Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Vayn no fajnie że ktoś pamięta ale jak sobie tak przypominam to owszem dostawaliśmy ubranka i w mojej rodzinie ogólnie tak jest że się do dziecka z pustą ręką nie idzie ale nigdy nie były to kurtki/płaszcze/kombinezony i żadne takie okrycia wierzchnie. Zazwyczaj to jakieś spodenki/bodziaki/sukienusie. No naprawdę nie rozumiem jaki w tym sens. Przecież wiadomo, że rodzic chce ubierać dziecko po swojemu a jak już tak iść w zaparte to można zapytać co się podoba Tobie i co by się przydało i wtedy kupić.
Tak jak pisała Mamusia pewnie bym sprzedała część rzeczy. Chyba, że tak jak pisałaś czekają na następnego maluszka. Ale absolutnie nie przejmowałabym się głupim gadaniem. -
jestem jestem od dziś
w Maladze byliśmy i było super, mały jak zwykle lepiej na wyjazdach się zachowuje niż w domu
trochę spamu
zdrowia dla chorowitków
i dzięki Bogu zesie wam brusia nic nie stało
potem napisze wiecej bo malyciagle wstaje itp i sie wyala tomusze za nim łazić, już ma siniaka na głowieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 10:22
Lexi150, tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
dobra mały śpi to mogę napisać.
tym razem loty były lepsze niż we wrześniu, do - jak zwykle super, powrotny ciut gorzej teraz problemem było brak miejsca do raczkowania i chodzenia, więc póki co ograniczać się będziemy do lotów max 4h.
pogoda się nam udała było 20-24st w nocy min 12 i uwaga dzieci tam są ubierane tak jak te u nas teraz tzn kombinezon/kurtka z korzuszkiem + kombinezon - masakra jakaś na nas się patrzyli jak na debili jak mały w body i leginsach był lub i bez nich.
Od 4 dni coś mi nie chce jeść obiadków z trudem wepcham w niego kilka łyżeczek, tylko cyca chce.
Wstaje teraz non stop i się chce już przemieszczac pomiędzy różnymi meblami, do wc nie mogę wyjść spokojnie. Kupiłam w pepco ochraniacze na rogi, ale sa do d... mały od razu wszystkie wyodrywałZaliczył 4 duże upadki na głowę do tyłu i z tysiąc mniejszych.
Pytanie jak wasze dzieci mają dolne zeby 1 to dziąsła pokrywają je na dole prosto jak linia czy tak półokragło jak u dorosłych - bo moj ma jedna jedynke tak, a drugą tak.
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Brusia współczucia, musiałaś to mocno przeżyć. A fotelik chyba mozna sprawdzic w serwisach samochodychbczy jest wszytsko ok.
Zdrowia dla Klarci.
U nas zeby sa krzywe, mam nadzieje ze mu sie wyprostuje, ogólnie nawet nie potrafię sie ich doliczyć bo ani pokazać ani wymacac, nakupowam maści na zeby a nie mogę go posmarować bo sie nie daje.
Co do ubranek to ja dostawałam właśnie body, spodnie, w lecie jakieś spodenki, tylko nie zawsze trafiono z rozmiarem w porę roku. Wiadomo zazwyczaj kupuje sie większe ubranka ale mi zostały takie letnie zestawy których nie zdarzyłam ubrać a na następne lato bede prawdopodobnie za małe. Ja jak do kogoś idę gdzie urodziło sie dziecko zazwyczaj szlam z pampersami, a teraz sobie tak mysle ze bede dokupować pajace bo to sie przydaje o każdej porze roku
-
Brusia masakra cale szczescie, ze sie Wam nic nie stalo! Widzisz ja zawsze woze malego w kombinezonie, no bo niby krotkie trasy.. trzeba to inaczej rozplanowac. Wczesniej grzac auto i tyle. Ja tez bym oczywiscie walczyla o kase, wiadomo najwazniejsze ze nic Wam nie jest, ale wedlug mnie skoro sie nalezy to trzeba korzystac. Sama jestem w trakcie zakladanie sprawy o odszkodowanie. Luby mial wypadek na motocyklu, pol roku zwolnienia, rehabilitacja, zmiany w mozgu do dzis, zespol bolowy etc. a oni ze trwalego uszczerbku nie ma i jakies groszowe sprawy przyznali.
Mamusia synusia dziekuje bardzo za troszke, Tymoniasty juz lepiej, dalej mamy katarek i zmieniony glos, ale zaczal jesc normalnie, nie ma stanu podgoraczkowego no i nie leje juz sie tak strasznie jak przez ostatnie 2 dni. Mysle, ze obedzie sie bez lekarza (teraz wszyscy choruja i z 2 godziny bym musiala z nim siedziec w kolejce pelnej prychajacych i kichajacych). Nie zapeszajac, widac popraweMamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
Jakie wy macie grzeczne dzieci ze dadzą sobie tak zdjęcie zrobic
u nas na gorze są takie pofalowane ale o zdjęciu zeby zrobić to można zapomnieć
Brusia dobrze ze nic Wam się nie stało! ! Ja bym chyba wymieniła fotelik zwłaszcza że możesz kupić już ten następny, koszt fotelika powinno pokryć OC sprawcy wypadku
-
D zazdroszczę
ale tak pozytywnie
uwielbiam wyjazdy wszędzie gdzie są palmy i temperatura powyżej 20 stopni....
cieszę sie że wyjazd Wam się udał
my od paru lat na sylwestra lub na ferie lataliśmy do Egiptu "naładować baterie" a teraz... no dupa
po wakacjach jeszcze trauma mi nie przeszła więc jedynie pozostaje mi zazdrościć innym
d84 lubi tę wiadomość