X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 03:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Misza zdolna mamę masz

Mamusia synusia ale ile dzieki temu oszczędzamy ze mamy synów ;)

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ja też nie załapałam się na fryza Zosi :-(. No i Kubuś mnie ominął :-(. Jeden dzien bez belly i takie zaległości.

Wczoraj miałam okropny dzień.

Lexi cos mi sie pomyliło z Twoim mężem :-P może przez jego tryb pracy tak skojarzylam, ze to pewnie kierowca :-P. A mój brat jest taksówkarzem w Szczecinie plus jeździ jako kierowca w piekarni. No i mam też przyjaciolke i jej mąż plus moj były pracuja na tirach. Jak film?

E-Ness duzo duzo siły życzę i zdrówka dla całej czwórki plus 2 :-)

A no i jeszcze Lexi który kolor wybralas tego stroju na roczek? Mogłabym prosić zdjęcie 'na zywo'? :-). Chociaż jak teraz zamówię to ciekawe czy dojdzie..

dorkama lubi tę wiadomość

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dziś mieliśmy ladowanie z łożk ;( przed 5 wstała na cyca jak ja karmiłam to tak mnie w brzuchu zakręciło,ze szok .Wytrzymalam ile mogłam mała puscila cyca i pobiegłam do sracza.Malej dałam smoka i sie odwróciła uznałam,ze poszła spac.Bylo cicho nie odzywała sie wiec siedząc na posiedzeniu rady nadzorczej byłam pewna ze spi.Mylam kurwa juz rece,dosłownie kilkanaście sekund zabrakło.Jak usłyszałam płacz wiedziałam ze spadła z lozka :( :( tak sie cieszyłam ze dzis sobota maz w domu ze sobie pospie a z tego wszystkiego nie mogłam spac.

A taka rozluźniona siedziałam i cieszyłam sie ze zdążyłam ze nie osralam sie.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 10:12

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroniu-wspolczuje Sofijce i Tobie nerwow:/ ja nigdy nie zostawiam Jagody samej na lozku, nawet jak spi. Boje sie,wole ja nawet obudzic i nie h krzyczy niz zostawic zeby spadla. Noj Luby to mowi ze i tak ja to nie ominie, ze kazde dziecko spadnie predzej czy pozniej:/ Mam nadzieje ze Sofijce nic nie jest.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png

Wysłany: 19 listopada 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli naszczescie nic jej nie jest.Poplakala troche z takim żalem poprzutulalam ja i przeszło.Poszla z tatusiem do lozka bajeczki oglądać i po czasie usnela i spała dwie godziny.Miedzy nami jest taka długa poduszka ale z tego wszystkiego nawet nie pomyslałam zeby położyć poduchy.Durna matka i tyle,ale to dlatego ze juz pas startowy był na majtkach i zapierdzielalam do wc

Sofija <3
    201602294556.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka nie rob sobie wyrzutów, to wszystko wina sraczki i juz! Ostatnio tez w nocy poszlam do łazienki i wrocilam pewnie w ostatniej chwili bo Gabryska zamiast spać siedziała sobie na łóżku. I to w kompletnej ciszy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 10:48

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png

Wysłany: 19 listopada 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to tak przeżywałam ze jak sie położyłam to nie mogłam usnąc a jak usnęłam to śniło mi sie ze laptop nagrał jak ona upadła -masakra.

Sofija <3
    201602294556.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronko Sofijka poprostu wystraszyła się. Biedulka :( Ucałuj Księżniczkę :* Kurde ja też słyszałam, że każde dziecko ma swój przynajmniej raz :/
    Wiem o czym mówisz... kurde ile razy już też miałam taki zryw, że leciałam z gęsią skórą i myślą że zaraz będę chyba sprzątać mieszkanie :/ ale dziwne bo dopiero tak mi się zrobiło po porodzie. Nie wiem czy to z jakiegoś stresu czy co?

A my szykujemy się z Małżonem na shopping :) tylko Księciunio wstanie, jedzonko i ognia :D

Wysłany: 19 listopada 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi chyba po kolacji bo jadłam tortillę a tam ketchup majonez i sraka gotowa :)

Mamusia udanych zakupow,mi dzis sie odechciało wszystkiego i jeszcze dzis okropna pogodę mamy :/

Ide sie położyć poki me cudo spi.

Sofija <3
    201602294556.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej, dzieci na szczęście są z gumy, tak więc luz :-) kupiłam kojec drewniany małemu bo po dużym pokoju harcował i sprzęty elektroniczne miały dość :-)
    A macie już może upatrzone jakieś spodnie czarne najlepiej na święta? Żeby w dresach nie szedł? Ja kupiłam body moja pierwsza gwiazdka z imieniem na allegro polecam http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6534013106

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• dana222 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D84 tak mi sie przypomniało. Ostatnio pisałaś o wymiarach dziecka, czy teraz u lekarza jeszcze mierzą te krzywizny, czy jak juz nasze dzieciaki potrafią stać to mierzą normalnie

Kro super bodziaki, dzieki za linka bo miałam właśnie szukać takiego czegoś dla Michała

Kri lubi tę wiadomość

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri na 86 brałaś? Ja wczoraj miałam zamawiać na 80, dobrze że się wstrzymałam :P nie są jakoś szalenie duże?

Biedronka nie miej do siebie pretensji, czesto to niestety tylko moment i nieszczęście gotowe.

Miałam pomocnika do kebaba, także czekam na reakcje. Chodzi dumna z wąsem z sosu czosnkowego :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 12:42

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronko szkoda mi Sofijki :( Wiem jak jest. Mój też przedwczoraj zaliczył pierwszego guza. A potem drugiego i trzeciego... I rozwalił wargę. Także wiem...

Ale jak przeczytałam twoją relację to śmiałam się z niej. Z ciebie - nie z biednego dziecka tak dla jasności. Masz taki swobodny sposób mówienia o wstrętnych fizjologicznych rzeczach :) Nie występujesz w kabarecie?

A do łóżka myślę o czymś takim, bo lubię sobie drzemeczkę zaliczyć ze skunksikiem :)

http://www.empik.com/summer-barierka-ochronna-do-lozka-biala-summer,p1119215132,dziecko-p

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn ty to szalejesz z tym rozszerzaniem diety :) Kebab. Hmmmm. Zjadłabym... :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga nie szaleję, ale ona jak widzi że jemy to zaraz jest obok i paszcze otwiera. Jak nie damy to jest ryk więc to bezsensu a w łazience nie mamy zamiaru się stołować. Ostatnio jadła z nami kurczaka z mieszanką chińską na ostro... oj to dopiero smakowało. No, ale tam wiedziałam co jej daje i nic nie dolegało

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No swojskiej roboty to mniejszy strach. A tak z budki to cholera wie. Sie zobaczy.

Ja w ciąży pochłaniałem rzeczy na ostro. W ogóle nie czułam ostrości np. Chili i teraz się zastanawiam czy chrupek tez będzie lubił ostre jadło.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 13:07

atdc6iyei0o27of5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po budkowych to i ja często cierpię ;P Ale dzisiaj mam lenia i nie gotuję

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wczoraj niemąż przyrządził pyszności na kolację.... Właśnie dla fanów ostrego. Jak ktoś chce to podam przepisa, bo banalnie proste i prze-pyszne.

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropos wczoraj. Co tam Mila sie stało ze miałaś okropny dzień? Co?

atdc6iyei0o27of5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga ja przepis poproszę :D my lubimy na ostro :P :P

‹‹ 2218 2219 2220 2221 2222 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ