X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boshe ja patrze i nie wierze patrzcie na te ceny:

https://k-bykat.myshopify.com/products/white-brand-jumpsuit

a na Ali:

https://www.aliexpress.com/item-img/2016-Spring-Newborn-Baby-Clothes-Long-Sleeve-Baby-Boy-Romper-Sports-Baby-Girls-Rompers-Cotton-Baby/32634940012.html#

a ja tam chcialam zamowic malej kilka letnich ciuszkow i wszystkie byly w takich przebitkach,masakra.

Dziewczyny pomozecie mi poszukac tego cuda:
    https://k-bykat.myshopify.com/products/vintage-child-romper

dziewczyny myslicie ze to to samo:

https://pl.aliexpress.com/store/product/2016-New-summer-baby-romper-Girl-s-princess-white-lace-Romper-baby-clothes-Newborn-Backless-Jumpsuit/1242192_32704761855.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 19:29

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusiu,Tusiu-przepraszam:) oczywiscie chodzilo o Tusiowego Kosmyczka:)

Tusiaa lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn wrote:
    Dziwczyny powiedzcie mi.. bo u nas piękne słońce, ale wieje tak że za przeproszeniem łeb może urwać. Polka nie była cały weekend na spacerze, myślałam że dzisiaj wyjdzie no ale nadal wieje. Robię źle że siedzimy w domu? Wy wyszłybyście na spacer w taką pogodę?

My z Jasiem nie wychodzimy tylko jak leje, ale jak łeb urywa to tak :P

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka jak dla mnie to są dokładnie te same ciuchy, niezła przebitka...

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto latek maluchy! Michałek i Borys niech żyją nam!

Fajne te torebki. MI się marzy (choć już przestarzała) Zarka taka shopperka, ale oryginalnej cena mnie odpycha a podróby nie wyglądają tak samo. Tzn nie błyszczą się ładnie i nie ten odcień. Może znajdę na ali dzięki Zosiowym skrótom :)

Biedroneczko ty to będziesz stroić tą twoją małą :) Czy ten drugi komplecik to na jakieś przebierane Party? Czy tak na co dzień?

Wiecie ja już 4 tyg. czekam na buciki zimowe. Zamówiłam takie niby Emu camelowe dla Panicza i Timberki - abyśmy byli do pary :) A co. Mama z synkiem nie może? :)Problem w tym, że paczki mi w trackingu nie wykazuje a w skrzynce dalej nie ma. Szkoda, bo chciałam jeszcze takie eleganckie półbuty na święta i teraz się obawiam, ze już nie dojdą :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 19:56

atdc6iyei0o27of5.png

Wysłany: 17 października 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo ja jestem w ciężkim szoku :) :) dobrze,ze nic tam nie zamówiłam.

Bagabaga ten komplecik to raczej do zdjec :) a moze na jakies wyjście gdzies na wakacjach :) nie wiem sama:) musze zobaczyc na zywo wtedy sie okaże :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 19:58

Sofija <3
    201602294556.png
  • L Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ naskrobalyscie!!! Zostawić Was na jeden dzień eh :-P

Wszystkiego najlepszego dla solenizantow dużo zdrówka!

Dzieciaczki śliczne każde inne i takie słodziaśne :-)

Roberta mogę tylko podejrzewać co teraz przeżywasz :-( trzeba wierzyć że wszystko będzie dobrze i tak być musi.

Odnośnie spacerów to ja nie wychodzę z małą jak wieje czy pada. Jakoś nie mam parcia na spacery w zimnicy a powietrze w okresie grzewczym u nas wcale nie zachęca do wyjść.

Biedronka dzięki za link ;-)

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym cc to chyba też zalezy od lekarza. Ja jak byłam na wizycie kontrolnej po 6 tyg. to lekarka śmiała się, że możemy startować z drugim ;) oczywiście ja w szoku, że jak to? świeże blizny i w ogóle? odpowiedziała, że to nie problem...

Biedronko te ciuszki faktycznie podobne :/
    Btw... Twoja bransoletka jest słitaśna! ;) Tylko chyba ta panna na fb trzaska niezły biznes, bo moja koleżanka kupowała baaardzo podobne/identyczne bransoletki na allegro po 12 zł, tylko BEZ zdjęć i z innymi ozdobnikami. No chyba że charmsy ze zdjęciami tyle kosztują ;)

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko te torebki to podróbki czy jak kto woli repliki ;) sa lepsze i gorsze, wiadomo im tańsze tym wyglądają gorzej, ale widziałam kiedys torebkę czarna skórzana z czerwonym środkiem nie pamietam jaka to firma, ale bardzo droga i dziewczyna miała i wygladała identycznie, poza tym czesto jestem w tK Max i widze MK i niektóre z Ali wyglądają bardzo podobnie ze zwykły człowiek sie nie skapnie. Strobe fajne i widać ten sklep to stamtąd rzeczy bierze, ja bym kupiła tylko jak sa zdjęcia w feedbeckach bo czesto ten sam produkt od innego sprzedawcy moze byc całkiem inny tzn lepszy czy gorszy materiał, lepsze wykonanie, inny rozmiar

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Całusy i wszystkiego najlepszego dla Michałka :)

dana222 lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Zosia czyli dla nas obu 2014 był pechowy... Jak dobrze, że mamy już największe szczęścia przy sobie :)

Vayn to może będzie kinder niespodzianka i nie będziecie musieli sami decydować ;)
    Ojj Tysiaczku nie tylko dla Was ... ja straciłam bliźniaki 30 października. A w sierpniu ogólnie odeszla moja kochana mama. 2014 wspominam jako najgorszy mój rok :(

• d84 Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cena tej bransoletki jak dla mnie niestety za wysoka spróbuję sobie a raczej babciom zrobić coś podobnego, sama póki co znalazłam jak się te zdjęcia robi, teraz tylko muszę znaleźć te charmsy :)

http://newcraft.eu/blog/DIY_memory_braclet/

jak Ty Biedronka w ogóle wyszukujesz strony z takimi fajnymi rzeczami?

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Birdroneczko jeszcze co do cła to owszem mozna taki zapłacić mogą tez naliczyć VAT, nie chciałabym wprowadzać w błąd bo nie znam sie ma podatkach ale każda paczka do 22€ zwolniona jest z cła i vatu, a jak jest cos droższego to czesto sprzedawca zaniża wartość na paczce, cło chyba od 150€ wg stawek, do chyba 40€ mogą z podatku zwolnić paczkę do użytku osobistego, w sensie noe na sprzedaz. Maja swoje stawki na cło, a VAT to 23% teraz. Jak cos małego idzie tym zwykłym listem to mogą nie skontrolować, ale jak juz Idzie cos dużego to juz gorzej, a najgorzej to DHLem sprawdzają chyba. Najdroższa rzecz szła do mnie za 36$ i nic nie płaciłam.

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia współczuje potrójnej straty :( dla mnie najgorszy był 2006 wtedy moja mama odeszła o miałam
    Mocna rewolucje w życiu :(

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa wrote:
    Ojj Tysiaczku nie tylko dla Was ... ja straciłam bliźniaki 30 października. A w sierpniu ogólnie odeszla moja kochana mama. 2014 wspominam jako najgorszy mój rok :(
    bardzo mi przykro :(

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, Zosia nie potrafię sobie wyobrazić co przeżyłyście. Podwójna strata. I to jaka. Współczuję.

atdc6iyei0o27of5.png

Wysłany: 17 października 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia synusia zdaje sobie sprawe z tego,ze takie bransoletki mozna kupic za smieszne pieniadze,i przyznam ze bylam w lekkim szoku jak dowiedzialam sie o cenie,ale nie moglam sie oprzec musiala byc moja :)

Zosiu ja mam orginalna MK i podrobe wystraczy powachac je hahah :) :) :) wlasnie jak zamowilam dwie torebki repliki to musialam zaplacic clo :(

d84 masz na mysli bransoletke,gdzie wyszukalam?

I cholernie wspolczuje Wam dziewczyny ktore stracily mamusie,nawet nie potrafie sobie tego wyobrazic co musialyscie i musicie czuc :( :( :( :( okropnie niesprawiedliwe jest to zycie!!!

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

Sofija <3
    201602294556.png
  • L Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję strat dziewczyny :-(

bl9cdf9hb2lk5j8d.png

Wysłany: 17 października 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu co masz na mysli piszac " zdjęcia w feedbeckach" jestem albo tak ulomna albo tak bardzo zacofana :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka w aukcjach Ali masz zakładkę Feedback i tam ludzie piszą opinie i często wklejają zdjęcia otrzymanego towaru jak na prawdę wyglada.

A d pewnie miała na myśli ogólnie ze wyszukujesz zawsze jakies śliczne inne rzeczy :) a bransoletka to tylko przykład.

atdc6iyei0o27of5.png
‹‹ 2121 2122 2123 2124 2125 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ