X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 27 września 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ominęły mnie zdjecia Tuli :/

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 00:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia synusia u nas te górne zeby tez wychodzą chyba na raz. W zeszłym tygodniu wyczuwałam palcem siekaczl, a teraz juz górne jedynki, nie wiem czy pojawił sie drugi kiel bo nie chce pokazać a jak przejeżdżam palcem to juz sama nie wiem jaki ząb czuje

U mnie dana to przezwisko z podstawówki od nazwiska, a tak jestem Basia:) a liczby to dwójka kiedyś byla moja ulubiona liczba

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 01:04

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kolejna nocka przespana i to cała w swoim łóżeczku :)

U nas dalej zadnych zeboli nie widać...

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ja tak mam że wstałam do małego o 2;30 i już spać nie mogę? Padnieta jestem. A mój mózg jest tak głupi że uważa że skoro wstałam to spać dalej nie muszę. Mój Ma w najlepsze śpi i małego nie słyszy już 3 noc ja do niego wstaje. Tylko że wcześniej dzień o 5 zaczynalusmy a dziś ją przynajmbiej o 2;30 porażka.
    Lexi nie mamy zębów, nie siada sam podnieść się nie może, nie raczkuje zbytnio bo okreca się na brzuchu. Więc spoko jedyni nie jesteście.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia ja jeśli Cię to pocieszy to ja zawsze wstaję rano do małej, a jak w niedzielę nagoniłam męża żeby się nią zajął, zajmował się od 5 do 6.30 to był tak zmęczony, że spał do 10 :] ale przynajmniej się dowiedział czemu on ma ją wieczorem usypiać i czemu ja mogę być już zmęczona.
    Też macie już zimno w mieszkaniu? U nas rano i wieczorem jest wręcz zimno, ogrzewanie już włączyliśmy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 08:18

201602111680.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u Nas w nocy też się robi zimno. Ale my musimy czekać aż zaczną grzać...

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my mamy ogrzewanie z miasta, ale chyba cały rok możemy sobie włączyć, nie ma sezonów grzewczych i niegrzewczych. Przyszedł mi ten szczeniaczek uczniaczek, Blance kilka razy się łapkę udało włączyć, ale jak jej puściłam wszystkie te melodyjki to ruszała w tempie światła wszystkim co posiada :) takie przyjemne te piosenki trzeba przyznać, poza tym tak się "nasłuchała", że padła mi pół godziny wcześniej niż zwykle.
    Ostatnio nie mogę sobie z nią dać rady na przewijaku :/ nie mogę jej ubrać, przebrać, nosa wyczyścić, bo albo mi rozpina pieluchę, albo się wykręca do tyłu buszować w chusteczkach mokrych i innych rzeczach co tam stoją, żebym miałą pod ręką, albo musi ścianę pomacać, popukać w stojak od wanienki, bo stoi złożony za łóżeczkiem, albo mnie tak kopie, że nie mogę się do niej zbliżyć. Nie mogę nad nią zapanować :/ a przy swoim tatusiu grzeczniutka jak aniołek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 08:31

201602111680.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeszły tydzień cały czas chodził olejak bo z 17 stopni było. Ale zaczęli grzać więc luz.
    Czy na wprowadzenie glutenu jedna miarka kaszki bananowej holle na 150 ml mleka może być?

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale za to wózek będzie dziś szkoda tylko że pigoda do dupy bo tak ciemno że światło musi być wlaczone

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Zeszły tydzień cały czas chodził olejak bo z 17 stopni było. Ale zaczęli grzać więc luz.
    Czy na wprowadzenie glutenu jedna miarka kaszki bananowej holle na 150 ml mleka może być?
    jak ja wprowadzałam gluten to dawałam zamiast jednej miarki kaszki ryżowej to glutenową i dawałam na 120 mleka, więc na 150 raczej też może być

201602111680.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jesli Was to pocieszy to ja wstaje codziennie rano do małego(5:30-6:30 zazwyczaj wstaje) i wieczorem go usypiam, a dzisiaj to nawet cala noc ja wstawalam do niego, bo Pancio przeprowadził się do drugiego pokoju ;-)

Bruska nie wiedziałam, ze jesteś modelką, bardzo podobna dziewczyna do Ciebie :-D w moim odczuciu do zdjęć, które wrzucalas - https://www.vinted.pl/damska-odziez/spodnie-sportowe/15253645-spodnie-dresowe-by-hm-geat-melanzowe-wstawki-rozm-sm

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miła to podobna do Tusi lub Tysi dziewczyna ja niska gruba blondynka ;-)

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Roberta Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruska do grubej to Ci bardzo daleko, nie przesadzaj :P Laska jesteś:)

• Mila920 Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak chodziło mi o Tusie, a przeczytałam Twój post i napisałam Brusia :-P a Ty nie przesadzaj z tą niską grubą, widzialysmy wszystkie zdjęcia i na prawdę daleko Ci do niskiej grubej! :-D

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas noc lepsza choc wciaz mniej wiecej co godzine - poltorej pobudka ale to lepsze niz co pol godziny jak wczoraj ;/
    rano gigantyczne kupsko, wczoraj rano tez bylo to moze jednak to brzuch go boli, wiercil sie strasznie ,wykrecal w nocy

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny - czy skarpetki takie male maja rozmiary? jakie wy kupujecie? bo my zawsze nosimy te polspiochy z zakrytymi stopami ale musze sie zaczac przerzucac na zwykle spodnie ze skarpetkami, pelno w ciazy pokupilam i albo je sobie sciaga nogami albo za male oO

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polka miała noc jak codzień - od 3 rano grzała dupkę między nami :P

Lexi spokojnie! U nas 8.5 na liczniku i żadnego zębola. Ja miałam 2 zęby jak miałam 4 miesiące, a małżowi podobno przed roczkiem dolne jedynki wyszły. Także coś w tym jest
    Tak samo z włosami. Ja bujna czupryna, kucyki od razu po porodzie dałoby radę robić, a małżu łysy jak kolano do roku. Pola ma tylko drobny puszek na głowie :D

Tylko ja nie będę spacerówki wymieniać? Pewnie gdybym musiała po schodach go taszczyć to miałabym inne zdanie...

• Roberta Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez spacerowki nie wymieniam. Mieści sie do auta i stoi w garażu takze nie zajmuje miejsca w domu

• gorgeous Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalica06 wrote:
    to ja nie wiem o co chodzi z moim dzieckiem. Ona nie waży zbyt dużo, nie wiem czy dobiła do 8 kg a kupiłam jej kurtkę w h&m na rozm. 86 bo mi się popitoliło, a okazało sie, że jak jej ubrałam gruby sweter albo bluzę to ta kurtka jest dobra. Z hm rzeczy są ogólnie większe niż normalnie, ona nosi wszystko 80, bo 74 to nawet z hm są już za małe. Przecież Wy macie większe dzieci, a dla niej kurtka na 80 to byłaby jedynie na body albo koszulkę. Nic z tego nie rozumiem

Kochana, ja zakupiłam dwie kurtki dla Jasia na 92 - jesienną i zimową. To dopiero hardcore. ;-) Są w sam raz, tylko rękawki za długie, ale podwijam i jest ok :)

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też zamówiliśmy Szczeniaczka Uczniaczka - w sklepie Jaśko bardzo cieszył się, jak go widział, więc może spodoba mu się :) Ostatnio zaczął robić tak komiczne miny, że nie wyrabiamy ze śmiechu...

dxom9vvj2dzo2yyb.png
‹‹ 2054 2055 2056 2057 2058 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ