X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://pl.aliexpress.com/item/1-rabbit-3-sets-of-clothes-Original-Le-sucre-bunny-rabbit-plush-dolls-Stuffed-kids-toys/32683981310.html?spm=2114.13010608.0.0.i3WaKB&detailNewVersion&categoryId=2605

Ale to fajne, lepsze niż ubierane lalki :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku po chyba 6 miesiącach ucielam sobie drzemke z synem. Rekord.

tysiaa93, vayn, Tusiaa lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia_wop wrote:

Natalica nie zazdroszczę tez ostatnio tak miałam przez 2 dni, no ale moze nie az tak mocno
    ja niestety często tak mam od wiatraków i klimatyzacji ale dziś to nie wiem od czego i jeszcze nigdy aż tak mnie nie bolało, że jak ruszę szyją to mnie boli do samego tyłka :/ na szczęście mała śpi, jak nie pośpi to będę musiała zadzwonić po teściową, bo nie wiem jak jej obiad dam :/
    Posmarowałam maścią i zawinęłam się szalikiem może coś pomoże

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 13:07

201602111680.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalica witaj w klubie :/ od wczoraj mecze sie z bolem karku i to ogromnym.... Wstalam rano i nie moglam glowy wyprostowac ani w lewo przekrecic. Po meza dzwonilam, zeby wczesniej przyjechal, bo nie dawalam rady zajac sie dzieckiem. Dziś nic lepiej :( Termofor, masci rozgrzewajace i plastry, spac ciezko.

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:
    Natalica witaj w klubie :/ od wczoraj mecze sie z bolem karku i to ogromnym.... Wstalam rano i nie moglam glowy wyprostowac ani w lewo przekrecic. Po meza dzwonilam, zeby wczesniej przyjechal, bo nie dawalam rady zajac sie dzieckiem. Dziś nic lepiej :( Termofor, masci rozgrzewajace i plastry, spac ciezko.
    Też w lewo nie mogę przekręcić :/ masakra :/

201602111680.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mniemał kiedys łapało mocno ze zero kręcenia szyją, a teraz juz dawno mimo klimy nic sie nie działo az do ostatniego, smarowałam sobie maścią przeciwbólowa i jakos przeszło, moze wez przeciwbólowa chociaż tabletkę zeby była jakas ulga?

Tysia no słodkie to!

tysiaa93 lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia_wop wrote:
    Mniemał kiedys łapało mocno ze zero kręcenia szyją, a teraz juz dawno mimo klimy nic sie nie działo az do ostatniego, smarowałam sobie maścią przeciwbólowa i jakos przeszło, moze wez przeciwbólowa chociaż tabletkę zeby była jakas ulga?
    smarowałam rozgrzewającą, trochę pomogło bo też się ruszyć nie mogłam, ale i tak boli dalej. Dobrze, że do kompa trzeba patrzeć na wprost a nie w bok :)

201602111680.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mydokalm na zwiotczenie mięśni plus olfen przeciebolowo plus maść rozgrzewajacs i będziesz chodzić jak w zegarku chyba że zapalenie i antybiotyk potrzebny.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja karmie wiec u mnie chyba niestety odpada...

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh ja mam strasznego brzęczusia dzisiaj. Siły nie ma, ale wchodzi wszędzie jak juz stanie to płacz :/

Zaliczyłyśmy 2 godzinny spacer połączony z karmieniem kaczek i gołębi. Dawno nie słyszałam żeby moje dziecko tak się głośno śmiało.

Natali współczuję :/ Mnie jak w plecach niedawno trzasło to męża z roboty ściągałam bo nie dałam rady sama się Polką zajmować.

Tysia jesteś okrutna, świetny królik. Pchacz też trzeba będzie przyjechać przetestować :P

• Roberta Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnośnie fotelików, my chyba kupimy Graco. Recaro podobno najlepsze.

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roberta no właśnie mi się spodobał Recaro Zero- taki co się okręca dookoła, ale nie mogę znaleźć go w testach ADAC :(

Serio nie wozić w kombinezonach? To jak będziecie wozić w zimie? W sumie można by lżej a na to kocyk...

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to za zaraza. Mój niemałż od poniedziałku połamany. Rwa barkowa czy co. Bierze zastrzyki, przeciwbólowe nie działają i spać w nocy nie może chyba, że na siedząco i to też tylko w jednej pozycji.
    Małego dźwigać nie może i ma minę spiczniałego kota srającego na puszczy.

Natalica a nie możesz przeciwbólowego coś wziąć? Jakiego Ketonalu?

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tego króliczka to ja sobie chyba kupię :) Bo w rodzinie to nawet żadnej dziewczynki nie ma...

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale se nabiłam postów :) Sorrryyyyy

atdc6iyei0o27of5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga my mamy reacro young profi plus z bazą. I bazę braliśmy żeby dobrać do niego fotelik, ale wszystkie są montowane przodem a mi zależało żeby jak najdłużej tyłem jeździła :/

Ja Poli nawet w kurtce nie wożę sobie też zdejmuję - jeśli na dłuższą trasę. Widziałam filmiki jak dzieciaki wylatywały z fotelików bo przez kurtkę pasy nie trzymały jak trzeba. Tyle w samochodzie się nagrzeje, i kocykiem okrywam

• Roberta Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym nie popadała w skrajności - nie wyobrażam sobie zdejmowania kombinezonu w aucie i ponownego ubierania przy normalnych, codziennych trasach

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roberta dlatego dopisałam że na dłuższą trasę ;P

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Vayn mamy ten sam problem, bo baza fajna można by było używać z następnym, ale reszta już tylko przodem, a ja bym chciała jak najdłużej tyłem i jedyne wyjście to ten `Zero.

No ja Roberta też mam na myśli codzienność typu sklep czy babcia na drugim końcu miasta. ale coś w tym jest, ze ciasno się zapina w grubych ubraniach.

atdc6iyei0o27of5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga ale on drooogi :P Wiadomo, że na bezpieczeństwie nie ma co oszczędzać, ale montowany tyłem innej firmy z podobnymi ocenami kupi się za połowę tej kwoty.

Znowu mąż jest zdania, że lepiej jej będzie przodem jeździć bo będą jej nóżki "dyndać"

‹‹ 2136 2137 2138 2139 2140 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ