Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Też będę miała duży dylemat - szczepić czy nie szczepić, a jeśli szczepić to na co
W kalendarzu ciąży belly zaznaczam tego samego dnia "bezsenność" i "senność" - co za masakra! Nie mogę zasnąć, budzę się o 6, a w dzień jestem nie do życia, tak mi się spać chce. Widzę, że wy też tak macie, ale wkurza mnie to już. Zwalam na duże emocje, które teraz przeżywam w związku z różnymi wydarzeniami, mam nadzieję, że mi przejdzie
Miłego dnia, jadę do szkoły.tomania2806 lubi tę wiadomość
-
tulipanna wrote:Masakra..a mnie mecza zaparcia..i to jak..przyjechalam do rodzicow,gadam z mama,dala mi czopki glicerynowe.z trudem przezwyciezylam niechec..nie zadzialalo..zaordynowala mi mama na wieczor jogurt naturalny ze sliwkami suszonymi i morelami i z otrebami..dzis rano siemie lniane z otrebami i pomoglo..myslalm juz ze zwariuje..
-
Ja się budziłam przez ostatni tydzień codziennie około 5 lub 6 i zasnąć potem nie mogłam a kładę się około 21-23 ej. Dziś wyjątkowo o 8:50 się z budziłam ale oczywiście w nocy kilka razy się budziłam
-
Cześć
Ja Julkę szczepiłam do 4 roku życia bo wtedy nie wiedziałam tyle co teraz.
Drugi raz tego błędu nie popełnię.
I fakt, to temat na długą dyskusję niemniej jednak warto się z tematem zapoznać.
Miło, że cały czas do nas ktoś dołącza
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
PeggyOlsen wrote:pati87, jestem dzisiaj w 27dpo. A Ty? Bo wg USG masz ciążę dokładnie w tym samym dniu i tygodniu co ja
Ja wstawiajac suwaczek zaznaczyłam żeby był według owu bo owu miałam 20 dc. Ale i tak dokładnie się dowiem u gina który tydzień jestem i na kiedy termin sądzę że będę miała kilka dni później bo słyszałam że niektórzy gini od dnia owu odejmuja 7dni i dodają 9 miesięcy wtedy termin bym miała na 22.02 czyli 3 dni poxniejWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 10:05
-
Witam się sobotnie
Wstałam z gigantycznym bólem głowy, całe szczęście m. W domu i nie trzeba było się zrywać.
Miłego dnia
Ps. Witajcie nowe Lutoweczki, gratulacjeViki26 lubi tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
nick nieaktualny
-
A ja na zaparcia mam dosc ekstremalny sposob, szklanka mleka rano a po chwili sok pomidorowy i po pół godz problem z glowy hihi ;p
Plus oczywiscie siemie lniane, polecam len zmielony.2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Ja swoją dwójkę szczepilam z nfz czyli 3 zastrzyki na jednej wizycie nie wierzę w 6 w 1 ani 5w 1 mąż ratownik i niekiedy wozi maluchy po szczepieniach takich w jezdnych a rota i pneumokoki tez nie szczepilam
-
Magda79 wrote:Tulipanna dziękuję za kibicowanie :* zauważyłam:) Widzę że też znasz Anatolke:)
Jest niezastapiona;) bardzo mi pomogla z tym dupkiem i wieeeelooooma innymi rzeczami
Viki26 lubi tę wiadomość
-
Moj sposób żeby uniknąć zaparć to codziennie kawa inka z mlekiem, bo zawiera dużo błonnika oraz picie dużej ilości wody. A w sytuacjach kryzysowych to warto miec pod ręką śliwki suszone, 2-3 wieczorem i rano po kłopocie.
Ale Wam zazdroszczę tych pierwszych wizyt. Ja jeszcze musze poczekać prawie 1,5 tyg. Martwię sie czy wszystko będzie ok. -
Dzień dobry dziewczyny
Jak czytam,że tak wcześnie wstajecie, to aż zazdroszczę. Ja mam teraz tak,że mogę spać i spać. Mąż dziś rano zabrał dzieci nakarmić kaczki i do sklepu, więc w tej błogiej ciszy spałam do 10
Zaparć teraz nie mam, ale w jednej z ciąż miałam straszne i nie udało mi się niestety znaleźć wtedy sposobu na siebie
Cynamonowa trzymam kciuki za usg! Czekam tu na wieści kochana
Magda79 mam i miałam takie bóle w każdej ciąży. Raz mocniejsze, raz słabsze, ale potrafiły sie utrzymywać do końca I trymestru. Mój lekarz mówi,że dopóki nie przeszkadzają one w moim normalnym funkcjonowaniu, to są ok. Jak się bardzo martwisz, zapytaj swojego, bowiem ciężko tak wirtualnie ocenić, jak silne są Twoje
Biedroneczko, ciekawe, czy siostra trafi z tym bodziakiem?
Doti super! Daj znać jak zareagują rodzicie
Niezapominajko współczuję z powodu siostrzenicy. Dużo zdrówka dla niej! Moja córka tak fatalnie przeszłą mmr....od tamtej pory zgłębiam temat i nie szczepię wcale
Wszystkich pozdrawiam i życzę miłego dniaViki26 lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualnymnie ciagle ten brzuch boli, masakra gdybym nie wiedziala ze jestem w ciazy to juz bym sie faszerowala przeciw bolowymi. Nie wiem co robic ale tylko chyba czekanie pozostaje do wtorku czy przyjdzie @, dzis test z wyrazna juz druga kreska, no i jak @ nie przyjdzie to pedzic do lekarza , moze da luteine