Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No cóz Brusia , Twój synio lubi jesc
a ja dzisiaj mojemu daje butle . Trzasł sie jak ja widział. No ale połozyłam go na puzzlach i niby jadł wiec wyszłam z pokoju . Nagle tak słysze jakby chodził a on co , nie zjadł butli tylko szedł w strone narożnika żeby sobie stanąc na nóżkino to ja znowu go na podłoge i daje butel i wycjodze a on znowu to samo. Musiałam go do wózka włożyc i tam spokojnie zjadł i krzyczał jak juz koniec było
widac , że dla niego wazniejsze jest stanie niż jedzenie az nieprawdopodobne hehe
Brusia a dlaczego tak ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 17:06
Kubuś
-
Transportu lub na sklepie ktoś nie zostawił otwartej lodówki. Albo przy wykladaniu co też często widziałam zostawiają wózki z chłodni i stoją i czekają na zbawienie. W warzywa i owoce rozmrozone nie nadają się do ponownego zamrozenia i spożycia.
-
Tak mrożony groszek kupiłam. z tego co wiem mrożone warzywa maja duzo właściwosci i ich nie tracą zbytnio.
Mój to je 3 bezmleczne posiłki póki co: kaszka z owocami na śniadanie, zupka i jakiś deserek zazwyczaj owocki, co pare dni jogurt.
chciałabym dawać też coś innego na śniadanie ale nie wiem co, w tym tyg robimy 2gie podejście do jajecznicy bo ostatnio nie chcialWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 17:19
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Tusiaa wrote:No cóz Brusia , Twój synio lubi jesc
a ja dzisiaj mojemu daje butle . Trzasł sie jak ja widział. No ale połozyłam go na puzzlach i niby jadł wiec wyszłam z pokoju . Nagle tak słysze jakby chodził a on co , nie zjadł butli tylko szedł w strone narożnika żeby sobie stanąc na nóżkino to ja znowu go na podłoge i daje butel i wycjodze a on znowu to samo. Musiałam go do wózka włożyc i tam spokojnie zjadł i krzyczał jak juz koniec było
widac , że dla niego wazniejsze jest stanie niż jedzenie az nieprawdopodobne hehe
Brusia a dlaczego tak ? -
nick nieaktualnyJa zupkę dla Poli gotuję na mrożonych warzywach. Wysypuję i wsio się gotuje.
Brusia może nie tyle ciężki co poprostu ma czas jeszcze. Córka koleżanki z grudnia nie raczkuje, nie wspominając już o wstawaniu. A jest drobniejsza od Poluchny.
Chyba właśnie Poli się skończyło jedzenie na podłodze, otwiera paszczydełko najmocniej jak może zdejmie z łyżeczki i heja ucieka. Wołam za nią Pola AM to sie odwraca siada i otwiera buzię. I tak w kółko. No, ale zjadła 300ml zupy kalafiorowej, w sumie zupa to zadużo powiedziane 100g filetu z indyka z warzywami. -
nick nieaktualny
-
Mój je 3x210 mm, obiadek ok 180g i deserek-owoc ok 150g. Czasami dostaje chrupka i troszkę jogurtu.
Chciałabym mu wprowadzić coś innego ale zwyczajnie nie mam jak tego wcisnąć w jadłospis czasowo. Nie jest głodny więc na siłę nie będę mu wciskać np drugiego śniadanka. -
nick nieaktualnyPolka ma cyca na żadanie, rano kaszka na gęsto 180ml, obiadu ok 300, cały serek, całe jabłko z gruszką a no i przed kąpielą 210mm. Tyle zjadła wczoraj a i tak musiałam dać biszkopta bo się wydawało, że mi z głodu padnie po 18
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 17:37
-
Wszystkiego dobrego dla Kubusia i Boryska
Polecam zupke dla całej rodziny koperkowa z alaantkowego - super dla całej rodziny, pycha!
Ja juz sie staram robic jeden obiad dla nas wspólny.
Tuli to jest prawdopodobnie MK tylkudisz napisać do sprzedawcy wtedy o Real photo zeby na maila wysłał, bo jakby dodał logo to by mu zamknęli
Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/MZvqieIF
Tu moschino widocznie sie noe boi wstawiać z logo
http://s.aliexpress.com/zq6jUBNz
To tez powinna byc MK tylko tak samo trzeba pytac
http://s.aliexpress.com/Q3yQR7z2
Sprzedawcy czesto maja swoje katalogi poza Ali i oglądasz a ob wystawia lipną aukcje na Ali, ale to trzeba miec zaufanego sprzedawcę.
A tu taka mała ściąga
Gdzues kiedys czytałam, ze facet kupił zegarek rolexa i musiał płacić duza karę za zamawianie podróbek, nie wiem ile w tym prawdy
Tusiaa, d84 lubią tę wiadomość
-
to mój je z reguły 3x180ml, czasem 2x180ml i zawsze na noc 1x210ml, ok 180g zupki/obiadku, 125g deserku albo czasem troche wiecej, jogurt co jakis czas 150ml z owocem i w ciagu dnia ze 3-4 chrupki kukurydziane i woda z bobofrutem + woda z sokiem malinowym 2x 150ml ale nie zawsze tyle wypije
a i czasem budyń dostanie ze 120ml wody.
ale jestem mądra :d włąśnie widać po moich pytaniach jak mysle hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 18:21
Kubuś
-
A Michałek tez dzisiaj kończy 8 miesiecy. Rano go ładnie ubrałam zeby mu porobić fotki, ale nie zdarzyłam bo było takie kupsko ze wszytsko pobrudził a przebierając go zapomniałam zeby ubrać cos ładnego do zdjęć i jest ubrany po domowemu. Jutro moze go wystylizuje:p
Ale za to pojechaliśmy kupic mu kolejne zabawki od jednej pani(nie wiem gdzie ja to niedługo pomieszcze)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/90926ec3bb43.jpg
A podcięłam troche Michałowi włosy (grzywkę i przy uszach)i juz wiem ze to bedzie w przyszłości problem, tak sie przy tym wiercił, ze jest niestety krzywoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 18:49
Tusiaa, Biedroneczka29, vayn, tysiaa93, Lexi150, Mamusia_synusia, Zosia_wop, d84, Mila920 lubią tę wiadomość
-
Zosiu a powiedz mi czy te przesylki z Ali jak przychodza to przy odbiorze nie ma do zaplaty cla?bo kiedys wlasnie sie nabralam na torebke niby MK i przy odbiorze sie rozczarowalam bo do zaplaty jeszcze musialam zaplacic clo.