Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Boedroniu ka przepisy w zasadzie znam tylko, ze mi to nie wychodzi tak czy siak. Ostatnio chciałam małej zrobić pierożki leniwe ze szczypiorkiem to twarde mi wyszły i tyle było z jedzenia - my na sile zeby jakis obiad w ogole był , a mała dostała awaryjny słoik
Baga listonosz fajny,bledsze to niz chodzenie na pocztę i stanie pol godz w kolejce
Jak usiądę na kompa tez przejrzę te linki, bo tez mnie wkurza brak hiperłącza i nie wiem o czym piszecie przez toWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 17:35
-
Georgeus ja tez wysłałam Ci zaproszenie
Ja tez bym kupiła mufke ale kurcze nie wiem która lepsza czy dwie osobne czy jedną w całosci
Dzisiaj byłąm na specerze z Kubą po paru dniach nie wychodzeniafajna pogoda . Przynajmniej nie wiało prawie w ogóle.
Wczoraj mąz siedział z małym od 11-19i podsumowanie . ja nie wiem co Ty iod niego chcesz . Fajnie sie bawilismy . Ja bym mógł siedziec w domu z dzieckiem. A ja mówie no tak a może pranie do tego byś zrobił, obiad dla siebie i dla małego, poodkurzał, pojechał do sklepu z nim
od razu by mu sie odechciało hehe :d No i musze sie pochwalic osiagnełam sukces. Udało mi sie w koncu namówic meza zeby zaczal go kąpac. I to bez nadzoru
Ja jeszcze nic nie kupowałam na ali i raczej nic nie kupiewkurza mnie szukanie i szukanie
Moje dziecie od 40 min bawi sie butelka z jogurtem pitnym
aaaa i pierwszy raz bez pomocu dzisiaj usiadł i to nie jeden raz
Kuba tez by jadł to co kazdy je . Dała bym mu ale nie gryzie tylko wszystko połyka i boje sie że sie zakrztusi.
Lexi nie obwiniaj sie . teraz dzieciaki beda wszedzie wchodzic i sie ich nie upilnuje niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 19:49
Kubuś
-
Nie zauważyłam postów niektórych ja nie wiem jak ja to czytam
Zaproszenie rownież wysłałam
Lexi jeszcze nie jeden "wypadek" przed nami, Florka tez lubi łapać mi za deskę, nie raz mi upadła, bo wchodzi tam gdzie nie mozna, a przeciez jakos trzeba zrobić obiad czy isc siq, dobrze, że nic sie Igusiowi nie stało i nie obwiniaj sie! -
Ostatnio jak poszłam ćwiczyć mała została z tatą i chyba zjadła cos z podłogi kakiegos paprocha i zwymiotowała mu
drugi raz przechodziła jakos przez niego i na głowę upadła - tak tatuś pilnuje...
-
smerfuś
a co do kupy to mój tez sadzi bobki i nieraz nawet nie widaomo kiedy zrobił. Czasem Kupa rzadka a czasem jak plastelina. Smierdzi okropnie hehenieraz sie mega spina i steka i steka i nic i wtedy daje mu sliwke albo sliwke z jabłkiem i czasem tego samego dnia jest albo nastepnego .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 22:31
L, Lexi150, Zosia_wop, d84, tysiaa93, Biedroneczka29, Kri, vayn lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Właśnie na Ali najfajniejsze jest to grzebanie i szukanie
Lexi nie obwiniaj się, Gabrysia tez się nieraz o cos uderzy. A jak dzieciaki będą się puszczać i uczyć chodzić to dopiero będzie ciekawieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 20:29
-
Ja sie to nie wypowiadam nt zakupów bo wiecie jak jest
wciąga mnie to, uzależnia haha choc lepiej to niz inne nałogi
jak jak Tysia pisze to wyszukiwanie i oczekiwanie ma paczki jest najlepsze
choc miałam momenty ze i rok nic nie kupowałam, a teraz dla dzieci tam jest tyle pięknych rzeczy, ze wsiąkłam
-
Baga detektywie tak
Lexi ja się ostatnio własnie zastanawiałam nad deską do prsowania co z nią zrobić, ja jak byłam mała to ściągnełam na siebie telewizor czarno-biały Te małe co były w latach 80'
Mój teraz ma 3szramy na twarzy sam se je robi nie wiem jak, paznokcie obcięte a szrama na czole, nosie i koło ucha.
Przyszedł nam dziś tez pchacz zebra fb - naprawdę fajny may chwilkę się pobawił, ale bardziej cieszył go karton z pchacza właził na niego przez chyba 3h, ale zejść już nie umiał i wygryzł w nim 2 dziury.
Właśnie sobie czytałam o uldze na dziecko, zawsze myślałam że każdy ją ma a tu dupa ;/
17/2/2016 B
11/3/2018 I