X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze jej nie mam :) robi sie :) widzialam tylko robione dla kogos innego

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia a masz jakiegoś linka? Co prawda kupiłam już malutki termos ale może coś innego lepiej się sprawdzi.

Wiecie ja nigdy nie lubiłam takich wynalazków bo w sumie mięso to moje życie a nabiału nie jem bo nie lubię ale te placki były cudownie smaczne i nawet Mężu był nimi zachwycony. Do tego błyskawicznie się je robi więc warto nawet jak ktoś tak jak ja nie lubi stać przy garach :)

Mamusia a jakiś konkretny rowerek masz już na oku. Bo funkcjonalnością urzekł mnie Smart trike ale ma piankowe koła a ja wolałabym pompowane i chyba się skuszę na taki:
    http://allegro.pl/rowerek-trojkolowy-z-funkcja-wozka-pompowane-kola-i6594276941.html?bi_s=ads&bi_m=p2,3&bi_c=219361

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie cos
    http://trippy.pl/bidony/3173-samopodgrzewajaca-sie-butelka-iiamo-bialo-niebieska-5710213001040.html

Lexi150 lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OMG! Dziewczyny zobaczcie jaka sukienka! Ja pitole! Sama bym mogła taką mieć ;) http://allegro.pl/tiulowa-sukienka-dziewczeca-sofia-rozm-74-tutu-i6587989213.html

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla dorosłej kobiety to tak, ale dla dziecka r.74 to troche stara maleńka jak dla mnie ;) ale kazdy ma swój gust ;)

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014

Wysłany: 14 listopada 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi prawie identyczny Małżon kupił siostrzeńcowi niedawno na roczek. Zrobił szał na imprezce ;)
    Mi serce skradł ten, ale głównie kolorem ;) http://allegro.pl/injusa-trojkolowy-rowerek-deluxe-city-max-torba-i6271159753.html

muszę kiedyś usiąść i wybrać coś. Wtedy zgłębię temat ;) tylko zastanawiam się czy teraz czy po nowym roku może ceny by trochę spadły? Tylko znowu obawiam się tych urlopów u sprzedających i jak coś mi sie nie spodoba to muszę mieć czas na wymianę :/ a impra 26.01 wiec czasu nie będzie za dużo :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 12:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusiu sprzedawanie u mnie nie przejdzie, tu kontrola czy chodzi w to ubrana, bawi się. Ostatnio jej kupiłam białą bluzę z uszami to pytanie o a to od chrzestnego co dostała na nowieckę? Mówię tak jasne rozmiar 56 jeszcze nosi :D Albo ma różową kurteczkę taką jesienno/zimową to też teściowa zaraz że to napewno od niej bo ona różowy 2 częsciowy kombinezon kupiła - szkoda że na 98 :). Przychodzą do nas i szukają w pudle zabawek które ona od nich dostaje i jest a chodź się pobaw tym bo to od nas. Taka rodzina, a we mnie aż się gotuje

• Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn, Ty to musisz być istnym aniołem, że to wytrzymujesz!

vayn lubi tę wiadomość

ex2bx1hp35w324su.png

Wysłany: 14 listopada 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn no co Ty opowiadasz! Ja pitole! Oooo już widzę jak ja bym sie z nimi rozprawiła.... Widzisz mi by to koło dupy latało czy znajda "swoją" zabawkę albo ubranko. Gdybym miała powód to i tak bym sprzedała ;) a niech szukają aż sie posrają ;) przepraszam za słownictwo ale trochę nerw mnie targnął ;)
    Widzisz ja ostatnio doszłam do wniosku, że jestem już w takim wieku że inni mogą mi naskoczyć ;) moje życie i moje decyzje

Joanna już kiedyś pisałam, że to Anioł a nie kobieta ;)

tulipanna, vayn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusiu co masz na myśli mówiąc słabe przyswajanie jedzenia? :/

Joanna, no co zrobić na głupotę nie ma lekarstwa, Chociaż czasem zastanawiam się czy to ja nie jestem tą głupią skoro daję tak sobą pomiatać.

Dziewczyny takie głupie pytanie, ale do kiedy mogę znajdywać jedzenie w zawartości pampersa? Np całe słupki włoszczyzny, groszek itp? :P Podobno to normalne, no ale mam wrażenie że wszystko co zjada to wydala

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Mamusia design bomba ale też nie ma pompowanych kółek... Jeszcze poczytam i popatrzę. Ja tam mam czas prawie do końca lutego także nie muszę się spieszyć...

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn,no cos Ty! A 56 tez trzymasz ubranka? Posprzedawaj to w cholere i nie daj sie zastraszyc:) mnie sie wydaje ze Polena to po prostu ma taka przemiane materii i tyle. Szczuple dziecko i koniec. Skoro je, to znaczy ze zdrowa, silna,ladnie sie rozwija. Tylko przy takim jej jedzeniu to cyc to juz chyba bardziej dla ukojenia, bo chyba juz takiej produkcji nie ma,co Vayn?

vayn lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Florcia, głaskam Cię na odległość ;-)
    Brusia, o maj gad! Ubiegaj się o odszkodowanie jak Cię coś boli. Ale to straszne, niby jedziesz z dzieckiem gdzieś kawałek a wszystko może się zdarzyć. dobrze, że małemu nic no jest. A i chyba fotelik teraz musicie nowy kupić po wypadku! Ale masakra.
    A my jedliśmy jajecznicę na śniadanie wczoraj i broda czerwona. Chyba uczulenie na białko jajka ma?
    Wiecie co, ja też nie wiem co małemu na święta i na roczek... Dostał teraz sówke z kuleczkami z fp to najlepsze to są 3 zwykle kulki, nie tam całość jako zabawka:-) a ten rower to nie za wcześnie?
    A wogle w nocy to masakra budzi się co pół godz z wrzaskiem tylko cyc ratuje. Ja nie wiem co mam robić :-(

Edit dobra, obczaiłam ten rowerek, czad ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 12:52

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te rowerki w zależności od modelu to widziałam że już nawet od 8 miesiąca są a większość od 10-12 także akurat :) Najważniejsze żeby dziecko stabilnie siedziało bo na początku to rodzic steruje a dziecko tylko sobie siedzi. Chodzi mi oczywiście o te modele 3-4w1.

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli dokładnie cyc teraz to tylko picie. Ostatnio mi wzgardziła obiadem, no to ryk niesamowity bo próbowałam się ratować cyckiem, ale już tyle pokarmu nie mam żeby wykarmić.

Ciuszki mamy w piwnicy, czekają na następne dziecko w rodzinie :)

Oni myślą że ona będzie chyba całe życie w ubraniach od nich chodzić czy bawić się zabawkami. Nie wiem czy za przeproszeniem ich to nie podnieca, bo wszystko jest od nich . By jeszcze nakupowali jej jakąś imponującą ilość, a ja na palcach u ręki mogę policzyć ile od nich dostała

• e-ness Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ciocie.
    U nas kiepsko jesteśmy z Klara w szpitalu po kolejnej infekcji i spadku i tak koguciej wagi chciałam aby ją kompleksowo prEbadali.
    Całe szczęście nic nie znaleźli prócz afty i dwóch jedynek w natarciu. A waga msm się nie przejmowac(łatwo mowic).
    Czeka jeszcze na pisiewy i mam nadzieje ze tez nic nie znajdą a ta garaczka to te pierdzielone żeby.
    Pozdrawiamy trzymajcie kciuki

Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
    córeczka luty 2013, córeczka luty 2016

Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedna Klarcia... Trzymamy kciuki!

ex2bx1hp35w324su.png

Wysłany: 14 listopada 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn porostu kiedyś takie stwierdzenie obiło mi sie o uszy ale nas nie dotyczy więc nie zgłębiałam tematu. Bo wiesz... Z tego co piszesz to Polenka mało nie jada a jest niteczka. Ale pewnie tak jak pisze Tuli - dobra przemiana materii :) A co do jedzonka w pampie to faktycznie normalne do czasu wykształcenia przewodu pokarmowego.

Lexi ja zastanawiam się nad pompowanych kołami bo już raz w wózku złapałam kapcia i wkurzyła mnie ta wymiana dentki :/ a w tym modelu koła są gumowane, więc nie będzie słyszało nas pół dzielnicy że jedziemy ;) no i właśnie... Wy macie miesiąc więcej...

D84 gdzie jesteś??? Pamiętam o Twoich planach wyjazdu w listopadzie chyba na kanary? Czekam niecierpliwie na relację ;)

Brusia no właśnie... Kri ma rację z tym fotelikiem :( jak masz kiddy to za free wymieniają na nowy

vayn lubi tę wiadomość

Wysłany: 14 listopada 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Całusy dla Klarci :* Biedulka :(

A ja też zapomniałam się pochwalić, że po 3 miesiącach gulek, 2 tygodniach rozpęczniałych dziąseł, 3 dniach otwartej rany z wiszącym mięsem, wczoraj oficjalnie do grona 2 ząbków dołączyła górna jedynka!!! :) no i jak nie zaprosić Wróżki Zębuszki ;)

Lexi150, tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie żebym narzekała, ale właśnie Polena dostała kolejny płaszczyk zimowy. Z metki 12-18 mcy a ma go po kostki :D

Spotkałam dzisiaj wracając z parku brata małża i ich do nas zaprosiłam na 18. Mówiłąm się koleżance, że pewnie powie teściowej że ich zaprosiłam to ta sobie przez to przypomni o małej i też przyleci bo miesiąc u nas nie była. I co teraz telefon, czy może przyjść o 16

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2016, 14:39

‹‹ 2202 2203 2204 2205 2206 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ