ja wielokrotnie ale czuję,że w tym cyklu jest inaczej... Przy biochemicznych wcześniej miałam ledwo widoczne kreski w dniu @... A może nigdy nie byłam w biochemicznej a te kreski sama chciałam zobaczyć?
W tym cyklu @ powinna przyjść w piątek...
Oto testy jakie robiłam:
http://zapodaj.net/7614a2b473c96.jpg.html to w poniedziałek 12 dpo
http://zapodaj.net/9d3f65752dde4.jpg.html to w środę 14 dpo
http://zapodaj.net/5f84b743fe27d.jpg.html to w czwartek 15 dpo
fazy lutealne mam 15 dniowe więc okres musiał przyjść w piątek ale nie ma.
Do tego we wtorek robiłam test clearblue digital który pokazał ciąże i 2-3 tygodnie od owulacji. Co wg producenta oznacza betę 200-2000. biorąc pod uwagę że był to 13 dpo test powinien wykazać 1-2 tyg od owulacji. Dlatego wiążę wielkie nadzieje tym razem bo doskonale widać ze kreska ciemnieje Kilka cykli temu test w dniu @ był o wiele bledszy niż ten pierwszy a digital wychodził negatywnie dlatego tym razem wiem, że to ta prawdziwa ciąża
Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Monkey chodzę do Swakoń, pierwszą ciążę mi prowadziła i odbierała poród, jestem z niej bardzo zadowolona a Ty? Jak dla mnie to ten ostatni Twój test jest najmocniejszy
Pianistka strach zawsze jest, ale trzeba myśleć pozytywnie mi w zeszły czwartek wyszedł pierwszy blady, ale pozytywny test, zrobiłam ich łącznie 5 i każdy następny był mocniejszy ostatni już bardzo mocny musi być dobrzeMonkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Monkey, nigdy nie trać nadziei Jeśli uda mi się w tym cyklu to chyba zwariuję Staraliśmy się o ciążę 3 lata, na 24 czerwca mam umówioną wizytę u Pani profesor w celu dalszej diagnostyki w związku z problemami z zajściem xD
A co do Twojej bety to w 11 dpo beta 38 jest bardzo dobra! Kwestia tylko jaki przyrost, pamiętaj też, że nie wszystkie testy mają tak zabarwione kreski by wyraźnie ciemnieć... Zrób jutro betę i daj znać od razu Ja wierzę, że będzie dobrze
Ja chcę jutro kupić jeszcze ten test digital i zrobić we wtorek to będzie 20dpo i sprawdzić czy pokaże 3plus.... to by znaczyło że beta rośnie To mnie bardzo uspokoi...
Zwłaszcza, że objawy raz mam a raz ustępują...piersi bolą rano i wieczorem a w ciągu dnia jakby mniej... ból głowy tak samo raz lżejszy raz mocniejszy... nie wiem czy to nie jest zły znakMonkey, tysiaa93, duza lubią tę wiadomość
-
Zosiaa ja w pierwszej ciąży chodziłam do Gorczycowej.
Niestety przegrała sobie u mnie jak przyszło mi leżeć w szpitalu przed porodem.
Leżałam tam 2 tygodnie a ta na każdym obchodzie udawała, że mnie nie zna.
Dopiero Paluch się nade mną zlitował, powiedział, że dziś urodzę i tak tez się stało.
Potem chodziłam do Gibcowej, była przy mnie przy poronieniu.
Jestem z niej zadowolona i raczej u niej poprowadzę trzecią ciążę
Pianistka przy takich krechach jak Twoje musi byc dobrze
Te testy digital trochę drogie, co?zosiaaa, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Monkey, nie znam ich ceny w Polsce bo mieszkam w Norwegii od kilku lat... Ale fakt, 2 zwykłe testy kosztują tyle co jeden digital... Ale ta kreska już chyba ciemniejsza być nie może a w digitakl mam jeszcze opcje 3 plus Chyba, że zrobię we wtorek i będzie 1-2
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Ja za 2 sztuki płacę ok 300 nok czyli 150 zł, a za 2 pak tych testów które wcześniej robiłam (czuł. 10) płaciłam 180 nok czyli jakies 90 zł...
Ale to chodzi o mój spokoj, chyba nie ma sensu sikać na normalny test i patrzeć na kreski... chcę tylko zobaczyć ten 3+Monkey lubi tę wiadomość
-
Uspokoi w ogóle to koebity w ciąży powinny mieć odcinany dostęp do internetu! Zwiariować można
I przepraszam za pisownię ale mąż kupił mi w czoraj mac booka i nie mogę przyzwyczaić się do nowej klawiatury staram się, ale...
Jutro kupię jeszcze te clear blue (2) i jeden ten co wcześniej robiłam. ostatnio robiłam w czwartek i chcę zobaczyć czy przypadkiem kreska nie słabnie... uspokoi mnie toMonkey, zosiaaa, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Monkey Gorczycowej nie znam, a Gibiec fajna, ale jak chciałam się do niej umówić to terminy były dalekie, więc umówiłam się do Swakoń i nie żałuję ja leżałam kilka razy w szpitalu i super się mną zajmowała a to Ty masz już starsze dziecko też?
Trzymam kciuki za nas wszystkie, obyśmy szczęśliwie były w ciąży do 2016tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Ja okres powinnam dostać w środę, jak środa minie to trochę bardziej się uspokoję
Ale wierzę w to, że będzie dobrze, u nas wszystkich będzie dobrze!
Uśmiech na twarz i myślimy pozytywnie!
Przespałam się, zjadłam obiad i brzuch przestał boleć tak jak rano, ufff
Ale jak trafiłam na tłusty kawałek mięsa to nie mogłam go przeżuć, od razu mnie cofało -
Ale naskrobałyście . Witam serdecznie kolejną zafasolkowaną szczęściarę
U mnie wg tego cyklu: owulacje miałam wyjątkowo 11dc, a faze lutealną mam 12 dni, więc niby 23-24dc. @? Więc wypadało powiedzmy w poniedziałek 25go .
Jednak trzymam się tej pierwszej opcji . Wcześniej miałam cykle 27-28 dni, ale owulację w 14-15dc. Tak czy siak dziś mój 30dc , więc mój termin @ minął 6 dni temu, lub wg statystyk z ostatnich miesięcy 2 dni temu ;P
Dziś w miarę jem, muli mnie ale na razie bez wymiotów . Czuję się lepiej, ale sutki bolą coraz intensywniej ,nie mogę dotknąć i cały czas ta senność
My mieliśmy iść na spacer, ale sił mi brak więc niedziela na kanapie w towarzystwie filmów
Miłej niedzieli Wam życzę