Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia mamy dzieciaki dzień po dniu
sto latek dla twojego cukiereczka.
A to mój w sesji jesiennej z okazji ukończenia 8 m-cy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 23:20
Mamusia_synusia, Tusiaa, L, Lexi150, dana222, madzia.rka, Kri, Biedroneczka29, Mila920, Bruśka, adelka77, Zosia_wop, marissith, d84, vayn, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co, mój dzieć szanowny wypił niecałe 100 ml mleka na dwa razy przez 6 godz. I troszkę kaszki. A ja odciągałam, katowałam ten cyc, a rozmrożone torebki teraz do kosza. Trudno. Poza tym rozłąka ok.
Baga jak nazywa się ten filtr do fotki? Fajny M. -
Miszka do schrupania
Biedronko dlaczego nie mówiłaś, że Twoja Sofija ma kolekcję pościeli?Choruję na jeden zestaw a cena mnie osłabia...
Ostatnio nawet w sklepie widziałam taką jak macie łóżeczko, czyli z cyrkoniami
kocham błyskotki
Lexi150 lubi tę wiadomość
-
Bagabaga wrote:Dzięki za komplementy dla dziedzica
hahahaha.
Kri chodzi ci o spadające listki? Czy filtr 'kolorystyczny'?
Natalica co jest? Może lampka wina? To chyba nie przez jesienne foto Miszcza? -
Tak Tuli, 3 razy w tygodniu już sobie dorabiam do macierzyńskiego:) no to wesele krótkie dla was...
Natalica współczuję, moze z rozpędu po ciąży teraz lepiej pójdzie z drugim, bo niby gospodarka hormonalna inna. No chyba ze u was cos innego stoi na przeszkodzieJa planuje bobo za rok, dwa i tez juz wróciłam na leki. Żeby potem nie było.
-
Czy któraś z Was ma taki skoczek?
http://allegro.pl/skoczek-chodzik-rainforest-las-tropikalny-okazja-i5443913067.html
Bo blisko mńie pani po wnuczku sprzedaje, wychwala mi to a ja sie zastanawiam czy nie zaszkodzi takie siedzenie na kręgosłup
-
Dana fajnie to wyglàda. Pewnie znajdą się głosy, że szkodzi... Tak jak chodziki szkodzą itp. Czasami się robi dziecku 'hopsasa' a to chyba ta sama zasada. Ale czy na dłużej bym dziecko zostawiła same w tej pozycji? Nie wiem.
Lexi poleciłaś mi wczoraj witaminę C dla małego. Możesz jakąś polecić? Nie chce kupić badziewia, a wiem, że są różne. Bratowa to nawet z AMERYKI ściąga, bo podobno najlepsza... Wiem, że wśród was też są inne doświadczone mamusie. Polećcie coś. Bo chyba go coś bierze. Rano wstał i takim kaszlem staruszka odkaszlnął i potem po zjedzeniu. Może mu naściekała przez noc ślinka, bo nos ma czysty. Ale ktoś pisał, że się może przerodzić od tej wydzieliny w zapalenie dróg oddechowych.
-
Zdrowka dla Igorka! Dzieciaczki to tak maja, ze mimo choroby szaleją
Baga sama robiłaś sesje małemu czy fotograf?
My dzis spaliśmy do 9!szok normalnie, pobudka o 2,6 i spała dalej
Wczoraj usypiała babcia bez cyca, moze to tak jest ze jest mama to musi byc cycus, nie ma to śpię sama, choc raz tak maz usypiał ze musiałam wracac do domu migiem, moze on nie jest konsekwentny -
Ja mam z juvitu witaminke. Nie znam się zbytnio na nich. Taką mi dala pani w aptece. Ale cos mi się o uszy odbił cebion, że niby dobry.
Ja dziś w nocy padlam. Zapadlam w taki głęboki sen, że nawet nie pamiętam jak tatuś Młodego i nas położył. Dzisiaj to on całą nocke czuwał. Ale było spokojnie. Za to od rana znowu masakra. Znów Maly mleko zwymiotowal. Na szczęście tylko troszkę a nie całą butlę jak wczoraj. Wydzieliny bidulek ma tylw ze aż się krztusi. Od 8 już z 5 razy odciagalismy i za każdym razem coraz więcej. -
Skoczek sama bym kupiła bo Mały lubi skakać a ja nie mam siły go dźwigać. Ale tak mi się wydaje ze to taki gadżet tylko na chwilę bo jak zaraz dzieci zaczną spacerować to już sie ich nie włoży w to. Poza tym i tak długo dziecka w tym trzymać nie wolno bo wymusza nieprawidłowa postawę. No ale jakbym miała więcej miejsca w domu ro bym się pewnie skusila chociaż na chwilkę w ciągu dnia dać mu trochę frajdy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 09:49
-
Mamusia synusia a co Cie tak naszło z pościelą ?
Mała wczoraj dostała słodki serek na kolacje serek rocotte No i mamy wysypkę na brzuszku.
Ma ktoś może ta rękawice do gryzienia ?
http://static.pokazywarka.pl/i/6979470/569094/image.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 10:25
-
Baga ja daję Małemu Cebion. A co do czekolady to ja miałam jadalną, więc mogłam sobie liznąć
Dana ja też myślałam o tym skoczku, ale docelowo kupilam chodzik. Szczęście i mina bobasa bezcenne jak SAM się przemieszcza po mieszkaniu
Biedronko z tą poscielą jest tak, że jak szukałam krzesełka do karmienia to w Świecie Dziecka na wystawie było łóżeczko i pościel, na którą zachorowalam. Cena 350 zł + ochraiacze 120 złFirma Sofija
i dlatego mi się skojarzyłyście
no i dodatkowo jak zobaczyłam drugi komplet z cyrkoniami to przypomniałam sobie zdjęcie Sofijkowego łóżeczka i komody
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość