Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Fajnie, ze dziewczynom udaje sie tak szybko zmów byc w ciazy
ja to sama nie wiem czego chce, z jednej strony chciałabym miec szybko drugie zeby jak juz nie spac po nocach to ciągiem, zeby sie nieodzwyczaic i zeby dzieci mogły sie razem bawic, ale hamuje mnie mieszkanie, kasa i praca, bo wtedy to juz na pewno powrotu by nie było, a pozniej i tak trzeba czegoś szukac, a wtedy juz dwójka do żłobka czy przedszkola i łatwiej nis bedzie
a ten rok po cc to niektorzy maja gdzieś sasiadka końcem września zeszłego roku cc, a juz widze ze brzuch ma duży pewnie minimum 30tc i sie nie przejmuje
-
vayn wrote:Tuli Ty o Pianistce pisałaś, że w ciąży. Jak weszłam na 1 stronę naszego wątku to Monika90 jest już w 11 tc
Niestety ja jej nie miałam okazji poznać
Poznałyśmy się na ovu na ciąża po poronieniu i mamy swoją grupkę na fejsie, razem z kilkoma innymi dziewczynami, z tamtego forum
To jest dowód, że fora potrafią łączyć ludzi haha
Ja nie wychodzę jak strasznie wieje. Twierdzę jak Biedronka, że lepszy mróz niż duuuży wiatr.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 12:16
-
Tysia miałam kiedys pisać ze tez byłam na aniolkowych mamach i pamietam Cie, bo my w straciliśmy ciąże w tym samym czasie praktycznie -miałam inne konto, cheile miałam przerwy w ovu i jak chciałam sie zalogować to nie wchodziło hasło i sie nameczylam i nic, wiec założyłam nowe
-
nick nieaktualnyZapomniałam o osłonce na nóżki z wózka, powinno jej trochę ciała ochronić przed wiatrem.
Ja nie wiem czy chciałabym 2, mąż mówił że jeśli ja go nie namówię albo nam niespodzianka nie wyskoczy to on sam z siebie się niedecyduje na drugiego dziecia. Polka jest wystarczająco wymagająca -
kurde t tylko u mnie nie ma paczek świątecznych dla dzieci i to ma być ta polityka prorodzinna - pracuje w odpowiedniku ministerstwa!!! Na jutro się umówiłam w pracy z szefową, mam nadzieję że mi konkretnie powie że albo i przedłużą albo nie, a nie że ona jeszcze nie wie itp.
ja też zawsze chodze na spacer chyba że jest duży wiatr+deszcz,ale nawet wtedy staram się wyjść chociaż na 15min do sklepu.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Jeśli chodzi o temat ciąż to testowalam dzisiaj
. Dwóch kresek brak. A okres spóźnia mi się uwaga uwaga 1 dzień.. no ale miałam w domu test to ciekawość wygrała. Nie staramy się póki co, ale jakoś specjalnie też nie zabezpieczamy. My raczej kinderkoniespodziankowi haha
tysiaa93, Kri, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRoberta zazdraszczam!
U mnie te cykle to prawie jak przed ciążą, no może trochę krótsze przerwy bo miałam 50-60 dni a teraz mam co 29 a 39
Ja to mam miliony obaw i codzień jakiś inny powód wymyślam, że się nie nadajemy na 2 dziecko. Głównie boję się tak problematycznej ciąży jak ta z Polką -
Roberta ja karmie caly czas i jakies 2tyg temu miałam 3 dniowe delikatne plamienie ale brązowe i nie wiem czy to okres czy nie, ale czytałam w necie że dużo lasek tak miało
Tutaj możesz przeczytać
https://www.facebook.com/mamaginekolog/photos/a.646199685539295.1073741827.646192435540020/670456596446937/?type=3&theater17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Tez nie mam jeszcze @ i czasem brzuch zakłuje, ale cisza .
Tysia dokładnie strata u mnie chyba 2 dni po Tobie i dzieciaczki mamy z różnica paru dni
Calkiem fajna pogoda, chłodno, ale nie wieje, az do domu sie isc nie chce, a mnie nastraszyli ze zimno to ja dziecko w polarowy kombinezon wystroiłam jak na zimętysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny