Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale tu dzisiaj pozytywne nastroje
I nostalgiczne rozterki... Ja też już prawie nie pamiętam ciąży i mojego noworodka
Ale dobrze, że zrobiłam scrapbook to mogę w każdej chwili do niego zajrzeć. Teraz okres mi się spóźnia i tak mnie naszła myśl, że jeszcze 1,5 roku temu robiłabym test od razu
Mi się tez podoba ten rekinek, ale właśnie dla małego dziecka. Jak będzie jakiś drugak to na bank kupię. Fajny by był większy z dziurami na pasy do spacerówki a ta paszcza byłaby kapturem. Czadowo by to wyglądało
Mój niemąż ma wychodne do 19 (sam powiedział, że chce wrócić na kąpiel małego :o ), teściowie przyjechali i ukradli na krótki spacer małegoco by tu robić?
Też bym poszła na masaż -
Masaż małżon mi kupił chyba w kwietniu, ale kp a później upały, więc czekałam. I się doczekałam
Zimno, szaro, buro i ponuro i wieczorowy masaż pachnącą, ciepłą, belgijską czekoladą.... Mmmmmm.... A chyba liznę sobie na deser
Lexi ja byłam w weekend z psiapsiółką na Bridget. Musisz przyznać, że super filmuśmiałyśmy się po pachy aż makijaże nam spłynęły
A mój Malutek też przeżywał brak mamy w domu od 10 do 18
-
Dziewczyny dostałam kolejne przesyłki z ali.
Śliniaki-fajne, ale obawiam się że będą przesiąkały bo to nie ceratka a taki poliester. Nie śmierdzą, wykonanie super. Tak czy siak się przydadzą
https://pl.aliexpress.com/item/New-Hot-Sale-Kids-Child-Cartoon-Baby-Bibs-BabetesTranslucent-Plastic-Soft-Baby-Waterproof-Bibs-Baby/32504875591.html?spm=2114.13010608.0.0.AJF4fK
Gryzaczek. Idealny
https://pl.aliexpress.com/item/Silicone-rainbow-pacifier-clips-with-silicone-teething-toy-giraffe-chew-pendant-sunflower-Teether-Toy-for-teething/32639286484.html?spm=2114.13010608.0.0.8ZUoMa
No i komplecik świąteczny. Wykonany ładnie. Nie śmierdzi. Spodnie cieniutkie ale bodziaki grubsze. Niestety będą za małe. Zamówiłam rozmiar 10-12 miesięcy i jest na teraz dobry ale za 2,5 miesiąca nie będzie dobry. Także jakby któraś chciała to chętnie odsprzedam. Za 30 zł już z przesyłką. Rozmiar 74-80 wg mnie.
https://pl.aliexpress.com/item/2016-Xmas-Baby-Girls-Boys-Christmas-Clothes-Long-Sleeve-Romper-Top-Pant-Hat-headband-4PCS-Toddler/32722822255.html?spm=2114.13010608.0.0.AJF4fKAnatolka lubi tę wiadomość
-
Powiem Wam, ze na Ali jestem juz na poziomie A3, nawet nie chce sprawdzać ile kasy tam wydałam...niże czas zapisać sie do anonimowych alkoholików
a jeszcze dzis zamówiłam worek na zabawki...tez sprzedawany na stronach za miliony monet
-
A ja dzis sama z corcia buszowalam po galerii
http://static.pokazywarka.pl/i/6975350/863735/image.jpg
Do tego jeszcze rajstopki i jedne kapciuszki takie ciepłe:)
Lexi150, dana222, Zosia_wop, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
Ja juz tez nie pamietam jak Jagoda byla taka mala..
Dzis przyjechala moja mama bo jutro wesele mamy. Na probe usypiala Jagode,gdzie tam! Ryk jak cholerra! W koncu poszlam a ta sie dalej darla. Polozylam do lozeczka,przekrecila sie na brzuch,odbila,dostala czkawki i zasnela czkajaca na brzuchu! Hit! No ale padnieta byla bo ospala wczesniej od 14:10-14:45 -
Biedronka ale śliczne fatałaszki
Ja się muszę zapisać na masaż. Od kiedy przestałam karmić piersią chodziłam na terapię manualną i powiem Wam, że nie narzekałam na kręgosłup ani na żaden ból a dźwigać jest co. Na czas urlopowy miałam przerwę i teraz trudno mi się zebrać aby wrócić. No i sesja 60 zł. Ja tyle zarabiam w 2ha wydaje w 1/2
-
Myszko chodzisz na takie weekendy zakupów? Rzeczywiście mozna cos upolować?
Mała dopiero przed chwila usnęła, a ja robię mini spa
Sofijka to sie bedzir stroić! Piękne ubrankaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 21:44
-
Baga juz Ci po krotce tłumacze. Bedzie długo(teraz to przeczytałam i słownik pozmieniał, miało byc po krotce, a wyszło wiecej- ale tu wychodzi, ze ja troche gaduła jestem
). Nazwa cebula to chyba sie juz dawno tak w internecie utarła na biedowałam rzeczy cis jak Janusz biznesu czy Polaki biedaki cebulaki, czy Polska kraj kwitnącej cebuli
cebulowa oferta oznacza, ze kupujesz cos zło jest warte np. 10$ za 1$. Nieraz tak jest ze majfriend wystawi taka ofertę niby przez pomyłkę, niby celowo ma to mu zwiekszyć reiting w sklepie - ma duzo zamówień i sklep mu idzie w rankingu i jest lepiej widoczny? Czy jakos tak...cebula nie jest cos co z reguły zawsze jest tanie, a tam duzo rzeczy jest nawet za centy. No i np. jest oferta na buty z cena w zakresie 0,1$ -50$ I te za 0,1$ to tylko np czerwone i rozmiar 39 pasuje na Ciebie czy na kogos klikasz i kupujesz je za tą cenę ( trzeba szybko bo to sie rozchodzi w sekundy) te oferty najczesciej nie maja feedbacków. Wtedy sa dwie opcje, albo sprzedawca wyśle, albo nie, albo wyśle cos innego, moze tez ściemniać ze wysłał, moze pisać maile ze ma biedna rodzine i brać Cie na litość (serio moze nawet wysłać fotkę płaczącej ciężarnej i dzieci), ale jak wiadomo to ich zagrania i trzeba byc twardym
druga opcja wystawiają kupon np 3$ przy zakupie za min.3,01$ i szukasz u niego w sklepie cos co Ci sie opłaca kupic za grosze z tym kuponem. I tu ten sam scenariusz z mailami. Mi sie udało tak kupic covery do iPhone, spodnie dla małej, szkiełko na telefon, ładowarke bezprzewodowa ubranko dla psa i jeszxze cos tam było, ale teraz nie pamietam. Ale duzo tez albo w ogole nie spakuje, albo niby wyśle i poda fałszywy tracking. Taka zabawa z tym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 22:07
-
Mamusia come back
jest mi bosko! To chyba nagroda za dzisiejsze jojczenie Syneczka
Mam tak pobudzoną skórę, że całe ciało mnie mrowi. A liznęłam sobie rękę
Zosia ja jak kp to ściągałam i robiłam chłopakom papa chociaż na jedno karmienie. Miałyśmy 3-4 godz. shoppinguA teraz przy mm, obiadku i deserku to mam czasu hohoho...
wracam grzecznie do domu bo sama padam od nadmiaru atrakcji
hihihi... Dziewczyno kombinuj żeby jakoś Florcię nauczyć innego am am i dzida w miasto
W sumie w poniedziałek nawet byłyśmy na całodniowym shoppingu z Małym. Był aniołem! Bełgotał sobie do smoka lub zaczepiał ekspedientki, a jak poszłyśmy na obiad do restauracji to zasnął
Lexi150 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nina jak to kobitka malutka, a Jaś to wyrośnie na dużego faceta
fajna forumowa znajomość
A za nami piękna noc 2 pobudki po 30min i spała do 7:45! Tak by mogło byc codziennie
marissith lubi tę wiadomość