Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Vayn no drooogi i jeszcze go w testach nie ma
Te inne montowane są tylko tyłem chyba, a ja bym wolała żeby sie dał przełożyć
Jeśli byśmy musieli zmienić to mi sie wydaje ze on jeszcze za mały na jeżdżenie przodem. A do naszej bazy następna jest Optia tylko przodem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 15:28
-
Też chyba się skuszę na tego królika, będzie czekał na roczek
Albo i dłużej bo pewnie w najbliższym czasie i tak by służył tylko do gryzienia
Vayn serdecznie zapraszam
Noo tak, niedługo trzeba będzie wymieniać fotelik. Ale myślę, że jeszcze zimę przejeździ w tym co ma.vayn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja bym chciała wymienić na taki tyłem ale zupełnie nie wiem na jaki się zdecydować. Chciałabym dobrze wybrać bo to na kilka lat no i na pewno używanego fotelika nie kupie. Może później od was coś zgapie
szukałam też z bazą ale jakoś mi się wydawało że mało jest takich tyłem i z bazą. Myślałam że wymiana fotelika to u nas melodia dalekiej przyszłości ale Blanka powyrastala mi że śpiochów na 80, to chyba ten moment nadejdzie szybciej niż w lutym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 18:37
-
Hej dziewczyny, jestem z Wami cały czas Was czytam, ale miałam ostatnio cięższy czas, jakaś chandra mnie dopadła i trochę frustracja z siedzenia w domu i opieki ciągłej nad małym ; ( ale już jest trochę lepiej
-
tysiaa93 wrote:Ja też swojego nosa nie lubię bo jest duży, ale się już do niego przyzwyczaiłam, gorsze są
O tak gorsze są np mójmam krzywy i długi i w ogóle gdybym miała kasę to bym korektę zrobiła
strasznie pewność siebie odbiera eh.
Biedronka gdzie Ty swój nosek robiłaś o ile Cię to kosztowało? Jeśli można wiedzieć oczywiście. -
Tuli ja na Ali nie zamawiałam.Zamawialam dwie torebki dla siebie i dla siostry nie pamietam ile dokładnie płaciłam ale cos ok 100€ a za cło mnie skasowali 35€ myslalam ze z kapci wyskoczę,a jak otworzyłam przesyłkę i poczułam ten chiński zapach to noz w kieszeni mi sie otworzył
No ale torebkę zazwyczaj używam w podróży jak jedziemy do Pl bo jest dość pojemna
Tysiu nos robiłam w Poznaniu u Dr.Skupinpłaciłam 7,500tys bo jeszcze załapałam sie na zaświadczenie od psychologa ktore zwolniło mnie z zapłaty 23%vatu takze troche stówek w kieszeni
teraz juz tego nie ma i ceny juz sa wyższe jak za mojej operacji.10-11tys jak dobrze pamiętam.
Wasze nosy nie sa zle ja miałam duzego garbatego krzywusa bleeeeee!!!
My tez przymierzamy sie do kupna fotelika bo mała dotyka nożkami oparcia.
Szara Myszko dobrze,ze juz lepiej buziaki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 04:32
-
Myszko chyba ta pogoda do tego doprowadza i rozumiem Cie ogromnie.
Dziewczyny zmiana fotelika jest przy wystajcej głowie za obrys żaglówka lub wadze pow 13. Przy wystających nogach to już dwa miesiące temu bym musiała zmieniać. Przy foteliku tyłem tym bardziej joie nogo zawsze będą na oparciu bo nie ma on podpory jak be safe. -
Melduję po basenie: czad! Baby swimmer super rzecz, mały przez 45 min jakieś był w wodzie ani razu nie zamarudził a byliśmy wszystkiego 1, 5 godz. Gorzej że teraz mnie kopie i walczy zamiast spać
Dziewczyny pomóżcie i dajcie jakieś pomysły na sałatkę albo przystawki, na sobotę musze zrobić... -
Sałatka szybka to 7 jajek, opakowanie sera z biedry i opakowanie pieczarek. Jajka pieczarki gotujesz, kroisz wszystko na dość duże kawałki, dodajesz majonez, koper, sól pieprz. Albo seler szynka, ananas, jajko utarte na tarce - to bardzo popularne znajdziesz w necie. Przystawki to albo koreczki, albo krakresy z jakąś pasta, albo tarta z czymkolwiek sobie wymarzysz
-
Kri super, że się podobało! My teraz już nie damy rady ale za dwa tygodnie pojedziemy też się popluskac.
Tortilla posmarowana chrzanowym almette, na ro sałata lodowa, plastry łososia wędzonego. Wszystko zwijamy w rulonik i kroimy na plastry które nabijamy na widelczyki/wykalaczki. Pycha.
Młodemu strasznie podobało sie w nowym foteliku joie ale na razie jeszcze jeździ w starym. Ale powiem ze faktycznie zajmuje bardzo dużo miejsca. Przednie siedzenie dosuniete na maxa i jest na styk. Ale to tyłem do kierunku jazdy. Jak się obróci przodem jest lepiej. -
ja jadłam ostatnio sałatke i mega mi posmakowała: makaron w kształcie ryzu, szynka pokrojona w kostke, papryka, ogórek i majonez. Nie pamietam czy tam soc jeszcze było ale mega lekka , nie czuje ze sie ją je
albo taka ale mi nie smakowała. Kolezanka sie zajadała
rukola
opakowanie serka koziego
pół dojrzałego granata
kilka pomidorków koktajlowych
pół czerwonej cebuli
Sos:
3 łyżki oliwy z oliwek
łyżka octu balsamicznego
kilka kropel cytryny
pół łyżeczki miodu
sól, pieprzWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 21:42
Kubuś
-
A ja też ostatnio jakaś spiczniala jestem. Nawet ostatnio myślałam, że nie chcę jednak drugiego dziecka i Igor będzie jedynakiem. Ale staram się przeganiac te myśli bo wiem, że jak nie teraz to nigdy się nie zdecydujemy.
-
Tusiaa wrote:ja jadłam ostatnio sałatke i mega mi posmakowała: makaron w kształcie ryzu, szynka pokrojona w kostke, papryka, ogórek i majonez. Nie pamietam czy tam soc jeszcze było ale mega lekka , nie czuje ze sie ją je