Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pianistko,czy Ty stosujac luteine uzywasz aplikatora? Cos na of w watku ivf (a tamDziewczyny w duzych ilosciach biora lutke) ze ciazy zabronione jest stosowanie aplikatora i jest to podobno w ulotce.
Ja wczoraj rozryczalam sie na fotelu w czasie usg jak zobaczylam piekne bijace serduszko.. Dzidzia ma 0,98 mm i wiek ciazy idealnie zgadza sie z miesiaczka:)ilka85, tysiaa93, zosiaaa, Mila920, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
ilka85 wrote:...ja nieśmiało śledziłam od jakiegoś czasu ale dołączyć chciałam po wizycie u lekarza :p ale dołączyła dzisiaj i mam nadzieję zostać z wami do szczęśliwego porodu
ilka85 lubi tę wiadomość
-
czesć dziewczyny
byłam na styczniówkach bo według om termin porodu wypada na koniec stycznia ale moja fasolka długo się nie chciała pokazać i już podejrzewali puste jajo płodowe ale na szczęscie jest:) tylko z ponad tygodniowym opóżnieniem dlatego wiek ciąży liczą mi od pierwszego usg ja już w sumie nie wiem w którym tygodniu jestem bo według om w 8+4 a według usg 7+1 i w związku z tym zamieszaniem termin porodu wypada na początek lutego więc pozwoliłam sobie się do was przyłączyćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 19:26
zosiaaa, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Justi2 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tysiaa93 wrote:Ma 3 mm i według usg to 6 tydzień, gin powiedział ze tygodniowo wszystko się zgadza ale niech rośnie i będzie duży!
masakra z tymi lekarzami
Witajcie nowe lutóweczki
ek + 09.05.2014 (9tc)