SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boedroniu ka przepisy w zasadzie znam tylko, ze mi to nie wychodzi tak czy siak. Ostatnio chciałam małej zrobić pierożki leniwe ze szczypiorkiem to twarde mi wyszły i tyle było z jedzenia - my na sile zeby jakis obiad w ogole był , a mała dostała awaryjny słoik :P

Baga listonosz fajny,bledsze to niz chodzenie na pocztę i stanie pol godz w kolejce :)

Jak usiądę na kompa tez przejrzę te linki, bo tez mnie wkurza brak hiperłącza i nie wiem o czym piszecie przez to ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 17:35

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia synusia ja nie kupuje nic na ali i raczej szybko nie zacznę :-) u nas jak nawet zuje gumę to mi mała pcha łapki do buzi żeby zobaczyć co jem :-)

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

201602111680.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Georgeus ja tez wysłałam Ci zaproszenie :) Ja tez bym kupiła mufke ale kurcze nie wiem która lepsza czy dwie osobne czy jedną w całosci :P
    Dzisiaj byłąm na specerze z Kubą po paru dniach nie wychodzenia :) fajna pogoda . Przynajmniej nie wiało prawie w ogóle.

Wczoraj mąz siedział z małym od 11-19 :D i podsumowanie . ja nie wiem co Ty iod niego chcesz . Fajnie sie bawilismy . Ja bym mógł siedziec w domu z dzieckiem. A ja mówie no tak a może pranie do tego byś zrobił, obiad dla siebie i dla małego, poodkurzał, pojechał do sklepu z nim :D od razu by mu sie odechciało hehe :d No i musze sie pochwalic osiagnełam sukces. Udało mi sie w koncu namówic meza zeby zaczal go kąpac. I to bez nadzoru :D

Ja jeszcze nic nie kupowałam na ali i raczej nic nie kupie :D wkurza mnie szukanie i szukanie :D Moje dziecie od 40 min bawi sie butelka z jogurtem pitnym :D aaaa i pierwszy raz bez pomocu dzisiaj usiadł i to nie jeden raz :) Kuba tez by jadł to co kazdy je . Dała bym mu ale nie gryzie tylko wszystko połyka i boje sie że sie zakrztusi.

Lexi nie obwiniaj sie . teraz dzieciaki beda wszedzie wchodzic i sie ich nie upilnuje niestety :|

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 19:49

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zauważyłam postów niektórych ja nie wiem jak ja to czytam B-)
    Zaproszenie rownież wysłałam :)

Lexi jeszcze nie jeden "wypadek" przed nami, Florka tez lubi łapać mi za deskę, nie raz mi upadła, bo wchodzi tam gdzie nie mozna, a przeciez jakos trzeba zrobić obiad czy isc siq, dobrze, że nic sie Igusiowi nie stało i nie obwiniaj sie!

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio jak poszłam ćwiczyć mała została z tatą i chyba zjadła cos z podłogi kakiegos paprocha i zwymiotowała mu :/ drugi raz przechodziła jakos przez niego i na głowę upadła - tak tatuś pilnuje...

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) smerfuś :D

a co do kupy to mój tez sadzi bobki i nieraz nawet nie widaomo kiedy zrobił. Czasem Kupa rzadka a czasem jak plastelina. Smierdzi okropnie hehe :D nieraz sie mega spina i steka i steka i nic i wtedy daje mu sliwke albo sliwke z jabłkiem i czasem tego samego dnia jest albo nastepnego .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 22:31

L, Lexi150, Zosia_wop, d84, tysiaa93, Biedroneczka29, Kri, vayn lubią tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj te deski. Mój też ciągnie do niej. Dobrze, że nic się nie stało. Ufff. I dobrze, że masz męża z zimna krwią :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kubunio! Księciunio.

D? Dodawałaś recenzję swoich zakupów na Aligrupie na FB? :)

Tusiaa lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • L Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi dobrze że małemu nic się nie stało. Jesteśmy tylko ludźmi i chociaż niewiem jak człowiek by czuwał nad dzieckiem to nie da pewnych sytuacji przewidzieć.

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • L Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Kubuś to mały model hehe jak pozwał :-) moja Ada to nie uchwytna ile ja się nakombibuje czasem co by zdjęcie ładnie wyszło. Nawet jak w ciąży byłam to lekarz nie mógł zrobić zdjęcia 3d bo ciągle rękami buźke zakrywala i pamiątki brak.

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L my też nie mamy zdjęcia 3d. Chyba tylko jedno czarno białe, ale to na prenatalnych albo jakoś tak robione, bo buźki nie widać wyraźnie.

atdc6iyei0o27of5.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Wam powiem ze na ali zamowilam tylko bamboszki i lalke meetoo. Na razie czekam. Wkurza mnie ze ubranek tylko dziewczecych nie mozna ogladac,ze rozmiarowo trzeba szukac co to te 2t,czy niie dziwne

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie na Ali najfajniejsze jest to grzebanie i szukanie :D

Lexi nie obwiniaj się, Gabrysia tez się nieraz o cos uderzy. A jak dzieciaki będą się puszczać i uczyć chodzić to dopiero będzie ciekawie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 20:29

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa Twoje dziecię tez rozmontowuje mate z puzzli? Moim zdaniem moje dziecko jest spokojne bo nie płacze bawi się itp. Ale mimo że nie raczkuje i nie siedzi to broi za 3. Nie wiem co to będzie dalej

201602111680.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli no z tymi rozmiarami ciężko i mi ogarnąć... Dlatego zamowilam tylko jednego ciucha na święta.

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia synusia jeszcze nie poległam jeszcze sie bronię,ale tak mysle ze jak chce cos zamówic to juz musze bo chce aby juz było w Domu w pl jak pojadę :)

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie to nie wypowiadam nt zakupów bo wiecie jak jest :P wciąga mnie to, uzależnia haha choc lepiej to niz inne nałogi :P jak jak Tysia pisze to wyszukiwanie i oczekiwanie ma paczki jest najlepsze :) choc miałam momenty ze i rok nic nie kupowałam, a teraz dla dzieci tam jest tyle pięknych rzeczy, ze wsiąkłam <3

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • d84 Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga detektywie tak :D

Lexi ja się ostatnio własnie zastanawiałam nad deską do prsowania co z nią zrobić, ja jak byłam mała to ściągnełam na siebie telewizor czarno-biały Te małe co były w latach 80'

Mój teraz ma 3szramy na twarzy sam se je robi nie wiem jak, paznokcie obcięte a szrama na czole, nosie i koło ucha.

Przyszedł nam dziś tez pchacz zebra fb - naprawdę fajny may chwilkę się pobawił, ale bardziej cieszył go karton z pchacza właził na niego przez chyba 3h, ale zejść już nie umiał i wygryzł w nim 2 dziury.

Właśnie sobie czytałam o uldze na dziecko, zawsze myślałam że każdy ją ma a tu dupa ;/

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D czemu nie bedzie ulgi jest próg finansowy?
    Prwnie tez nas ominie jak wszystko :/

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalica - Kuba lubi sobie wyciagac literki hehe no i ogólnie nieraz rozwala mate a zwłaszcza te puzzle z brzegu :D

Mila920 lubi tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
‹‹ 2131 2132 2133 2134 2135 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ