Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie haha
Wczoraj Gabrysia miała drugą kontrolę bioderek i na szczęście wszystko w porządku.
Myszka w pepco są małe skarpetki, tak na oko zawsze kupuję. I nie wiem czy widziałyście ale były tam ostatnio fajne kurtki za 40zł. Na zimę raczej za chłodne ale na jesień w porządku, wczoraj kupiłam.
A spacerówki też nie będę wymieniać. Po pierwsze u mnie za bardzo nie ma gdzie spacerować i szwendamy się po podwórku a po drugie, to odkąd mała nauczyła się wstawać wsadzam ją do wózka a ona wstaje, pasy nie pomagają. Trafiła się okazja i kupiłam używaną parasolkę za całe 100zł więc na jakieś wypady będziemy mieć taką.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 09:35
Lexi150 lubi tę wiadomość
-
Tysia a miałam Cię dziś wywoływać
Ja w tym roku też nic nie wymieniam. Może na wiosnę ale jak rowerek się sprawdzi to raczej tylko jakaś zwykłą parosolke kupie. A jak nie to się będę wtedy zastanawiać.
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
skarpetki maja rozmiary 0-6 i 6-12 itp. Przynajmniej z baby ono.
u nas noc do d.... musiałam rozłożyć kanapę w salonie i z nim tam spać bo z niej nie ma ja spasć, ale budził się non stop z rykiem.
Na przewijaku tez kosmos, czasami w 2kę jest trudno go ujazmić, dlatego na próbę zakupie te majty pampersa ale akurat jest na przełomie rozmiarów pampersowych.
tak samo jak nigdy ne płakał przy kąpieli tak teraz od tygodnia codziennie po wyciągnięciu z wody jest ryk do póki nie skończy się go ubierać. Wg mnie zimno to mu nie jest.
Teraz się bawi odkrywając co to kaloryfer hehe, a wczesniej przez 30 min popychał centrum muzycznym hulę kulę - tak 2 musiały grać naraz
o tak się bawię
foto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 21:12
Lexi150, vayn, tysiaa93, Tusiaa, Biedroneczka29, Kri, Mila920, Mamusia_synusia, Zosia_wop, dana222, L lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D - o szok tak Ci na paluszkach staje
mój dzis próbuje raczkować
na razie po jednym razie kolano do przodu . nie wie co z rekami zrobic ale niech sie uczy
bawi sie tez dłońmi, swoimi patrzy na nie z góry i przybliza sobie i oddala az w koncu poleci na plecy
Wczoraj mi wszedł pod stól miedzy krzesłami
skubany sobie wycelował hhehe dla firanek zriobi wszystko a zabawa kaloryferem tez w modzie
spacerówki jeszcze nie uzywałam ale nie zamierzam wymieniacKubuś
-
Mamusia_synusia wrote:Tuli a powiedz mi jak z tym mleczkiem? Jagódka jednak nie musi być tak jak mój na pepti czy to coś podobnego? My za ok. miesiąc robimy kolejną próbę zwykłego mm ale na samą myśl mam gęsią skórę żeby znowu nie wymiotował
Powiedzcie też czy to możliwe, że mojemu wyszły 2 ząbki na dole a na górze na dziąsłach od przodu ma białe gulki (tak jak było na dole) ale ma chyba do trójek albo czwórek. Czyli idą wszystkie na raz??? W sumie nie ślini się tylko płynie rzeką a na dole wyrzynały się 5 tygodni. Pierwsze oznaki na górze lekarka zauważyła 6 tygodni temu -
Tusia nie mam dywanu, ale sprawziłam na kołdrze co jest na ziemi i na najwyższych obrotach stoi kula w miejscu, ale na dywanie może niech jeszcze ktoś sprawdzi.
Mój nie raczkuje tzn płynnie nie synchronizuje rąk i nóg ale bardzo szybko porusza się po ziemi ręce przekłada i przeciaga na kolanach nogi bo mamy śliskie panele, lub tak jakby skakał jak żaba lub tym wspomnianym wczęsniej kraulem. a na palcach i całych stopach już jakiś czas staje teraz wyczymuje w tej pozycji naprawdę długo.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualnyD moja córka tak tańczy. Zobaczy, że lecą "Kosmokwaki" i już na paluszki dupką kręci
heheh ulubiona piosenka
Powiedz mi jeszcze ile dałaś za to centrum? Patrzę na to olx i masakra, widziałam używane po 50zł+kw gdzie można mieć za niecałe 80 z wysyłką nowe... Myślę o tej huli i garnuszku, ale te w dobrej cenie są po angielsku i sama nie wiem, wolałabym z polską wersją językową.
EH małż teraz wparował do domu. Brał tacierzyński i w kadrach zażyczyli sobie odpis aktu. Wszystko fajnie tylko małż nie ma zwyczaju odkładać na miejsce. Akt urodzenia wsiąkł.... Trzeba będzie nowy wyrobić. Teraz chyba bez znaczenia w którym urzędzie nie? Bo Polka się na śląsku urodziła a mieszkamy w mazowieckim -
Straszny katar nas dopadł. Można dać jakieś krople oprócz soli wody morskiej? Jakieś rady? Wit c mu podaję dodatkowo...
A wczoraj usiadłem sam w bujaczku z pozycji środkowej, z lekko podniesioną głową
vayn, tysiaa93, Bruśka, Biedroneczka29, Mamusia_synusia, adelka77, Tusiaa, Lexi150, d84, Mila920, Zosia_wop, dana222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja też wrzucę zdjęcie a co!
Taki mam dobry dziś humorek
Lexi tutaj Polka trochę jak Iguś wygląda nie?2 łysolki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 09:44
Kri, tysiaa93, Bruśka, Biedroneczka29, Mamusia_synusia, adelka77, Tusiaa, Lexi150, d84, Mila920, Zosia_wop, dana222, L lubią tę wiadomość
-
D, mamy taką samą zabawkę i takoi same portki
wkurza mnie w nic, że podciagane są pod pachy i się roluja i podwijają.
A ja kupiłam na olx zestaw Fisher price, właśnie to centrum muzyczne ( powiem Wam że ok ale dupy nie urywa) , domek i książeczkę szczeniaczka, takie kostki małe interaktywne i ciuchcie zabawkę. Dałam 215 zł za wszystko z wysyłką. -
nick nieaktualny
-
Ale piękne dzieciole! Wow. I jakie zdolne
Mój przebrany z Batmana poszedł z teściami na spacer i mam chwile. Co by tu porobić... Ciasta mi się chce, ale nie jem białej mąki i cukru, więc coś by trzeba było nawydziwiać. Przydałoby się wydepilować, ale miałabym chyba wyrzuty sumienia, że nie sprzątam...
Echhh ot dylematy
Super wygląda to centrum muzyczne. Ja nie miałabym nic przeciwko anglojęzycznemu, bo itak moje dziecko conajmniej w 2 językach stymulowane. Masz linki Vayn? Skoro nie chcesz to może ja skorzystam
Na katarek my smarujemy maścią majerankową, tak jak któraś pisała a koło łóżeczka wieszam pieluszkę z kilkoma kropelkami olbas oil (niby od roku, ale tylko dosłownie kilka kropel). Tą maść to i ja na sobie sprawdziłam jak tylko mi się katar zaczynał smarowałam i się nie rozwinął