Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
magdalenka_ka wrote:Skierka jesteś wielka dzięki :* ja się boję takiej sytuacji, że wpadnę w szał zakupowy i nakupuje a potem nie zdążę założyć
Nie jest łatwo zachować umiar zwłaszcza przy pierwszym dzieckuAle fakt,że najwięcej nie trafionych rzeczy miałam przy najstarszej córci. Z czasem weryfikowałam swoją listę, ale i tak zawsze czegoś jest za dużo
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
Rany, ja na pewno jeszcze długo niczego nie kupię! Tak abstrakcyjne mi się to wydaje, że nawet mnie nie kuszą ciuszki ani nic
Teraz muszę się skupić na ogarnięciu dobrego zasiłku (mam działalność) i zrobieniu badań.
Jeszcze tydzień i 2 tygodnie urlopu, uff. Szkoda, że jeden cały tydzień idzie na szkolenie, no ale co zrobić.
Dobrej nocy!
I też mam wzdęcia, ale wolę to niż biegunki ;P -
Jutro musze jechac na uczelnie z samego rana, myslicie ze jesli wezme poranna dawke gdzies dopiero okolo 12stej to nic sie nie stanie? W zaleceniach mam rano i wieczorem wiec mysle, ze moglabym tak zrobic? Bo nie przetrwam rozmowy z promotorem jak bede sie tak czula.. A ogolnie pomecze sie jeszcze pare dni, jesli nie przejdzie to zadzwonie do Ginka i moze jest jakis zamiennik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 23:35
-
Mila920 wrote:Dziewczyny czy ktoras z Was zazywa duphaston? Bo wlasnie wzielam wieczorna dawke i czuje sie jak dupa..mdli mnie i czuje sie tak jakbym miala kaca..i nie wiem czy to przez ten lek czy po prostu poranne mdlosci chwycily mnie w nocy :p
Brałam duphaston wiele razy, ale nigdy się po nim jakoś źle nie czułam. Nie miałam żadnych skutków ubocznych. Teraz mam luteinę i też nie czuję się jakoś źle po niejNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
PeggyOlsen wrote:Rany, ja na pewno jeszcze długo niczego nie kupię! Tak abstrakcyjne mi się to wydaje, że nawet mnie nie kuszą ciuszki ani nic
Jeszcze tydzień temu też tak myślałamTeraz pomalutku zaczynam czuć,że jednak jestem w ciąży i spoglądam ukradkiem w stronę działów niemowlęcych
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
Super w takim razie wezme je po powrocie
wiec moje poranne mdlosci i ogolnie samopoczucie jak gowno w przereblu moglo byc od dupka? Znaczy sie wzmozone, bo fasolka tez musi troche dawac po sobie znac
Jestem gotowa sie troszke pomeczyc, bo skoro dostalam ten lek to jest nam on potrzebny
Dzieki i dobranoc !
-
Ja też biorę dupka. Lekarz mi powiedział, że musi być co 12 godzin, bo tyle trwa uwalnianie czegoś tam
Ale pewnie, co lekarz to teoria.
Nie czuję się po nim ani źle, ani dobrze, raczej bez zmian
Gratuluje Wam kochane, które już zobaczyłyście Wasze serduszka! Może i mnie jutro się uda -
Dziś znów pobudka ok 4:30, ciekawe czy już do końca tak będzie?
Odliczam teraz godziny do USGAle jeszcze trochę czasu do 15 zostało
Będziemy musieli urwać wcześniej ze spotkania ze znajomymi, więc pewnie im powiemy przy okazji
Dobrego dnia wszystkim życzę!madziakor lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O widze ze nie tylko ja budze sie wczesniej:) zwykle 5:30 juz sie przebudzam;)
Dziewczyny czy ktoras z was ma bole w podbrzuszu, jakby menstruacyjne?? ja od 5dni mam i mi jakos nie przechodzi. Zdwonilam do dr i mowi ze jesli innych objawow nie ma to czekac na wizyte usg.2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Magda, Ja w 5tc też miałam takie cały czas... Zaczęły się chwilę przed terminem @ i trwały ok tygodnia... Tylko to raczej nie był ból stały a tak, że pobolało 10 sekund i puściło... i tak w kółko
Jeśli nie jest to ból nie do wytrzymania to spokojniezobacz, u mnie już 8tc