X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawka dla Tymka!

Musze chyba poszukać takich zawieszek na bransoletkę ma Ali, bo śliczna ;)

L mam jedne leginsy z adidasa z Ali, tylko ze one grube nie sa, ale sa długie i spokojnie wyższa osoba wejdzie, a szukasz jakis konkretnych, kolorowych, ocieplanych czy zwykłych czarnych? Tam chyba jeszcze na aukcji by rożne inne kolorowe, jak chcesz to poszukam pozniej ich, bo to juz dawno bylo

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale cisza! Jak nie u nas!
    Zosia,ja mam pytanie. Jak Ty znajdujesz np podroby tych markowych rzeczy? Wpisuje w lupke i nic :/ np Next czy cos innego..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli teraz coraz trudniej o takie rzeczy, bo im za to zamykają sklepy jak otwarcie o tym piszą, zazwyczaj słówko brand/logo daje, ale niekoniecznie, niektóre rzeczy maja w feedbeckach info ze z metka (tylko, ze tez przez to sklep mogą zamknąć), niektóre rzeczy wiem jak wyglądają, czasem przez przypadek takie przychodza, albo majfriend pyta czy chce z logo

Tu zestawy z Carters (płatna przywykła)
    Look what I found on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/6bAN7fIB

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jesli chodzi marki zegarków torebek to są specjalne kody/skróty od nazw marek, a cos konkretnego Cie interesuje? ;)

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Kri Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leginsy fajne miałam ciążowe z Lidla 2 pary, przełazilam w nich całą ciążę praktycznie i miałam je po bratowej i wyglądają dalej jak nowe. Także myślę, że takie zwykłe nie ciążowe z Lidla mogą być ok, sama muszę upolować ;-)

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cioteczki buziole od 9 miesięczniaka!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 09:40

Lexi150, Bruśka, Kri, d84, Mila920, tysiaa93, dana222, tulipanna, Biedroneczka29, Tusiaa, Zosia_wop, Mamusia_synusia, gorgeous, L lubią tę wiadomość

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey meldujemy się i my. Byliśmy na obiedzie mały dostał mleko po 17 przysnal i tak się rozryczal jak wstał że rady nie było na niego. Wyszliśmy objechalismy trochę miasta i nam zasnął. Śpi chyba już na noc trzeba go przenieść z nosidla do łóżeczka tragedia.
    A mnie rozkłada chyba mam temp. I ogólnie źle się czuję. Jakaś taka depresja mnie dopada. A jeszcze ten tydz mąż na popołudnia i całe dnie go nie będzie.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100 lat dla Poli

Zosia to ja pytałam o leginsy chcę zwykłe czarne i ocieplane czarne.
    Z lidla tez miałam i były super, ale teraz mam daleko do niego ;/

Mały raczkuje pełną parą po całej chacie i wspina się i wchodzi na wszystkie przedmioty o wysokości do 20cm, a jego obecny ulubiony przyjaciel to irobot na którego wchodzi i może leżeć na nim z 15min. Najniższe szafki uprzątnięte.

Biedronka ile dałaś za tą bransoletkę fajna - może na gwiazdke babciom zamówię.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • d84 Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i te zestawy carter's tez polecam miałam już kilka i są extra.
    Teraz mam 2 pajace polarowe na święta i tez fajne

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat śliczna Polciu :)

Brusia zdrówka, mnie też lekka "depresja" łapie, muszę w końcu zrobić coś dla siebie, np kolejny tatuaż heh :P

Ja też skorzystam z linka do tych leginsów jak wrzucicie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 20:24

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już niedługo pojadę do domu tam będę miała urodziny to powinno mi się poprawić.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D84 170 +17(przesyłka)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od mojej kolezanki roczny syn jest w szpitalu, prawdopodobnie cos z wątroba, badają go jeszcze bo do końca nie wiadomo co, a na sale dali jeszcze dziecko z rotawirusem, wiadomo od tej kolezanki syn jest osłabiony i tez złapał rotawirusa. Ja nie wiem o czym myślą w tych szpitalach

Ja tez potrzebuje leginsy, a mam problem z kupnem bo mam długie nogi i czesto mam przykrótkie

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak patrzę jaka Polcia duża to aż się nadziwić nie mogę. Zaraz Jagoda będzie miała 9 i potem my. Aż nie wierzę że minęło prawie 9 mcy od kiedy to Jasiek się urodził. A ciąża tak mi się wlekla. A teraz w sumie wiele nie pamiętam już. Zaraz trzeba żłobka szukać. Mały mi z ciuchów wyrasta że hoho. Już muszę rozglądać soe za takimi 92/98 lub na 18/24 miesiące. Strasznie szybko to leci.
    Tak mnie naszlo bo w piątek był znalowy z którym się widzieliśmy jak byłam 3/4 miesiącu i zaczęliśmy opowiadać jak to było i poprostu strasznie to czlowieKowi umyka.
    A ja mam pytanie czy dziewczyny liczycie od fiy na dodatki świąteczne i 13? Obowiązuje to nas?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 21:13

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O trzynastki chodzi? To za 2016 rok nie dostaniemy bo nie pracowałyśmy, do 13 trzeba chyba minimum pół roku pracować aby ją dostać w przeliczeniu. A dodatki na święta u mnie na macierzyńskim się dostaje i inne świadczenia z funduszu socjalnego też.

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór!

Ja też nie wiem kiedy mi weekend minął, ale się melduję. Dzisiaj dla całej rodziny obiad z 2 dań robiłam i deser. Da się. Nawet z niemowlakiem :)

Brawka dla Tymoniastego! W ramach chwalenia się: u nas przebija się jedynka górna a młody po jednym wieczorze z kuzynem starszym, chyba nauczył sie poruszać, bo swój krok sparaliżowanego weterana uskutecznia po całej chacie.

Spóźnione, ale na prawdę szczere życzonka dla naszych 8 miesięczniaków i 9 miesięczniaczki.

Rzeczywiście ten czas leci. Nie chce mi sie wierzyć. Niedawno rodziłam i nie wierzyłam, ze czas tak szybko minie. A tu jeszcze 3/4 miesiące i do pracy trzeba wracać na pełen etat. Teraz pracuje ledwo co, nie wiem jak to będzie jak trzeba będzie etat wyrobić. Żłobek, niańka, babcia? Jak to u was w planach?
    Ja mam urlop za zwolnienie do wykorzystania, ale sie waham, boje sie ze "wypadnie z obiegu":(

Brusia ja liczę na dodatki. Urlopowe dostałam, może karpiowe tez... Zobaczymy. Fajnie by było.

Biedronko śliczna ta bransoletka!

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dobrze. Tak się zastanawiałam teraz. Z tym że u mnie dostaje się gotówkę na święta a nie bony w dodatkach. Oooo Jasiek paczkę dostanie na święta. W sensie Mikołajki. Olsnilo mnie.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja urlopowe bym musiała dać fakturę za pobyt do rozliczenia i szkoda bo 1200 zł przepadlo bo nigdzie nie wyjechaliśmy. A inaczej nie wybiorę bo karty urlopowej mi nie dadzą. Z dodatków na kino basenu kręgle itp nie ma kiedy korzystać. A ja mam przed powrotem w lutym jeszcze 37 dni urlopu do wykorzystania. Pod koniec marca trzrba będzie wracać. Ehhhh.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Roberta Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L rumienia, póki co brak. Może się pojawić do 30 dni. Za 3 tyg będą wyniki badań kleszcza. Nikomu nie życzę aby przechodził to co ja teraz.

• d84 Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi się może uda w tym tyg dotrzeć do pracy i dowiedzieć czy mi umowę przedłużą czy nie i mam 2 opcje

1) jeśli tak to zaległy UW i wychowawczy do 9/2016 i w tym czasie 2 dziecko
    2) jeśli nie to bezrobocie do 9/2016 potem nowa praca i potem po jakimś czasie 2 dziecko

Mój aktualnie jest na 290 pozycji do państwowego żłobka, a do lutego urodzi się jeszcze pełno dzieci więc nie ma co na to liczyć (w lutym 2016 był 500tny). Prywatne 1500 i najwcześniej zdecydujemy się go tam dać jak będzie miał ok 1,5roku nie wcześniej. Rodziny na miejscu nie mamy, ani żadnej poleconej niani więc wybieramy żłobek.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
‹‹ 2116 2117 2118 2119 2120 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ