Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kri wczoraj próba z kaszka n snadanie padła. Mały stwierdził że jeść nie będzie. U nas jest obiad i owoc w sensie dziś jabłko starte. A tak to mleko i w miedzyczadie chrupki. I picie choć ostatnio mało mu daje. Jakoś czasu brak zaraz po mleku nie dam. Po zupie dostał. Pitem spacer to na spacerze nie. Przyszlismy to mleko. Teraz jabłko chyba teraz spróbuję mu dać butle to dotrwa do 19/20 do mleka na spanie.
-
No rzeczywiście nadrobić to masakra nawet po połówce dnia
Kri ja daje raz dwa razy cos, kaszki nie daje bo zapiera, a dzis obiadem wzgardziła to dałam Bielucha z owocami i tyle.
Dziewczyny których dzieciaczki mają zaparcia - u nas sprawdził sie probiotyk od 3 dni daje i mamy 3 kupy -
nick nieaktualny
-
Vayn tylko sie cieszyć
A moje dziecko ogarnęła wieczorna mammoze, jak jest śpiąca to chce tylko do mnie - wchodzi na mnie, tuli sie, drapie, schodzi, moja sekunda i znow wchodzi jojczy i schodzi i tak ostatnio 3godxiny zanim usnęła. Maz zawiózł mnie do taty tyle moze tam chwile sobie zamówię cos w spokoju przez neta, no siebie da sie juz była zmeczona i tylko idzie do mnie i wchodzi pozniej jak tylko ktos chce ja wziąć to jest ryk, no i mnie tato odwiózł ledwo silnik odpalił i juz spała, pewnie die obudzi za 1,5h i o 23 pójdzie spac tylko znow bedzie chciała tylko do mnie, nawet jak sie kąpie to idzie do łazienki stuka w drzwi płacze, atak tylko mąż otworzy to juz sie cieszy i chce mnie obserwować. -
nick nieaktualny
-
My używamy Acidolac Baby i też spoko.
No i ktoś coś wie o tym soku z aceroli? Można nie można? No i jeżynki dawałyście?
Dziś chciałam Igorowi dodać soku z jeżyn do budyniu ale wyczytałam gdzieś że dopiero po 9 miesiącu to się wstrzymałam. Ogólnie budyń wyszedł mi kijowy. Rzadki taki do picia a nie jedzenia. Co zrobiłam źle? -
Lexi normy sa rożne w zależności od źrodła opracowania inne normy u mas inne w Turcji inne w Hiszpani a dzieci takie same
wg norm wszystko po 6mcu mozna tyle ze z głowa zdrowo zeby było
-
No właśnie ja też się powstrzymuje, bo nie wyobrażam sobie upijac sie, gdy dziecko obok w pokoju spi.. a nawet jak wyjdę z domu to zawsze jestem w gotowości, bo często w nocy tatus nie wystarcza.. więc mówiąc o bólu głowy mialam na myśli, ze teraz mój organizm to po każdej ilości alkoholu cierpi
Znowu dopadł mnie masakryczny bol plecównormalnie drętwienie, prądy az przechodzą.. ucisk mam jak nic. Mam skierowanie do neurologa do poradni leczenia bólu. Tylko kiedy czas znaleźć, żeby pojechać.. bo to jakieś 80km..
-
vayn wrote:Zosia to ja w takim razie jakaś inna jestem, bo mnie to martwi że ona tyle je.. No cały czas coś omiela, zjadła tego piątusia, cały talerz manny na mleku krowim i teraz dziubie bułkę z serem żółtym
A nawet nie waży jeszcze 8kg -
Mila ja też tak mialam wcześniej. I nie ważne było czy wypije jedno piwo czy butelke wina. Zawsze cierpiałam. Dlatego od kilku lat jestem prawie abstynentka. Czasami jedynie radlerka wypije albo pasoe z sokiem pomaranczowym.