Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusia synusia u nas te górne zeby tez wychodzą chyba na raz. W zeszłym tygodniu wyczuwałam palcem siekaczl, a teraz juz górne jedynki, nie wiem czy pojawił sie drugi kiel bo nie chce pokazać a jak przejeżdżam palcem to juz sama nie wiem jaki ząb czuje
U mnie dana to przezwisko z podstawówki od nazwiska, a tak jestem Basia:) a liczby to dwójka kiedyś byla moja ulubiona liczbaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 01:04
-
Tylko ja tak mam że wstałam do małego o 2;30 i już spać nie mogę? Padnieta jestem. A mój mózg jest tak głupi że uważa że skoro wstałam to spać dalej nie muszę. Mój Ma w najlepsze śpi i małego nie słyszy już 3 noc ja do niego wstaje. Tylko że wcześniej dzień o 5 zaczynalusmy a dziś ją przynajmbiej o 2;30 porażka.
Lexi nie mamy zębów, nie siada sam podnieść się nie może, nie raczkuje zbytnio bo okreca się na brzuchu. Więc spoko jedyni nie jesteście. -
Brusia ja jeśli Cię to pocieszy to ja zawsze wstaję rano do małej, a jak w niedzielę nagoniłam męża żeby się nią zajął, zajmował się od 5 do 6.30 to był tak zmęczony, że spał do 10 :] ale przynajmniej się dowiedział czemu on ma ją wieczorem usypiać i czemu ja mogę być już zmęczona.
Też macie już zimno w mieszkaniu? U nas rano i wieczorem jest wręcz zimno, ogrzewanie już włączyliśmy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 08:18
-
my mamy ogrzewanie z miasta, ale chyba cały rok możemy sobie włączyć, nie ma sezonów grzewczych i niegrzewczych. Przyszedł mi ten szczeniaczek uczniaczek, Blance kilka razy się łapkę udało włączyć, ale jak jej puściłam wszystkie te melodyjki to ruszała w tempie światła wszystkim co posiada
takie przyjemne te piosenki trzeba przyznać, poza tym tak się "nasłuchała", że padła mi pół godziny wcześniej niż zwykle.
Ostatnio nie mogę sobie z nią dać rady na przewijakunie mogę jej ubrać, przebrać, nosa wyczyścić, bo albo mi rozpina pieluchę, albo się wykręca do tyłu buszować w chusteczkach mokrych i innych rzeczach co tam stoją, żebym miałą pod ręką, albo musi ścianę pomacać, popukać w stojak od wanienki, bo stoi złożony za łóżeczkiem, albo mnie tak kopie, że nie mogę się do niej zbliżyć. Nie mogę nad nią zapanować
a przy swoim tatusiu grzeczniutka jak aniołek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 08:31
-
Bruśka wrote:Zeszły tydzień cały czas chodził olejak bo z 17 stopni było. Ale zaczęli grzać więc luz.
Czy na wprowadzenie glutenu jedna miarka kaszki bananowej holle na 150 ml mleka może być? -
No to jesli Was to pocieszy to ja wstaje codziennie rano do małego(5:30-6:30 zazwyczaj wstaje) i wieczorem go usypiam, a dzisiaj to nawet cala noc ja wstawalam do niego, bo Pancio przeprowadził się do drugiego pokoju
Bruska nie wiedziałam, ze jesteś modelką, bardzo podobna dziewczyna do Ciebiew moim odczuciu do zdjęć, które wrzucalas - https://www.vinted.pl/damska-odziez/spodnie-sportowe/15253645-spodnie-dresowe-by-hm-geat-melanzowe-wstawki-rozm-sm
-
u nas noc lepsza choc wciaz mniej wiecej co godzine - poltorej pobudka ale to lepsze niz co pol godziny jak wczoraj ;/
rano gigantyczne kupsko, wczoraj rano tez bylo to moze jednak to brzuch go boli, wiercil sie strasznie ,wykrecal w nocy -
dziewczyny - czy skarpetki takie male maja rozmiary? jakie wy kupujecie? bo my zawsze nosimy te polspiochy z zakrytymi stopami ale musze sie zaczac przerzucac na zwykle spodnie ze skarpetkami, pelno w ciazy pokupilam i albo je sobie sciaga nogami albo za male oO
-
nick nieaktualnyPolka miała noc jak codzień - od 3 rano grzała dupkę między nami
Lexi spokojnie! U nas 8.5 na liczniku i żadnego zębola. Ja miałam 2 zęby jak miałam 4 miesiące, a małżowi podobno przed roczkiem dolne jedynki wyszły. Także coś w tym jest
Tak samo z włosami. Ja bujna czupryna, kucyki od razu po porodzie dałoby radę robić, a małżu łysy jak kolano do roku. Pola ma tylko drobny puszek na głowie
Tylko ja nie będę spacerówki wymieniać? Pewnie gdybym musiała po schodach go taszczyć to miałabym inne zdanie... -
natalica06 wrote:to ja nie wiem o co chodzi z moim dzieckiem. Ona nie waży zbyt dużo, nie wiem czy dobiła do 8 kg a kupiłam jej kurtkę w h&m na rozm. 86 bo mi się popitoliło, a okazało sie, że jak jej ubrałam gruby sweter albo bluzę to ta kurtka jest dobra. Z hm rzeczy są ogólnie większe niż normalnie, ona nosi wszystko 80, bo 74 to nawet z hm są już za małe. Przecież Wy macie większe dzieci, a dla niej kurtka na 80 to byłaby jedynie na body albo koszulkę. Nic z tego nie rozumiem
Kochana, ja zakupiłam dwie kurtki dla Jasia na 92 - jesienną i zimową. To dopiero hardcore.Są w sam raz, tylko rękawki za długie, ale podwijam i jest ok