Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
https://pl.aliexpress.com/item/1-rabbit-3-sets-of-clothes-Original-Le-sucre-bunny-rabbit-plush-dolls-Stuffed-kids-toys/32683981310.html?spm=2114.13010608.0.0.i3WaKB&detailNewVersion&categoryId=2605
Ale to fajne, lepsze niż ubierane lalki -
Zosia_wop wrote:
Natalica nie zazdroszczę tez ostatnio tak miałam przez 2 dni, no ale moze nie az tak mocnona szczęście mała śpi, jak nie pośpi to będę musiała zadzwonić po teściową, bo nie wiem jak jej obiad dam
Posmarowałam maścią i zawinęłam się szalikiem może coś pomożeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 13:07
-
Natalica witaj w klubie
od wczoraj mecze sie z bolem karku i to ogromnym.... Wstalam rano i nie moglam glowy wyprostowac ani w lewo przekrecic. Po meza dzwonilam, zeby wczesniej przyjechal, bo nie dawalam rady zajac sie dzieckiem. Dziś nic lepiej
Termofor, masci rozgrzewajace i plastry, spac ciezko.
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
agulineczka wrote:Natalica witaj w klubie
od wczoraj mecze sie z bolem karku i to ogromnym.... Wstalam rano i nie moglam glowy wyprostowac ani w lewo przekrecic. Po meza dzwonilam, zeby wczesniej przyjechal, bo nie dawalam rady zajac sie dzieckiem. Dziś nic lepiej
Termofor, masci rozgrzewajace i plastry, spac ciezko.
masakra
-
Mniemał kiedys łapało mocno ze zero kręcenia szyją, a teraz juz dawno mimo klimy nic sie nie działo az do ostatniego, smarowałam sobie maścią przeciwbólowa i jakos przeszło, moze wez przeciwbólowa chociaż tabletkę zeby była jakas ulga?
Tysia no słodkie to!tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Zosia_wop wrote:Mniemał kiedys łapało mocno ze zero kręcenia szyją, a teraz juz dawno mimo klimy nic sie nie działo az do ostatniego, smarowałam sobie maścią przeciwbólowa i jakos przeszło, moze wez przeciwbólowa chociaż tabletkę zeby była jakas ulga?
-
nick nieaktualnyEh ja mam strasznego brzęczusia dzisiaj. Siły nie ma, ale wchodzi wszędzie jak juz stanie to płacz
Zaliczyłyśmy 2 godzinny spacer połączony z karmieniem kaczek i gołębi. Dawno nie słyszałam żeby moje dziecko tak się głośno śmiało.
Natali współczujęMnie jak w plecach niedawno trzasło to męża z roboty ściągałam bo nie dałam rady sama się Polką zajmować.
Tysia jesteś okrutna, świetny królik. Pchacz też trzeba będzie przyjechać przetestowaćtysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Co to za zaraza. Mój niemałż od poniedziałku połamany. Rwa barkowa czy co. Bierze zastrzyki, przeciwbólowe nie działają i spać w nocy nie może chyba, że na siedząco i to też tylko w jednej pozycji.
Małego dźwigać nie może i ma minę spiczniałego kota srającego na puszczy.
Natalica a nie możesz przeciwbólowego coś wziąć? Jakiego Ketonalu? -
nick nieaktualnyBaga my mamy reacro young profi plus z bazą. I bazę braliśmy żeby dobrać do niego fotelik, ale wszystkie są montowane przodem a mi zależało żeby jak najdłużej tyłem jeździła
Ja Poli nawet w kurtce nie wożę sobie też zdejmuję - jeśli na dłuższą trasę. Widziałam filmiki jak dzieciaki wylatywały z fotelików bo przez kurtkę pasy nie trzymały jak trzeba. Tyle w samochodzie się nagrzeje, i kocykiem okrywam -
nick nieaktualny
-
No właśnie Vayn mamy ten sam problem, bo baza fajna można by było używać z następnym, ale reszta już tylko przodem, a ja bym chciała jak najdłużej tyłem i jedyne wyjście to ten `Zero.
No ja Roberta też mam na myśli codzienność typu sklep czy babcia na drugim końcu miasta. ale coś w tym jest, ze ciasno się zapina w grubych ubraniach. -
nick nieaktualnyBaga ale on drooogi
Wiadomo, że na bezpieczeństwie nie ma co oszczędzać, ale montowany tyłem innej firmy z podobnymi ocenami kupi się za połowę tej kwoty.
Znowu mąż jest zdania, że lepiej jej będzie przodem jeździć bo będą jej nóżki "dyndać"