Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kopytka, wszelkie kluski to mi jeszcze nigdy nie wyszły
Placuszki tez ostatnio chciałam zrobić i tez masakra
beztalencie w tej dziedzinie ze mnie. Dzis robię groszkowa i łososia, ale kalafiorowa bym nie pogardziła
Parówek nie dawałam jeszcze, ale prwnie kiedys i moje dziecko tego spróbujeja to ogólnie staram sie unikać wieprzowiny. Kisiel musze jej zrobić, mm nie używam, wiec budyń odpada, a tak do polizania to czasem cos dam jak juz patrzy na mnie takim biednym wzrokiem jak jem, z reszta juz zaczynamy sie chować z jedzeniem, bo przychodzi i otwiera buzie. Teraz jeszcze mozna żywic czym sie chce, ale pozniej jak dzieciaczki beda miec kontak z rówieśnikami to nie ominiemy słodyczy, chipsów czy fast foodow
-
Dzieki dziewczyny
Tulipanna chyba nie myslisz,ze kupilabym dziecko za maly spiworek hahtak to jest z La Millou ale da rozmiary 0-9msc i 9-24msc
Maz dzis oznajmil,ze przyjedzie kurier bo kolega zamowil sobie cos na amazonie,On zamawia na nasz adres bo ja siedze w domu to zawsze przesylke odbiore mowie ok.Mala spi dzwoni domofon jest strasznie glosny nie chcecie wiedziec co pod nosem powiedzialamwychodze a tam stoi koles z przepieknym bukietem czerownych roz
vayn, tysiaa93, Mamusia_synusia, Lexi150, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Zosiu prosty przepis na kluski slaskie:
-ziemniaki
-maka ziemniaczana
ugotuj ziemniaki,przecisnij przez praske.Wyloz do miski,podziel na 4 czesci.Jedna czesc "wyciagnij"i wsyp tam make ziemniaczana.Calosc wymieszaj i formuj w dloni male kuleczki.Nastepnie lekko je przyplaszcz i jak kto chce zrob paluszkiem delikatne wglebieniegotuje sie krotko bo sa mieciutkie.
Zosia_wop, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Kri Dziekuje
zostalam rozdziewiczona 20 dni temu
ostatnio robilam kluski to dalam malej takie rozciapane i troszke sosiku,nic jej nie bylo.U nas tez caly czas jedzonko w postaci papek,wszystko miele bo nie lubi jak cos czuc pod dziaslami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 15:26
vayn, Kri, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny bez problemu mogę wysłać Wam adres bloga, tylko chyba musimy mieć się w przyjaciółkach, tak? bo chyba tylko wtedy mogę wysłać pw?
Ja chciałam Was dodać, ale zapomniałam, jak to się robi xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 16:22
-
gorgeous wrote:Bagabaga, no właśnie pokazuje mi się: aktualny status, liczba postów itd., ale nie ma opcji zaproszenia do znajomych
Baga i nie zamokło ci?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 16:33
-
Baga chętnie zobacze ta jesienna sesje
Tysia ja moze poszukam tutaj czegoś takiego a jak nie to zamowie na Ali dzis zreszta usiądę wieczorem i pozamiatam na próbętylko nie wiem czy na pl adres czy tutaj cholera wie ile to bedzie isc .
-
Biedronko samych pomyślności
ojojoj będzie się dzisiaj działo...
Łamiesz się do ali? Tylko chyba ja jeszcze zostałam broniąca się
Ja jadłam dzisiaj śniadanie i oczywiście Mały podjechał chodzikiem i otworzył buzię. Więc dostał pierwszy raz szyneczkęmina bezcenna
dana222 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My znów dziś chwile grozy mieliśmy. Młody pociągnął na siebie deskę do prasowania. Ja wpadłam w taką histerie. Dobrze, że Mąż zachował zimną krew. Wziął go na ręce, uspokoił (w ciągu 2 min przestał płakać) i obejrzał czy nic sobie nie zrobił. Na szczęście wygląda na to, że nasze dziecko to urodzony komandos. A ja oczywiście przeryczalam 2 godziny bo moja wina.