X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bagabaga wrote:
    Spoko Mamusia najwyżej jak nasz ponosi na roczek to prześlemy tobie :)

Hahaha Baga dzięki za dobre chęci ;) myślałam bardziej o świętach ale kupię te body z nadrukiem to od razu wezmę też na roczek, żeby mieć na przebranie po koszuli :)

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio tez takie cos wykukalam

http://static.pokazywarka.pl/i/7094255/175323/image.jpg

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png

Wysłany: 19 listopada 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronko, pomijając mój oficjalny zakaz dodawania zdjęć kreacji dla Waszych Księżniczek od których mnie skręca z zazdrości ;) to powiem, że chyba Tysia kupiła podobną dla Gabi. Fajnie bo na Wasze roczki te kreacje zdążą dojść ;)

• Kri Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka, te pluskwiaczki są u nas przecież :-) no fakt, śmierdzą, ale do przeżycia dla mnie :-)

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

Wysłany: 19 listopada 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri dla mnie to jest straszny smród chuba ze nasze bardziej capia hahah :)

Mamusia synusia jak dobrze panietam to Tysia ma w paski.

Sofija <3
    201602294556.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia fakt, ta którą zamówiłam jest troszeczkę podobna, mam nadzieję, że dojdzie i nie zaginie w czasoprzestrzeni ;) Ta Biedronki ma oddzielnego bodziaka i spodniczkę. Ah tyle tego jest, że można szperać i szperać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 22:11

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://pl.glosbe.com/it/pl/cimice
    czyli one mogą wbić się jak kleszcz?

BAGABAGA dzięki za pamięć, ale chyba nawet szkoda o tym pisać :-P wczorajszy dzień tez zaliczam do dni do dupy. Oby dzisiaj bylo inaczej :-)

Lexi nie wiem czy napisałam czy nie, ale Igus przystoniak pierwsza klasa, jeśli mówisz ze dobry materiał to chyba też zamówię. Chociaż ten komplet w dinozaury tez jest super. Najlepiej dwa i będzie miał na inne okazje :-P

Też tak macie, ze zaczynacie pisać post milion razy, a gdy w koncu go piszecie to nie wiecie co napisać? :-P

Nocki znowu okropne :-( chyba uczymy się chodzić tak jak pisalyscie wczesniej. Moje plecy nie dają rady, a przez to i psychicznie jestem wykończona. Porod przeżyłam, a taka miękka cipka jestem ze przez ból pleców jestem jak osa z depresją. Masakra

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ano biedroneczka dzięki Twojej barwnej opowieści o sraczce śniło mi się, ze sie zesralam w gacie, az jeansy przeciekly:-D

Biedroneczka29, tysiaa93, tulipanna, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co nie ma co stroić teraz naszych dzieci dopóki nie bedą chodzić. Co z tego ze ja ładnie ubiorę Michała, jak on i tak chce po podłodze pełzać, wiec nie widać np słodkiego misia na sweterku i do tego zaraz brudzi ubranko. Jak juz bedzie chodził to przez chwile bedzie mozna podziwiać jak fajnie jest ubrany do czasu umazańia ziemia, piaskiem, kaszka itp

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png

Wysłany: 20 listopada 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila haha niezle :) musiałaś bardzo przeżyć moja opowieść :) :)

Jprdl jaka ja mam dzika tesciowa i szwagra drugi rok z rzędu moi rodzice zapraszają ich na swieta to oczywiscie kurwa nie przyjadą,w rym roku maz myślała ze przyjadą ze względu na Sofijke ale gdzie tam,nadzieje matka głupich.Co roku z wielkim bólem odchodziłam od stołu i zostawiałam swoich najbliższych bo trzebabylo do hrabstwa jechac w tym roku powiedziałam koniec!nie bede sie podporządkowywać pod nich bo oni maja wymówkę "oni beda miec tam swoich"auuuu rozjebał mi ten teks mózg !a co moja siostra ze szwagrem i dziećmi pogryza ich????!!!!!tesiowa tekst przyjedziecie na godzinę podzielimy sie opłatkiem i pojedziemy.Tak tak juz niewyrabiam na zakręcie !nie bede męczyć małej to tylko o nia sie rozchodzi.Ja tez chce pomoc rodzicom cos przygotować itp.Maz pojedzie z mała najwyżej na troche i na wigilie wroci.Nie moge za duzo pisać bo jeszcze jakis knur od nich z rodziny przeczyta :) :)

Amen.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 09:50

Sofija <3
    201602294556.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na wigili zawsze jesteśmy u moich rodziców. Jakos bardziej mi sie u mnie podoba, jest to rzeczywiście taka uroczystość. A u teściów to właściwie jest zwykły obiad, nie maja swoich zwyczajów. Maz sie ńie buntuje. A do teściów zawsze jeździmy w pierwszy dzień świat, No chyba ze jedziemy na narty, ale w tym roku odpada. Z tym ze ja do teściów mam ok dwudziestu km, wiec mogę to tak załatwić. W tym roku tez bede mogła mamie pomoc, bo w zeszłym lekarka kazała leżeć, a na w następnych latach to zawsze w wigilie pracuje

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila to dla Ciebie :

:)

My w tym roku po raz pierwszy jedziemy do tesciów na wigilie. Zaczynajac od tego ze w tamtym roku nie pojechałam bo bałam sie że moze mi sie cos przydarzyc, że zaczne wczesniej rodzic. No i 2 lata temu bylismy u mnie w domy na wigili i poół dnia Bożego Narodzenia i juz musiałam jechac do tesciów na tydzien wtedy chyba wyszło bo mąż mało co sie nie posrał. A W tym roku pewnie przepadniemy na całe swietas i wszystko i bede sie patrzec wszystkim głeboko w oczy. U mnie chcoaziaz na szcze[pana gdzies do rodziny mozemy pojechac a tam tylko siedziec i siedziec w tym domu. Nawet nie bedzie mi sie chciało ubierac Kuby w lepsze ciuchy bo zaraz sie pobrudzi , do nikgo nie bedziemy chodzic wiec bez sesnu strojenie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 10:42

tysiaa93, Mila920 lubią tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko ale sie usmiałam z ta sraka . Sama tak kiedys miałam ale Kuba był mały jak karmiłam go cycem i tak mnie juz skrecało w brzuchu ze wytrzymac sie nie dało i musiaąłm biec do kibla bo bym w majty narobiła :D

Mój tez lubi sie wspinac po wszystkim :P ja go nigdy nie zostawiam na łózku czy w ogole na przestrzeni gdzies jak ide do kibelka albo gdzies na dłuzsza chwile 2 min :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 11:19

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na wigilię jesteśmy u moich rodziców a potem jedziemy do Jacka. Mamy do siebie aż 7 km haha :P Więc da radę tak zrobić.

Dzisiaj Gabrysi wyszedł szósty ząbek. Prawa, dolna dwójka :)

Lexi150, d84, Tusiaa, Mamusia_synusia, dana222, Mila920 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronko a myślisz, ze ktoś z nich tu jest zapisany :O?

Ja w jednej miejscowości obrabiam dwie wigilie i to zakrawa na cud czasami. A co dopiero jechać na godzinkę 50 prawie km :p śmieszna kobita. W tym roku to nie wiem jak zrobimy. No bo drzemki i jedzonko o innych portach.echhh
    A może złe by sie czuła u kogoś obcego na wigilii? Może problemu nie chce robić? Nie mozna sie podzielić i wigilia tu a święta tam?

Ja tak kiedyś miałam święta u mojego byłego to nie święta były tylko jakaś porażka. Zero uroczystości i celebrowania ani jakiś rytuałów. Z reszta to temat który dla mnie juz nie istnieje,a le tak mnie naszło po wpisie którejś z was. Chyba Dany.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 11:51

atdc6iyei0o27of5.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila920 wrote:
    Ano biedroneczka dzięki Twojej barwnej opowieści o sraczce śniło mi się, ze sie zesralam w gacie, az jeansy przeciekly:-D
    Podobno jak śni się gówno, to będą pieniądze :-) może jakieś pińcet plus Cię czeka :-)

tysiaa93, Tusiaa, Mamusia_synusia, Mila920 lubią tę wiadomość

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• d84 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój od rana rzyga co zje to fontanna na 2 metry masakra jaks teraz padł z wyczerpania ;/

w pt miał szczepienie na pneumo i w ulotce pisze że to częste działanie niepożądane więc może to to albo coś w przychodi podłapał

mąż poleciał do apteki po elektrolity i smecte na wszelki wypadek

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa ja nie napisałam zapomniałam chyba :D Ale mnie z piątku na sobite w nocy zmiotło. rzygałam i rzygałam. Chyba ze 4 razy :( oo fuj. wczoraj ciezki dzień był ale dzisiaj jest juz ok :) dobrze ze to jednodniowy incydent :P

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png

Wysłany: 20 listopada 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Księciunio właśnie zaliczył swój "raz" z łóżka :( na szczęście bardziej zsunął sie po kołdrze no ale plasknął czołem i wystraszył sie. Akurat wchodziłam do pokoju i byłam już pół metra od niego ale oczywiście nie zdążyłam. Zanurkowała z nim i potłukłam sobie kolano :/ Ale ważne, ze nic mu nie jest. Uffff

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakiś wirus w powietrzu jest. My wczoraj pojechaliśmy na spotkanie do znajomych i nocowalismy u mnie w domu. Normalnie połowa rodzinki przerzygala całą noc. Nas póki co nie zlapalo ale aż się boje.

D po wszystkim wymiotuje Borys? Może spróbuj kaszki na wodzie albo zupki jarzynowej. Mleko niestety często wymioty wzmaga.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
‹‹ 2220 2221 2222 2223 2224 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ