Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Troche spamu
Bubuś wazy 9 kg
A ja dzisiaj pierwszy raz dałam Kubie rosół ze skrzydełkadałam od razu cały słoik. 3 godz mineły i nie widac zeby mu cos było póki co
u nas ostatnio tez mocno wieje i nie wychodze z Kuba. Jakos boję sie że go zawieje bo wiatr jest w tym wszystkim najgorszy.
Lexi co tam u Was?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 22:46
Bruśka, vayn, Lexi150, tulipanna, d84, Kri, Biedroneczka29, Zosia_wop, dana222, tysiaa93, gorgeous, Mamusia_synusia, L, Mila920 lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Tuli to super. Mój poszedł spac o 20 i obudzi sie cos przed 24 ale o co mu chodziło to nie wiem i obudził sie na jedzenie o 4:50
Super Jagódkapod krzesłem najlepiej
skąd ja to znam hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 16:15
Kubuś
-
Jaś i Jagoda super
też mamy dziś 8ms, zapomniałam napisać heh
Tuli mój tez ma taki kubraczek ubieram mu go na bodziaka pod kurtkę.
Mój dziś jadł krem z zielonego groszku z grudkami, jakieś 2 tyg temu go nie chcił a dziś zjadł. Wczoraj po raz pierwszy wsunął cały słoiczek 125gr, no dobra bez 1 łyżeczki bo ja ją zjadłam.
Ogólnie się bardzo rozgadał i dużo gada mama baba dada lala haj nene nana itp ale tata jeszcze nie:D heheWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 16:40
Lexi150, Tusiaa, vayn, Zosia_wop, dana222, tysiaa93, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Jaki słodziak z Kubusia! :*
Wczoraj przyjechała do mnie mama i połaziłyśmy po sklepach. Kupiłam płaszczyk i poprawiłam sobie tym nastrój odrobinkę
Młody mi dziś nie bardzo chciał zasnąć w ciągu dnia a jak już zasnął to po 5 min pobudka. Zmęczony był jak nie wiem ale uparty. Dopiero poszliśmy na krótki spacer i przysnął i śpi dalej w domu. Ja staram się wychodzić w każdą pogodę. Oby tylko nie lało. Chciałabym żeby się Mały troszkę hartował.
Co do legginsów to ja od 2 lat kupuję w takim małym kioseczku odzieżowym "HIT" ocieplane za 8 zł para i targam przez cały sezon. Nosiłam nawet jak w ciąży byłam bo rozciągliwe. Po sezonie co prawda się mechacą ale jak się nosi cały czas na tyłku to mają prawo. Podejrzewam, a w zasadzie jestem pewna że to chińszczyzna więc by na ali się pewnie znalazły. Jak mi wpadnie coś podobnego w oko to podrzucę linka.Tusiaa, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
tulipanna wrote:Brusia! Jaki Jasiek ma kosmyczek na glowce! Przeslodki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 10:06
Lexi150, Tusiaa, Kri, vayn, Zosia_wop, tysiaa93, Mamusia_synusia, Mila920 lubią tę wiadomość
-
Ej dziewczęta przecież to Kubuś a nie Jaś
No to ja też się pochwalę, że od dwóch dni moje dziecko znów się przeprosiło z jedzeniem. Wsuwa prawie cały cały duży słoik obiadku i 3/4 dużego z owocami. A przy tym tak szeroko buźkę otwiera że jestem w szoku!Tusiaa, vayn, Zosia_wop, tysiaa93, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
heheheh
Kubus może być i Jasiem
Brusia a Ty jeszcze nie obnizyłas łózeczka na ostatni poziom czy Jaś taki wysoki?ZEby Ci za burte nie wyskoczył
Ja sie swojego nieraz wystraszyłam jak tak stałi to po cichaczu w nocy hehe
D a skąd wziełas zielony groszek z puszki ? ja sie zastanawiam jak są w sklepie mrozone warzywa np fasolka szparagowa to czy ona ma jakies właściwości i czy jest sens dac dziecku taką ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 16:54
Bruśka lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Hmmm powiem tak on ma tak ciężkie 4 litery że sam tylko na kolana się pidniesie a stoi jak się go postawi. A stawia się go bo kleczy trzyma się i robi się granatowy że złości że się pidniesc nie może sam. Kombinuje ale mu nie wychodzi bo jest ciężki. Ostatnio wolamy na niego Gruby i się śmieje choć wiem że nie powinniśmy się wysmiewac z dzieciaka.
Jejku to on chyba naprawdę dużo je. Od godz 5 zjadł dwa razy mleko po 150 potem cały słoik mojej zupy ale ten duży i ta moja jest gesciejsza i ma więcej mięsa. Potem trochę jogurtu. Starlam całe jabłko średnie i zjadł całe i pomiędzy wypił dziś 3 butle picia po ok 150 ml.