Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
zawsze to na co sie czeka w dd tvn jest na końcu heheh
my w listopadzie pierwszy raz na basen jedziemy na termy Bania, póki co mój miał tylko nogi w morzu zanurzone
jest dziś paskudnie i sie zastanawiam czy nie iść do galeriimusze kupić kozaki na zimę, ale chce też inne buty i nie wiem czy kupić adidasy czarne be nie mam czy timberki - nie mam płaskich dobrych butów na jesień/wiosnę na spacerki, ale jak idę z małym to średnio się skupiam
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
napiszcie potem co tam w tym ddtvn mowili o tym odstawieniu, bo maly spi i cisza w domu musi byc
tez ta prolaktyna na pewno na nasttroj dobrze nie wplywa, a ja sie czuje nia wypelniona pod kazdym katem -
Ja od sałatki
a jeszcze zobaczymy, co mi w ręce wpadnie
coś wykorzystam
Nam otworzyli super duper basen, że zjeżdżalniami itp powiem wam że fajnie ale w każdym brodziku albo bulki są i chlapią albo takie fontanny itp co też chlapią i trochę na buzi było. A i ktoś ma baby swimmera? Jak mały był w nim na brzuchu to tu przy ustach zbierała się woda i raz się jej napiłnic mu nie jest chociaż to chlor i też trochę się zdenerwowałam. Ael myślę że jakby był chociaż cień szansy ze ten chlor jest szkodliwy dla maluchów to by o tym informowali albo nie wpuszczali... taką mam nadzieję...
-
D sorry, pewnie to Kri pisała o sałatkach, ale zawsze tez możesz jakaś
Czy to nie twój synio jest małym masochistą?kiedyś opowiadałaś ze sie siniaczy i drapie.... zy znowu pomyliłam osoby?
Brusia ja nawet nie słyszałam o tym foteliku Avionaut :o trzeba wspierać rodzime produkcje
Dzisiaj jedziemy do sklepu gdzie doradzają moze cos fajnego powie nam pani.
No właśnie Biedronka- do Tobiego. Bede w twoich rejonach. Pozdrowić Bachusa?
Dzieki za porady odnośnie basenu. Chce sie juz wybrać, wiec jak tylko tatusiowi rwa przejdzie to pójdziemy. A z tym olejek kokosowym - moze głupie pytanie- ale moze byc rafinowany?
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
Kri, na naszym basenie do tej pory były zajecia dla maluchów od 4 mca. Nauka pływania, wiec i tez nurkowanie. Na pewno woda była w buzi nosie i oczach
moja koleżanka 2 dzieci tam miała i zajebiscie sie nauczyły pływać i wody sie nie boja. A najśmieszniejsze było jak tylko w motylkach półtoraroczną córcię prawie dosłownie wrzuciła nam do naszego basenu. Wytrzeszczylismy oczy wszyscy. Kąpała się jak szalona aż jej usta zsiniały:) fajne to.
Teraz zajęć nie ma bo Pani była w ciąży i urodziła i w międzyczasie standardy się zmieniły co do chloru i niemowląt. Pecha mamy. -
nick nieaktualnyBrusiu a ten fotelik jest montowany tyłem? Tylko tak pobieżnie na guglu popatrzyłam i wszystkie mi przodem pokazało
Chwalę się Polką spała od 21 do 4Wzięliśmy ją do nas i mamusia pospała z dzidziusiem do 9.10
Ja właśnie czekam na to odstawienie piersi w DDTVNtysiaa93, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
Nie wiem jak dla Was ale w moim odczuciu nic odkrywczego babka nie powiedziała nt odstawienia od piersi. A też chciałam coś ciekawego usłyszeć bo może by się przy następnym Dzieciu przydało.
-
nick nieaktualny
-
To prawda, dziecko wyrasta z fotelika, gdy jego glowka wystaje ponad oparcie lub przekracza 13kg. Nozki nie maja nic do rzeczy, a nawet w trakcie wypadku bezpieczniej jak sa oparte o siedzenie niz wisza bezwladnie.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Baga oczywiscie,ze pozdrow haha
Dziewczyny zerknijcie sobie na te koło dla dzieci
http://www.sklep.swimtrainer.pl/Swimtrainer_czerwony_-_dla_dzieci_w_wieku_3_m-ce_-_4_lata_241.html
ponoc jest swietne ja na pewno je kupie.
Wczoraj doszla moja bransoletka jest oblednaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 11:59