Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja moich zakupów nie zrecenzowalam bo mbie szlag jasny trafia z aplikacji nie mogę pobrać linku do aukcji żeby wkleić a kom stoi niezlozony. I nie zanosi aby się skręcił. Tak więc mogę jedynie Wam napisc co jest ok.
I zamówienia złożę jak pojadę do domu bo mam problem z kontem w apkikacji a w przeglądarce bo wola zapłacić przelewem a nie karta i co powrzucalam na wisz listę w apxe to w przeglądarce nie mam. I dupa zbita. Jak będziecie mbie chciały dodać na fb to mnie znajdziecie. Ja widziałam georgeus bo mi na grupie lutowkowej mignela. -
A szczerze wrzucamy te zdjęcia ale ja mam ostatnio taki kalafior zamiast mózgu że ja bym nawet nie skojarzyla że Was znam. Ja nawet wstyd mi często nie pamiętam jak dzieciaczki na imię mają, dobrze ze większość ma imiona na suwaczku lub pierwsza literkę. Ta tarczyca mnie zabija powli. Jestem taka nieogarnieta przez to że masakra.
-
Ja dodawałam recenzje i to kiedys nawet sporo, ale pozniej mnie to zaczęło wkurzać jakies głupie komentarze i pytania z dupy i dałam sobie spokój
a moze mnie ktos ma fb widział, moze poszperam w propozycjach i znajdę
W ogole mi fb sam dodaje jakis znajonych i mam tylko info ze ta osoba zaakceptowała moje zaproszenie, a ja takowego nie wysyłałam, bo pierwsze widze ludzia na oczy, nie wiem czy to czasemnie ma jakiegoś połączenia z pocztaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 22:06
-
nick nieaktualny
-
Baga w tym sęk, ze na imię mam inaczej
Zosia mam na drugie, a wop to w ogole nie wiem skad sie wzięło
O grupie fb nic nie wiem, mnie tam nie ma, jakies prywatne forum powstało, ale gdzie co i jak to nie mam pojęcia -
Brusia a tym masz hashimoto? ja póki co mam stan przed ale sie zbliżam do niego. Powiedz mi w ciąży "jadłaś" jod czy Ci zabronili. Bo zmieniłam endo na bliższego i ona mi powiedziała że już mam nie jeść, a mój stary w ciąży kazał mi brać i teraz przy kp też i bądź tu mądry.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Jak była ta afera to powstało prywatne forum lutowek i grupka na fejsie, na poczatku tam byłam ale potem zrezygnowalam bo dwa fora to za dużo a tu do belly się przywiazalam
No i są tez jakieś inne grupy lutowek na fejsie
Biedronka no ja cie wyhaczylam jak dodalas ta stronke z bransoletkaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 22:34
-
nick nieaktualny
-
Szkoda że nie można zrobić zamkniętej grupy . Z jednej strony dobrze bo wtedy można sobie czytać inne wątki ale z drugiej wstawiamy zdjęcia a to nie problem je szybko ściągnąć i coś z nimi zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 23:27
Kubuś