Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monkey wrote:to proszę o datę porodu
Dla każdego jest to sprawa indywidualna te chwalenie sięja po drugiej wizycie będe pewniejsza, bo będzie już 9 tydzień, a tak daleko nie udało mi się jeszcze dojść..
Ale już się nie mogę doczekać aż bede mogła się chwalić na lewo i prawo:D bo musi być przecież dobrze!kada24, ilka85, tysiaa93, Monkey, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
tulipanna wrote:Belly wyznaczylo termin na 03.02 a gin na 05.02. Zobaczymy co z tych planow wyjdzie;-)
U mnie identycznieBelly na 3 lutego a połozna na 5
Robiłam USG w 6t+1d i maluszek miał 4,6mm co wg położnej było idealne jak na ten dzień ciąży... podobnie jak tętno które powinno być ok 120 a maluszek miał 118
Kolejne usg w poniedziałek i to będzie 7t+4d więc liczę że maluszek będzie miał ok 10 - 15 mm
Pytałaś o aplikator... nie, nie używam -
A u mnie wiedzą rodzice i nasze rodzeństwo. No i w pracy szefowa
Ale powiedzieliśmy dopiero po wizycie serduszkowej. Teraz, jeśli po 2 wizycie będzie wszystko ok to już nie będziemy tego tak ukrywać
I chyba nawet skuszę się kupić pierwszą rzecz dla maleństwa -
nick nieaktualny
-
Dziewcyznki kochane, tyle pytań mi zadałyście, a jestem tak padnięta, że będę musiała nadrobić jutro.
W skrócie, wg USG ciąża jest 5t5dz, więc 8 dni młodsza niż wg suwaczka. Zobaczymy co tam się pokaże w czwartek, o ile ginek na NFZ raczy mi zrobić USG. Mój prywatny lekarz dał i skierowanie na różne badania, ale poczekam na skierowanie z NFZ żeby nie płacić.
Rany, ile emocji... Średnio to czuję jeszcze, ale dzisiaj byłam sama w domu i powiedziałam: Chodź dzidzia, zrobimy omletaAle jestem głupia
A w niedzielę odbieramy psa, hurra!
Idę was czytać i nadrabiać -
Pianistka hmm co by ci tu poradzić na czarne myśli
Pooglądaj jakieś rzeczy dla dzidzi, włącz film i wytrzymaj do poniedziałku bo to już niedługo
A tak serio to jestem pewna, że każda z nas miewa czarne myśli, ale trzeba je zastępować tymi dobrymi!
Agnesia mi od paru dni włosy wypadają więcej niż kiedyś
Peggy ja też mówię do dzidzi, więc obie jesteśmy głupie hahaha -
tulipanna wrote:Ja wczoraj rozryczalam sie na fotelu w czasie usg jak zobaczylam piekne bijace serduszko.. Dzidzia ma 0,98 mm i wiek ciazy idealnie zgadza sie z miesiaczka:)
Szczerze gratuluję! Rośnijcie zdrowo
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
Pianistka wrote:A u mnie nic... właśnie wróciłam z pracy
Cholercia, może powinnyście mnie zjeść za to czarnowidztwo... ale mam przeczucie, że w poniedziałek usłyszę złe wieści...
Od kilku dni nie czuję się "ciążowo"... piersi nie bolą, zmęczenie przeszło...
Kochana, mnie ani piersi nie bolą, ani zmęczona jakaś nadzwyczajnie nie jestem, a jeszcze 2 dni temu byłam. Dziś mi nawet metaliczny posmak nie dokucza...kochana, będzie dobrze. Bądź dobrej myśliNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]