Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki za info i wit. C.
Zosia sesja to dużo powiedzianeale sama ją robiłam. U fotografa byłoby pewnie śliczniej, ale ja lubię to robić. I mam satysfakcję potem. Uczę się z netu jakiś technik, pomysły zbieram i na apkach przerabiam aby przypominały profesjonalne. Udało się? Tylko minki nie chciał ładnej zrobić. Wygląda jakby warg nie miał
Mamusia pracuję w domu, ale i tak go zostawiam. Idę do gabinetu i tam się zamykam. Pilnuje tataprzeażnie w pory poobiedniej drzemki.
Biedro co to już ludzie nie wymyślą..... zwykle rękawice pewnie też będą gryźć, więc czemu by nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 11:04
-
Baga tylko ze te zwykle nie maja na koncu tego czegos do gryzienia hihi
zdjecie zrobilas bardzo ladne,gdze je przerobilas?brwao Tytez sie chcialam zajac robieniem zdjec.Lecac w podroz poslubna kupilam lepsza cyfrowke wlasnie z mysla,ze jak bedzie dziecko to bede robic zdjecia,ale przyznam sie ze ciazko mi ja wyciagnac z komody
i najwiecej zdjec jest na komorce benzdzijnej jakosci.
mamusia synusia hahah jak Ty pamietasz jakie Sofijka ma mebelki-miloWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 11:54
-
Te mebelki Sofijki wymiatają
marzy mi sie tez taki pokoik, ale jest problem - brak pokoiku
byliśmy w ikei po dywan - nigdy żadnego nie mieliśmy haha ale wymienić musze te puzzle piankowe, bo mnie wkurzają, a nie chce zeby siedziała na panelach i tyle mebelków pięknych, łóżeczek słodkich, smuteczek nie mam gdzie tego postawić
Najlepsze w ikea sa kasy pierwszeństwa dla ciężarnych i dzieci do 2lat, wiec ładuje sie z wózkiem i babka z kolejki na nas "o nieeee znowu", a ja " oooo tak" i komentarz że przywileje porobili, a za nami w ciazy dziewczyna stanęła dodatkowo i zaraz komentarze " ja wczoraj uprawiałam sex i chyba jestem w ciazy, bo przeciez dziecko teraz jest od poczęcia" no to juz nie wytrzymałam i mowię, ze poco stają tu jak jest to kasa pierwszeństwa jak czytać nie potraficie To sie nauczcie i kultury troche...i cos mi odpyskowala pod nosem i ciśnienie mi tylko podniosłaBiedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
Zosia brak słów dla takich ludzi. Ja w ciąży nigdy nie zostałam przepuszczona, a jak raz facet nam się nawet wtrynił i niemąż powiedział "Pan nie widzi, że mi tu kobieta w ciaży prawie rodzi?
" - dość żartobliwie, ale wkurzony był. A ten gośc do niego: "Niech się Pan cieszy, że jest w ciąży, bo dzieci to szczęście. I niech się Pan cieszy, że z Panem z domu wychodzi, bo moja stara to....." i zczęła sie historia życia. Pani na kasie wywracał oczami, ale nie powiedziała, że ciężarna pierwszeństwo
-
Fajna promocja Brusia, tylko w naszym cerfurze to nie ma zabawę ni to chyba rxpress jest, a nie wiem nawet gdzie jest taki wiekszy, z reszta jyz kupiłam a szkoda bo jest rzeczywiście taniej.
Rybkę tobie łososia na parze i daje w kawałkach plus makaron albo ziemniak pognieciony widelcem, a tak to innych nie kupuje chyba ze trafie na dorsza w lidlu i jak co to bym dała chyba ze słoika o ile jest cos poza łososiem.
Baga miałam pisać ze fotka wyszła super!
Mila mi tez ostatnio język sie wyostrzył szczególnie jesli chodzi o dziecko