Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kubuś to mały model!
No ja jak miałam 3 latka to bawiłam się obok deski i zleciało mi gorące żelazko na stopęMiałam paznokieć usuwany chirurgicznie...
Już trochę emocje opadły ale dalej mi się wyć chce.
Na szczęście Młody bez szwanku. Przynajmniej takie sprawiał wrażenie cały dzień.
Ja już ostatnio wyhaczyłam D na recenzjachi wcześniej Szarą Myszkę też
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
tak jak czytałam to przynajmniej tak zrozumiałam
"
Jeżeli łączne dochody wyniosły mniej niż 112.000 zł – przysługuje Państwu ulga w kwocie 92,67 zł miesięcznie, czyli 1112,04 zł rocznie. Dochód oznacza różnicę przychodu i kosztów jego uzyskania oraz po obniżeniu tej różnicy dodatkowo o kwotę składek na ubezpieczenie społeczne (ZUS)."
https://www.e-pity.pl/abc-podatki/odliczenia/ulgi/ulga-prorodzinna/ulga-na-dzieci--zmiany-przy-rozliczaniu-roku-2014-w-2015-r/
zresztą dlatego zaczełam to czytać bo mówili w tv że pis chce tą ulgę zlikwidować - ale szczegółów nie znam17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualnyKurde w necie nikt nie jest anonimowy
Mi kiedyś Tysię pokazało w propozycjach znajomycj na fb, a ostatnio także Ciebie Lexi
Ogólnie ja w propozycjach na fb mam praktycznie samych ludzi z którymi nie mam wspólnych znajomych. Nie wiem czy jesteśmy w tych samych grupach czy o co chodzi.
Tutaj na belly znalazłam kilka koleżanek, myślałam że to ja je zaskoczę a odpowiedź brzmiała zawsze spoko Jola my wiemy że lutowa vayn to tytysiaa93, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
Lexi dzieci są nie do upilnowania. Moja nie raczkuje a dziś prawie zarzuciła na siebie suszarkę z praniem, kiedy siedziała w lezaczku przypieta pasami ciągnęła za pranie, wygiela się jak struna żeby sięgnąć. Takie rzeczy się zdarzają wszystkim, dobrze że skończyło się na strachu!!
-
tysiaa93 wrote:To na jakiej grupie na fejsie jesteście, ze są wystawiane recenzje? Bo ja tylko na aliexpress dla dzieci czy jakoś tak
https://www.facebook.com/groups/1680197482256921/1816406345302700/?notif_t=like¬if_id=1476889205326597
bo chyba są2 grupytysiaa93 lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Mi tam nie migacie. Zresztą gdyby kręcili katfisz to moje konto fb wzieliby za nierealbe bo znajomych mam nieco ponad sto lub nawet tyłu nie mam. Recenzji nie widziałam. Ale ja tych easzych linków na tel nie mogę otworzyć. I tylko po tytułach widziałam. L zamawialas ta koronę Dziergana? Bo ja ją chce na roczek i balony już muszę zamówić do dekoracji. Tak aby ksieciunio prezencje miał.
-
nick nieaktualny
-
Bruśka ja też mam mało znajomych na FB
a ten katfisz (teraz jak wstaje wcześnie to oglądam, bo nawet nie wiedziałam, że takie coś istnieje) to jakiś naciągany... Nie chce mi się wierzyć, że ludzie mogą być tak podli a drudzy tak głupi aby w to wierzyć.
Oglądam też na pół obudzona "nastoletnie matki" bo wszędzie indziej Mango telezakupy:) -
To zwykła ciekawość jak wyglądają osoby, z którymi spędzasz tyle czasu i rozmawiasz na różne (nawet osobiste czy intymne) tematy. Wcześniej nawet nie wspomniałam kogo "wyśledziłam". Może teraz tez nie powinnam była... Mam nadzieję, że nikt nie poczuł się zagrożony czy coś
-
ja mam dekoder z nagrywarka i nagrywam seriale / filmy w nocy i potem oglądam w dzień
wstyd się przyznać ale od czasu jak siedzę na L4 i macierzyńskim oglądam też telenowele na TV puls najpierw to nie moje życie a teraz 10 przykazań hahahhha a tak to jakieś kryminalne csi, kości, i inne z axn
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
To ja tez jestem w tyle z fb, bo chyba żadnej z Was nie widziałam
na grupie jestem, ale tez nie widziałam Waszych recenzji, ale ja to chyba jestem w 30grupach i czasem juz tego nie ogarniam