Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
To widze ze nie tylko u mnie nocka nieciekawa, oczy to mi się same zamykają.
Ja zdjęcia uwielbiam, mam ich mnoooostwo, fajne sesje zdjęciowe rowniez. Wspomnienia z czasem się w głowie zacierają a zdjęcia zostają na zawsze. Gabrysia ma juz cztery albumy zapełnioneNo i ile czasu zajmuje zrobienie zdjęcia? Sekundę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 10:33
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
Ja dopiero 3 tyg temu wstawilam zdjęcie z małym ale tak że go nie widać w sensie twarzy. Nie uważam że to idpowiednie miejsce te osoby co miały wiedzieć że Jasiek będzie wiedziały a i tak jakoś ani razu w ciąży nie zapytaly jak się czuje lub teraz nie pytają jak się mały ma więc mam wywalone. Zdjęcia w wiafomosciach wysyłam do matek chrzestnych i brata. Aby na bieżąco byli. Robię zdjęcia telefonem bo zawsze pod ręką. 17 grudnia idziemy na świąteczna sesje. Muszę też trochę powywolywac zdjęć.
-
A ogólnie od rana jestem tak wściekła że nie wytrzymam. Mały całe dnie wyje kij wie o co kaman. Jest w łóżeczku wyje że stać nie może. Postawie to wyje że stoi. I w kółko. Wczoraj mąż mówi że to on łaskawie wstanie do niego. Dobra słuchajcie wstał ale co z tego jak dwa razy wstał. Jak rano był tak zmęczony że leżał chyba do 8;30. A ja myslalm że wstanę zajmie się małym i pisprzatsm łazienkę itp. Robiłam to z małym. Wstał łaskawie. W weekend wyszli z małym nowym wózkiem i co dziurę zrobili. Chwialam małego uluac mocuje się z tym eozkiem i patrze ze nie nasza wina dziury tylko fabryczna że materiał przyczepili i dlatego się naprezyl więc pesnid będziemy zwracać. Matko mam dość mąż ma szczerze wywalone idzie ten tydzień na 10 i wraca o 19/20 mały już wtedy zasypia albo śpi albo wpadnie na uszykowane już kapanie. Robię wtedy obiad jemy i spać idziemy.
Tak mnie dziś tarczyxa dusi że mam razenie jakby mi ktoś na krtani siedział.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 11:13
-
Brusia dopadła cię chyba chandra
trochę się nie dziwię jak sama z małym siedzisz całe dnie. Nie zazdroszczę pracy mężowatego.
Biedronka to ty teraz taka ulepszona jesteśbolało? Głupie pytanie. Pewnie tak. I ty się od fotek migasz? Nie żartuj..... Wszystkie widziałyśmy jaka z ciebie laska
Gratuluję zębala Kubusiowi!
No dobra ile można czekać: gdzie są: Mila, Szara Myszka i Adelka? Kto jeszcze nieudane znaku życia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 11:27
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
Ja tez lubię Małemu robić zdjęcia, ten czas tak szybko leci.. Tusia gratuluje Kubusiowego ząbka!
my nadal bez, ale dziąsło na dole spuchnięte, wiec czekamy na ten dzień
Dziewczyny, ktore maja pchacze, mozecie cos polecić?Tusiaa lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Baga nic nie bolało smacznie sobie spałam
jedyne co to troche te setony uciążliwe były a tak to pikus.Nos mnie wcale nie bolał a miałam całkowita korektę nosa
Zosiu ty nasz hakerze wiesz moze czy sa na Ali wrotki dla dzieci ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 11:43
-
Są jakies, ale czy to sie opłaca? Przesyłka ciezka to i koszty jakies beda i nie wiesz co przyjdzie troche ryzyko jesli cena nie jest mega fajna. Wiele rzeczy sie nie opłaca tam kupować.
-
Pierwsze lepsze wrotki
Look what I found on AliExpress
http://www.aliexpress.com/item/32318249888/32318249888.html
Przesyłka juz kurierem, te małe paczuszki to zwykle listy i tylko waga piórkowa, poleconym idą ciut cięższe, a reszta to paczki czy kurier to chyba tak jak w pl -
Ja też swojego nosa nie lubię bo jest duży, ale się już do niego przyzwyczaiłam, gorsze są
Brusia rozumiem cię bo mojego też prawie całe dnie nie ma. Na szczęście moja mama pracuje zmianowo więc jak już jest to przynajmniej Gabrysię popilnuje i mogę spokojnie zjeść. A jak jej nie ma cały dzień to jem w biegu
Tusia gratki
Agulineczka mamy ten pchacz, fajny jest bo ma sporo tych opcji z przodu. Dorwałam używkę za 40zł także okazja
http://allegro.pl/fisher-price-chodzik-pchacz-lew-6m-interaktywny-i6552293969.html?reco_id=e05ca2d5-96ab-11e6-b4a4-56847afe9799&ars_rule_id=201&bi_s=archiwum_allegro&bi_m=reco&bi_c=Product
-
Dziewczyny, czy któraś z was ma lub miała fotelik Recaro Privia? Jeśli tak, to na co zmieniłyście?
Ostatnio musiałm małego zapiąc w foteliku w kombinezonie takim przejściowym raczej, ale dość grubym i mi się ledwo zmieścił. Upychałam dzieckoI myślimy nad kupnem fotelika następnego, bo niby jeszcze z3 cm ma nad głową, ale jak obierze zimowy kombinezon i nam się nie zmieści?
-
ja polecam pchacz zebra z fb nowe po 115 z przesyłka sa na necie, mały sie nim bawi.
ja czytałam na stronach nt fotelików żeby w kombinezonach / kurtkach i grubym ubraniu nie zapinać dzieci w fotelikach, ani dorosłych w pasy bo zmniejsza to funkcjonalność fotelików i bezpieczeństwo.
mały właśnie dostał mandarynkę i je
edit
wydawało mi się że je rozgryzł i powyciskał sok na podlogę i rozmazał hehWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 12:46
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
moje dziecko przed chwila samo stanęło przy meblach, dokładnie przy szafce rtv i wiem że każdy uważa że jego dziecko jest genialne ale mój przeszedł sam siebie wspinając się jakoś uruchomił dekoder i przełączył chyba z 20 kanałów aż trafił na bajkę zwariowane melodie i sobie to zostawił
natalica06, Zosia_wop, Lexi150, tysiaa93, Kri, tulipanna, vayn, Biedroneczka29, Tusiaa, dana222, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Kri my nie spłukujemy bo tam zawsze jest ciemno pod prysznicem i sie boi tej wody co tak nagle wypływa z tego i jest ryk, wiec od razu po przyjściu do domu kąpiel i smarowanie
Natalica nie zazdroszczę tez ostatnio tak miałam przez 2 dni, no ale moze nie az tak mocno