Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusia synusia u nas te górne zeby tez wychodzą chyba na raz. W zeszłym tygodniu wyczuwałam palcem siekaczl, a teraz juz górne jedynki, nie wiem czy pojawił sie drugi kiel bo nie chce pokazać a jak przejeżdżam palcem to juz sama nie wiem jaki ząb czuje
U mnie dana to przezwisko z podstawówki od nazwiska, a tak jestem Basia:) a liczby to dwójka kiedyś byla moja ulubiona liczbaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 01:04

-
Tylko ja tak mam że wstałam do małego o 2;30 i już spać nie mogę? Padnieta jestem. A mój mózg jest tak głupi że uważa że skoro wstałam to spać dalej nie muszę. Mój Ma w najlepsze śpi i małego nie słyszy już 3 noc ja do niego wstaje. Tylko że wcześniej dzień o 5 zaczynalusmy a dziś ją przynajmbiej o 2;30 porażka.
Lexi nie mamy zębów, nie siada sam podnieść się nie może, nie raczkuje zbytnio bo okreca się na brzuchu. Więc spoko jedyni nie jesteście.
-
Brusia ja jeśli Cię to pocieszy to ja zawsze wstaję rano do małej, a jak w niedzielę nagoniłam męża żeby się nią zajął, zajmował się od 5 do 6.30 to był tak zmęczony, że spał do 10 :] ale przynajmniej się dowiedział czemu on ma ją wieczorem usypiać i czemu ja mogę być już zmęczona.
Też macie już zimno w mieszkaniu? U nas rano i wieczorem jest wręcz zimno, ogrzewanie już włączyliśmy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 08:18
-
my mamy ogrzewanie z miasta, ale chyba cały rok możemy sobie włączyć, nie ma sezonów grzewczych i niegrzewczych. Przyszedł mi ten szczeniaczek uczniaczek, Blance kilka razy się łapkę udało włączyć, ale jak jej puściłam wszystkie te melodyjki to ruszała w tempie światła wszystkim co posiada
takie przyjemne te piosenki trzeba przyznać, poza tym tak się "nasłuchała", że padła mi pół godziny wcześniej niż zwykle.
Ostatnio nie mogę sobie z nią dać rady na przewijaku
nie mogę jej ubrać, przebrać, nosa wyczyścić, bo albo mi rozpina pieluchę, albo się wykręca do tyłu buszować w chusteczkach mokrych i innych rzeczach co tam stoją, żebym miałą pod ręką, albo musi ścianę pomacać, popukać w stojak od wanienki, bo stoi złożony za łóżeczkiem, albo mnie tak kopie, że nie mogę się do niej zbliżyć. Nie mogę nad nią zapanować
a przy swoim tatusiu grzeczniutka jak aniołek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 08:31
-
jak ja wprowadzałam gluten to dawałam zamiast jednej miarki kaszki ryżowej to glutenową i dawałam na 120 mleka, więc na 150 raczej też może byćBruśka wrote:Zeszły tydzień cały czas chodził olejak bo z 17 stopni było. Ale zaczęli grzać więc luz.
Czy na wprowadzenie glutenu jedna miarka kaszki bananowej holle na 150 ml mleka może być? -
No to jesli Was to pocieszy to ja wstaje codziennie rano do małego(5:30-6:30 zazwyczaj wstaje) i wieczorem go usypiam, a dzisiaj to nawet cala noc ja wstawalam do niego, bo Pancio przeprowadził się do drugiego pokoju

Bruska nie wiedziałam, ze jesteś modelką, bardzo podobna dziewczyna do Ciebie
w moim odczuciu do zdjęć, które wrzucalas - https://www.vinted.pl/damska-odziez/spodnie-sportowe/15253645-spodnie-dresowe-by-hm-geat-melanzowe-wstawki-rozm-sm

-
u nas noc lepsza choc wciaz mniej wiecej co godzine - poltorej pobudka ale to lepsze niz co pol godziny jak wczoraj ;/
rano gigantyczne kupsko, wczoraj rano tez bylo to moze jednak to brzuch go boli, wiercil sie strasznie ,wykrecal w nocy -
dziewczyny - czy skarpetki takie male maja rozmiary? jakie wy kupujecie? bo my zawsze nosimy te polspiochy z zakrytymi stopami ale musze sie zaczac przerzucac na zwykle spodnie ze skarpetkami, pelno w ciazy pokupilam i albo je sobie sciaga nogami albo za male oO
-
nick nieaktualnyPolka miała noc jak codzień - od 3 rano grzała dupkę między nami

Lexi spokojnie! U nas 8.5 na liczniku i żadnego zębola. Ja miałam 2 zęby jak miałam 4 miesiące, a małżowi podobno przed roczkiem dolne jedynki wyszły. Także coś w tym jest
Tak samo z włosami. Ja bujna czupryna, kucyki od razu po porodzie dałoby radę robić, a małżu łysy jak kolano do roku. Pola ma tylko drobny puszek na głowie
Tylko ja nie będę spacerówki wymieniać? Pewnie gdybym musiała po schodach go taszczyć to miałabym inne zdanie... -
natalica06 wrote:to ja nie wiem o co chodzi z moim dzieckiem. Ona nie waży zbyt dużo, nie wiem czy dobiła do 8 kg a kupiłam jej kurtkę w h&m na rozm. 86 bo mi się popitoliło, a okazało sie, że jak jej ubrałam gruby sweter albo bluzę to ta kurtka jest dobra. Z hm rzeczy są ogólnie większe niż normalnie, ona nosi wszystko 80, bo 74 to nawet z hm są już za małe. Przecież Wy macie większe dzieci, a dla niej kurtka na 80 to byłaby jedynie na body albo koszulkę. Nic z tego nie rozumiem
Kochana, ja zakupiłam dwie kurtki dla Jasia na 92 - jesienną i zimową. To dopiero hardcore.
Są w sam raz, tylko rękawki za długie, ale podwijam i jest ok
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH