Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga a tak z ciekawości... Chodzisz do pracy i zostawiasz bobo czy pracujesz w domu?

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za info i wit. C.

Zosia sesja to dużo powiedziane :) ale sama ją robiłam. U fotografa byłoby pewnie śliczniej, ale ja lubię to robić. I mam satysfakcję potem. Uczę się z netu jakiś technik, pomysły zbieram i na apkach przerabiam aby przypominały profesjonalne. Udało się? Tylko minki nie chciał ładnej zrobić. Wygląda jakby warg nie miał :)

Mamusia pracuję w domu, ale i tak go zostawiam. Idę do gabinetu i tam się zamykam. Pilnuje tata :) przeażnie w pory poobiedniej drzemki.

Biedro co to już ludzie nie wymyślą..... zwykle rękawice pewnie też będą gryźć, więc czemu by nie? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 11:04

atdc6iyei0o27of5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga tylko ze te zwykle nie maja na koncu tego czegos do gryzienia hihi :)

zdjecie zrobilas bardzo ladne,gdze je przerobilas?brwao Ty :) tez sie chcialam zajac robieniem zdjec.Lecac w podroz poslubna kupilam lepsza cyfrowke wlasnie z mysla,ze jak bedzie dziecko to bede robic zdjecia,ale przyznam sie ze ciazko mi ja wyciagnac z komody :( i najwiecej zdjec jest na komorce benzdzijnej jakosci.

mamusia synusia hahah jak Ty pamietasz jakie Sofijka ma mebelki-milo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 11:54

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bagabaga wrote:
    Kri chodzi ci o spadające listki? Czy filtr 'kolorystyczny'?
    O listki :-) jaka to aplikacja albo program bo super wyszło :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 11:55

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

Wysłany: 9 października 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i Baga nie chce nam zdradzić co to za program ;) :)

Ale tu cisza.

Tusia,Tysia gdzie sie podziewacie ??

Sofija <3
    201602294556.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja na obiedzie u nieteściów. Ten konkretnie overlay listków (są też inne jesienne) to z programu PicLab. Korzystam jeszcze z FotoRus bo ma fajne naklejki i piccollage a najfajniej kolaże uklada photo Collage.

atdc6iyei0o27of5.png

Wysłany: 9 października 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronko bo Sofijka chyba jako jedyna z Księżniczek na forum ma cyrkoniowe mebelki ;) Sama bym mogła takie mieć <3 ;) kocham cyrkonie, oczywiście z umiarem ;)

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy cyrkonie. My czaszki :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te mebelki Sofijki wymiatają :) marzy mi sie tez taki pokoik, ale jest problem - brak pokoiku :P byliśmy w ikei po dywan - nigdy żadnego nie mieliśmy haha ale wymienić musze te puzzle piankowe, bo mnie wkurzają, a nie chce zeby siedziała na panelach i tyle mebelków pięknych, łóżeczek słodkich, smuteczek nie mam gdzie tego postawić :(
    Najlepsze w ikea sa kasy pierwszeństwa dla ciężarnych i dzieci do 2lat, wiec ładuje sie z wózkiem i babka z kolejki na nas "o nieeee znowu", a ja " oooo tak" i komentarz że przywileje porobili, a za nami w ciazy dziewczyna stanęła dodatkowo i zaraz komentarze " ja wczoraj uprawiałam sex i chyba jestem w ciazy, bo przeciez dziecko teraz jest od poczęcia" no to juz nie wytrzymałam i mowię, ze poco stają tu jak jest to kasa pierwszeństwa jak czytać nie potraficie To sie nauczcie i kultury troche...i cos mi odpyskowala pod nosem i ciśnienie mi tylko podniosła :D

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla tych które planują kupić szczeniaczka uczniaczka w carrefurze jest za 96,99 obie wersje. Wszystkie zabawki są w promo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 19:48

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia na każdym kroku takich wieśniaków można spotkać... porażka. Nienawidzę takiego zachowania.. tez bym cicho nie dała rady siedzieć :-P ogólnie po porodzie taka lwica ze mnie teraz hehe. Może dlatego z Lubym ciągła walka :-D

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi jak Igorek?

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobity dajecie swoim dzieciom ryby? Jak je przygotowuje cie? Gotowane czy pieczone? Mam chęć dać a nie mam pomysłu jak zrobić.

201602111680.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia brak słów dla takich ludzi. Ja w ciąży nigdy nie zostałam przepuszczona, a jak raz facet nam się nawet wtrynił i niemąż powiedział "Pan nie widzi, że mi tu kobieta w ciaży prawie rodzi? :)" - dość żartobliwie, ale wkurzony był. A ten gośc do niego: "Niech się Pan cieszy, że jest w ciąży, bo dzieci to szczęście. I niech się Pan cieszy, że z Panem z domu wychodzi, bo moja stara to....." i zczęła sie historia życia. Pani na kasie wywracał oczami, ale nie powiedziała, że ciężarna pierwszeństwo :(

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to ryby jeszcze ze słoika, bo zapasy mam. Ale pewnie bym uparowała po prostu i rozdrobniła z warzywkiem. A jak nie masz parowaru to pieczone w folii. A jaką rybkę chcesz dać?

atdc6iyei0o27of5.png

Wysłany: 9 października 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia, Tusia, Gorgeous, Evans, E-ness... halo, halo

Dziewczyny jak tam po imprezach? Wytańczone?

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga moze chcesz na próbę cebulowa kaczuszkę za 8gr ;)
    Look what I found on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/ZzmaiYVz

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014

Wysłany: 9 października 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga ja cyrkoniowa osobiście, a Synuś styl/barwy marynarskie ;) Biały, granat, trochę czerwieni no i paski <3 :D

Wysłany: 9 października 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalica ja dziś robiłam rybkę,piekłam w piekarniku i pózniej zmiksowalam z warzywami,ale coś małej nie smakowało albo jeść się jej nie chciało.

natalica06 lubi tę wiadomość

Sofija <3
    201602294556.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajna promocja Brusia, tylko w naszym cerfurze to nie ma zabawę ni to chyba rxpress jest, a nie wiem nawet gdzie jest taki wiekszy, z reszta jyz kupiłam a szkoda bo jest rzeczywiście taniej.

Rybkę tobie łososia na parze i daje w kawałkach plus makaron albo ziemniak pognieciony widelcem, a tak to innych nie kupuje chyba ze trafie na dorsza w lidlu i jak co to bym dała chyba ze słoika o ile jest cos poza łososiem.

Baga miałam pisać ze fotka wyszła super!

Mila mi tez ostatnio język sie wyostrzył szczególnie jesli chodzi o dziecko ;)

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
‹‹ 2092 2093 2094 2095 2096 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ