Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Brawka dla Tymka!
Musze chyba poszukać takich zawieszek na bransoletkę ma Ali, bo śliczna
L mam jedne leginsy z adidasa z Ali, tylko ze one grube nie sa, ale sa długie i spokojnie wyższa osoba wejdzie, a szukasz jakis konkretnych, kolorowych, ocieplanych czy zwykłych czarnych? Tam chyba jeszcze na aukcji by rożne inne kolorowe, jak chcesz to poszukam pozniej ich, bo to juz dawno bylo -
Tuli teraz coraz trudniej o takie rzeczy, bo im za to zamykają sklepy jak otwarcie o tym piszą, zazwyczaj słówko brand/logo daje, ale niekoniecznie, niektóre rzeczy maja w feedbeckach info ze z metka (tylko, ze tez przez to sklep mogą zamknąć), niektóre rzeczy wiem jak wyglądają, czasem przez przypadek takie przychodza, albo majfriend pyta czy chce z logo
Tu zestawy z Carters (płatna przywykła)
Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/6bAN7fIB -
nick nieaktualnyCioteczki buziole od 9 miesięczniaka!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 09:40
Lexi150, Bruśka, Kri, d84, Mila920, tysiaa93, dana222, tulipanna, Biedroneczka29, Tusiaa, Zosia_wop, Mamusia_synusia, gorgeous, L lubią tę wiadomość
-
Hey meldujemy się i my. Byliśmy na obiedzie mały dostał mleko po 17 przysnal i tak się rozryczal jak wstał że rady nie było na niego. Wyszliśmy objechalismy trochę miasta i nam zasnął. Śpi chyba już na noc trzeba go przenieść z nosidla do łóżeczka tragedia.
A mnie rozkłada chyba mam temp. I ogólnie źle się czuję. Jakaś taka depresja mnie dopada. A jeszcze ten tydz mąż na popołudnia i całe dnie go nie będzie. -
100 lat dla Poli
Zosia to ja pytałam o leginsy chcę zwykłe czarne i ocieplane czarne.
Z lidla tez miałam i były super, ale teraz mam daleko do niego ;/
Mały raczkuje pełną parą po całej chacie i wspina się i wchodzi na wszystkie przedmioty o wysokości do 20cm, a jego obecny ulubiony przyjaciel to irobot na którego wchodzi i może leżeć na nim z 15min. Najniższe szafki uprzątnięte.
Biedronka ile dałaś za tą bransoletkę fajna - może na gwiazdke babciom zamówię.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Sto lat śliczna Polciu
Brusia zdrówka, mnie też lekka "depresja" łapie, muszę w końcu zrobić coś dla siebie, np kolejny tatuaż heh
Ja też skorzystam z linka do tych leginsów jak wrzucicieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 20:24
-
Od mojej kolezanki roczny syn jest w szpitalu, prawdopodobnie cos z wątroba, badają go jeszcze bo do końca nie wiadomo co, a na sale dali jeszcze dziecko z rotawirusem, wiadomo od tej kolezanki syn jest osłabiony i tez złapał rotawirusa. Ja nie wiem o czym myślą w tych szpitalach
Ja tez potrzebuje leginsy, a mam problem z kupnem bo mam długie nogi i czesto mam przykrótkie
-
Jak patrzę jaka Polcia duża to aż się nadziwić nie mogę. Zaraz Jagoda będzie miała 9 i potem my. Aż nie wierzę że minęło prawie 9 mcy od kiedy to Jasiek się urodził. A ciąża tak mi się wlekla. A teraz w sumie wiele nie pamiętam już. Zaraz trzeba żłobka szukać. Mały mi z ciuchów wyrasta że hoho. Już muszę rozglądać soe za takimi 92/98 lub na 18/24 miesiące. Strasznie szybko to leci.
Tak mnie naszlo bo w piątek był znalowy z którym się widzieliśmy jak byłam 3/4 miesiącu i zaczęliśmy opowiadać jak to było i poprostu strasznie to czlowieKowi umyka.
A ja mam pytanie czy dziewczyny liczycie od fiy na dodatki świąteczne i 13? Obowiązuje to nas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 21:13
-
O trzynastki chodzi? To za 2016 rok nie dostaniemy bo nie pracowałyśmy, do 13 trzeba chyba minimum pół roku pracować aby ją dostać w przeliczeniu. A dodatki na święta u mnie na macierzyńskim się dostaje i inne świadczenia z funduszu socjalnego też.
-
Dobry wieczór!
Ja też nie wiem kiedy mi weekend minął, ale się melduję. Dzisiaj dla całej rodziny obiad z 2 dań robiłam i deser. Da się. Nawet z niemowlakiem
Brawka dla Tymoniastego! W ramach chwalenia się: u nas przebija się jedynka górna a młody po jednym wieczorze z kuzynem starszym, chyba nauczył sie poruszać, bo swój krok sparaliżowanego weterana uskutecznia po całej chacie.
Spóźnione, ale na prawdę szczere życzonka dla naszych 8 miesięczniaków i 9 miesięczniaczki.
Rzeczywiście ten czas leci. Nie chce mi sie wierzyć. Niedawno rodziłam i nie wierzyłam, ze czas tak szybko minie. A tu jeszcze 3/4 miesiące i do pracy trzeba wracać na pełen etat. Teraz pracuje ledwo co, nie wiem jak to będzie jak trzeba będzie etat wyrobić. Żłobek, niańka, babcia? Jak to u was w planach?
Ja mam urlop za zwolnienie do wykorzystania, ale sie waham, boje sie ze "wypadnie z obiegu"
Brusia ja liczę na dodatki. Urlopowe dostałam, może karpiowe tez... Zobaczymy. Fajnie by było.
Biedronko śliczna ta bransoletka! -
Ja urlopowe bym musiała dać fakturę za pobyt do rozliczenia i szkoda bo 1200 zł przepadlo bo nigdzie nie wyjechaliśmy. A inaczej nie wybiorę bo karty urlopowej mi nie dadzą. Z dodatków na kino basenu kręgle itp nie ma kiedy korzystać. A ja mam przed powrotem w lutym jeszcze 37 dni urlopu do wykorzystania. Pod koniec marca trzrba będzie wracać. Ehhhh.
-
mi się może uda w tym tyg dotrzeć do pracy i dowiedzieć czy mi umowę przedłużą czy nie i mam 2 opcje
1) jeśli tak to zaległy UW i wychowawczy do 9/2016 i w tym czasie 2 dziecko
2) jeśli nie to bezrobocie do 9/2016 potem nowa praca i potem po jakimś czasie 2 dziecko
Mój aktualnie jest na 290 pozycji do państwowego żłobka, a do lutego urodzi się jeszcze pełno dzieci więc nie ma co na to liczyć (w lutym 2016 był 500tny). Prywatne 1500 i najwcześniej zdecydujemy się go tam dać jak będzie miał ok 1,5roku nie wcześniej. Rodziny na miejscu nie mamy, ani żadnej poleconej niani więc wybieramy żłobek.
17/2/2016 B
11/3/2018 I