Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU nas nocka koszmarna, krzyk od 2 do 4 rano. Okazało się, że brzunio bolał - zostałam brutalnie obudzona siadem na twarz pampersem z zawartością bardzo imponującą
Kupy u nas codziennie, często po 2-3.
Brusia nam lekarz mówił żeby przy wysokiej gorączce nie wychodzić.
Co do ubioru nie wiem, ja ubieram Polkę tak jak siebie. Ją opatulam tylko kocykiem więcej. Getry i skarpety na nożki, body na krótki sweterek i cienka kurtka -
Kri jeszcze podobno Bonda, ale przyznam, ze nie czytałam ani jednej. Tak jakoś Polskiej literatury za bardzo nie trawie poza małymi wyjątkami.
A jak lubisz książki z tajemnica, które sie szybko czyta to " Dziewczyna z pociągu" akurat jest w biedroncealbo zaginiona dziewczyna. Takie trochę kryminały i nawet jest trup
ale czy na pewno?
U nas codziennie kupy.czasami przy ńich sie meczy jak twarde. Raz mi sie jedna rozsypała na bobki z pieluchy. :o
Ja nie dostałam linka od GorgeusMoże za słabo sie znamy a to jednak jakieś tam obnażenie swojej prawdziwej osoby a nie każdemu to pasuje.
Kri, jusia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBrusia nam kazał wychodzić przy tej wirusówce przy temp poniżej 38. No ale wtedy tak wiało, że sobie odpuściłam. Dla dziecka nie ma nic lepszego niż spacer nawet ten krótki, ale to Ty znasz najlepiej swoje dziecko i widzisz co się za oknem dzieje. Pola po 2 dniach siedzenia w domu już chciała papa i nie było zmiłuj.
Baga ja też nie dostałamMoże nie wchodziła na belly jeszcze, albo nie spodziewała się takiego odzewu
-
L ja tez czytam takie książki lubie historyczne o intrygach i romansach
tez czytałam w ciazy fajna książkę polskiej autorki oalzenstwie w którym on nie chciał dzieci bo robił karierę i ona nie wiedziała co robic
lubie takie klimaty, ale czesto tez sięgałam po kryminały. Georgeus chyba nie było na belly, ale tez rozumiem, ze to juz prywatny blog i nie bedzie chciała dac wszystkim linka
F. Poszła wczoraj spac przed 23, wstała przed 8 na szczęście, pobudki były, ale noc w sumie nienajgorsza.
Ciśnie boli brzuch i albo cos związanego z @ albo po wczorajszych brzuszkach. U nas dzis pada, moze na chwile przestanie zeby pójść na dwor -
My tez mamy problemy z kupką, plastelina, bobki i raz na dwa dni. Chyba tez musze zacząć dawać probiotyk bo jabłuszko i śliwka nie pomagają juz. Meczy sie, stęka i czesto zrobi takie cos małe ze zauważę czy poczuje po godzinie jak juz wszystko sie wtarło w pieluchę i cała pupa odparzona
-
Oblecialam ciucholand.. Jeeeezu kolejka jeszcze przed otwarciem. To jest po prostu fenomen.. Niektorzy to chyba handluja tym bo niemozliwe zeby co tydzien wynosili 6x120 litrowe worki ciuchow i to nosili.. Kolejka do kasy.. Niektorzy po 500 zl zostawiaja.. No ale fakt ubrania markowe mocno.
-
u nas kupa codziennie, czasem jedna wielka albo dwie małe i zawsze rano. Moje dziecko chyba się budziło w nocy z głodu. Dałam jej przed spaniem parówkę i 150 mleka, później o 22.30 jak zawsze mąż dał jej mleko i zaczęła się wiercić dopiero o 5. A wcześniej budziła się w kółko od 3. Jakoś chętnie bym jej mleko z kaszką przemyciła na noc, ale wcześniej nie chciała pić, może jakoś się przekona. Jeeeeeny jak się wyspałam od 20 do 5
prawie jak Blanka
U nas mgła ale w sumie ciepło, nawet bardzo ciepło. Co dziś gotujecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 12:24
-
Ja tak o kupie i córcia wstała wzięłam ja na rece i czuje ze cos zalatuje myslalam,ze warzywa ktore gotuje
ponieważ rano zrobiła większego zbitego Boba to ostatnie co pomyślał ,ze to niespodzianka w pampersie:) patrze spodnie obsrane body poszłyśmy sie myc i wietrzenie pokoju obowiązkowe
Corka zrobiła rodzicom prezent na trzecia rocznice ślubu
http://static.pokazywarka.pl/i/7007431/439274/image.jpg
dana222, vayn, Lexi150, L, Zosia_wop, tysiaa93, Mamusia_synusia, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczko piękny śpiworek!
Chyba kupimy Młodemu skoczek taki montowany do futryny bo akurat mamy haki zamontowane w jednym z pokoi. On tak lubi skakać a że klocek jest to siły nie mam go targać. A Mężu mówi że mam się nawet nie zastanawiać -
a mój skakał całe 3 dni i teraz nuż nie lubi tylko pręży nogi tak mocno o skakaniu nie ma mowy heh
dziś mu dałam pierwszy raz chrupki ale pogardził
zastanawiałam się właśnie które mufki lepsze 1 czy 2 częściowe, a wzór super17/2/2016 B
11/3/2018 I -
A nie uważacie że te mufki to będzie o kant... Bo to przecież wózek trzyma się zanim coś wyjąć z kieszeni to wygrzebywac rękę z mufki. Dla mnie to takie ograniczenie ruchu. Skórzane rękawiczki z królikiem i będzie ok.
Chciałam już nawet wyjść ale lekki wózek w aucie z mężem w pracy. Najgorsze jest to że on się tak drze przy ubieraniu że j w połowie to mokra jestem i na 30 min to mnie szlak by trafił taka przygodę przrzywac. On jest mega zapacony od samego darcia a dziś jeszcze na 3 razy z wózkiem schodzić to nie ma mowy.