X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bagabaga wrote:
    Spoko Mamusia najwyżej jak nasz ponosi na roczek to prześlemy tobie :)

Hahaha Baga dzięki za dobre chęci ;) myślałam bardziej o świętach ale kupię te body z nadrukiem to od razu wezmę też na roczek, żeby mieć na przebranie po koszuli :)

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio tez takie cos wykukalam

http://static.pokazywarka.pl/i/7094255/175323/image.jpg

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png

Wysłany: 19 listopada 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronko, pomijając mój oficjalny zakaz dodawania zdjęć kreacji dla Waszych Księżniczek od których mnie skręca z zazdrości ;) to powiem, że chyba Tysia kupiła podobną dla Gabi. Fajnie bo na Wasze roczki te kreacje zdążą dojść ;)

• Kri Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka, te pluskwiaczki są u nas przecież :-) no fakt, śmierdzą, ale do przeżycia dla mnie :-)

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

Wysłany: 19 listopada 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri dla mnie to jest straszny smród chuba ze nasze bardziej capia hahah :)

Mamusia synusia jak dobrze panietam to Tysia ma w paski.

Sofija <3
    201602294556.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia fakt, ta którą zamówiłam jest troszeczkę podobna, mam nadzieję, że dojdzie i nie zaginie w czasoprzestrzeni ;) Ta Biedronki ma oddzielnego bodziaka i spodniczkę. Ah tyle tego jest, że można szperać i szperać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 22:11

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://pl.glosbe.com/it/pl/cimice
    czyli one mogą wbić się jak kleszcz?

BAGABAGA dzięki za pamięć, ale chyba nawet szkoda o tym pisać :-P wczorajszy dzień tez zaliczam do dni do dupy. Oby dzisiaj bylo inaczej :-)

Lexi nie wiem czy napisałam czy nie, ale Igus przystoniak pierwsza klasa, jeśli mówisz ze dobry materiał to chyba też zamówię. Chociaż ten komplet w dinozaury tez jest super. Najlepiej dwa i będzie miał na inne okazje :-P

Też tak macie, ze zaczynacie pisać post milion razy, a gdy w koncu go piszecie to nie wiecie co napisać? :-P

Nocki znowu okropne :-( chyba uczymy się chodzić tak jak pisalyscie wczesniej. Moje plecy nie dają rady, a przez to i psychicznie jestem wykończona. Porod przeżyłam, a taka miękka cipka jestem ze przez ból pleców jestem jak osa z depresją. Masakra

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ano biedroneczka dzięki Twojej barwnej opowieści o sraczce śniło mi się, ze sie zesralam w gacie, az jeansy przeciekly:-D

Biedroneczka29, tysiaa93, tulipanna, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co nie ma co stroić teraz naszych dzieci dopóki nie bedą chodzić. Co z tego ze ja ładnie ubiorę Michała, jak on i tak chce po podłodze pełzać, wiec nie widać np słodkiego misia na sweterku i do tego zaraz brudzi ubranko. Jak juz bedzie chodził to przez chwile bedzie mozna podziwiać jak fajnie jest ubrany do czasu umazańia ziemia, piaskiem, kaszka itp

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png

Wysłany: 20 listopada 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila haha niezle :) musiałaś bardzo przeżyć moja opowieść :) :)

Jprdl jaka ja mam dzika tesciowa i szwagra drugi rok z rzędu moi rodzice zapraszają ich na swieta to oczywiscie kurwa nie przyjadą,w rym roku maz myślała ze przyjadą ze względu na Sofijke ale gdzie tam,nadzieje matka głupich.Co roku z wielkim bólem odchodziłam od stołu i zostawiałam swoich najbliższych bo trzebabylo do hrabstwa jechac w tym roku powiedziałam koniec!nie bede sie podporządkowywać pod nich bo oni maja wymówkę "oni beda miec tam swoich"auuuu rozjebał mi ten teks mózg !a co moja siostra ze szwagrem i dziećmi pogryza ich????!!!!!tesiowa tekst przyjedziecie na godzinę podzielimy sie opłatkiem i pojedziemy.Tak tak juz niewyrabiam na zakręcie !nie bede męczyć małej to tylko o nia sie rozchodzi.Ja tez chce pomoc rodzicom cos przygotować itp.Maz pojedzie z mała najwyżej na troche i na wigilie wroci.Nie moge za duzo pisać bo jeszcze jakis knur od nich z rodziny przeczyta :) :)

Amen.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 09:50

Sofija <3
    201602294556.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na wigili zawsze jesteśmy u moich rodziców. Jakos bardziej mi sie u mnie podoba, jest to rzeczywiście taka uroczystość. A u teściów to właściwie jest zwykły obiad, nie maja swoich zwyczajów. Maz sie ńie buntuje. A do teściów zawsze jeździmy w pierwszy dzień świat, No chyba ze jedziemy na narty, ale w tym roku odpada. Z tym ze ja do teściów mam ok dwudziestu km, wiec mogę to tak załatwić. W tym roku tez bede mogła mamie pomoc, bo w zeszłym lekarka kazała leżeć, a na w następnych latach to zawsze w wigilie pracuje

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila to dla Ciebie :

:)

My w tym roku po raz pierwszy jedziemy do tesciów na wigilie. Zaczynajac od tego ze w tamtym roku nie pojechałam bo bałam sie że moze mi sie cos przydarzyc, że zaczne wczesniej rodzic. No i 2 lata temu bylismy u mnie w domy na wigili i poół dnia Bożego Narodzenia i juz musiałam jechac do tesciów na tydzien wtedy chyba wyszło bo mąż mało co sie nie posrał. A W tym roku pewnie przepadniemy na całe swietas i wszystko i bede sie patrzec wszystkim głeboko w oczy. U mnie chcoaziaz na szcze[pana gdzies do rodziny mozemy pojechac a tam tylko siedziec i siedziec w tym domu. Nawet nie bedzie mi sie chciało ubierac Kuby w lepsze ciuchy bo zaraz sie pobrudzi , do nikgo nie bedziemy chodzic wiec bez sesnu strojenie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 10:42

tysiaa93, Mila920 lubią tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko ale sie usmiałam z ta sraka . Sama tak kiedys miałam ale Kuba był mały jak karmiłam go cycem i tak mnie juz skrecało w brzuchu ze wytrzymac sie nie dało i musiaąłm biec do kibla bo bym w majty narobiła :D

Mój tez lubi sie wspinac po wszystkim :P ja go nigdy nie zostawiam na łózku czy w ogole na przestrzeni gdzies jak ide do kibelka albo gdzies na dłuzsza chwile 2 min :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 11:19

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na wigilię jesteśmy u moich rodziców a potem jedziemy do Jacka. Mamy do siebie aż 7 km haha :P Więc da radę tak zrobić.

Dzisiaj Gabrysi wyszedł szósty ząbek. Prawa, dolna dwójka :)

Lexi150, d84, Tusiaa, Mamusia_synusia, dana222, Mila920 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronko a myślisz, ze ktoś z nich tu jest zapisany :O?

Ja w jednej miejscowości obrabiam dwie wigilie i to zakrawa na cud czasami. A co dopiero jechać na godzinkę 50 prawie km :p śmieszna kobita. W tym roku to nie wiem jak zrobimy. No bo drzemki i jedzonko o innych portach.echhh
    A może złe by sie czuła u kogoś obcego na wigilii? Może problemu nie chce robić? Nie mozna sie podzielić i wigilia tu a święta tam?

Ja tak kiedyś miałam święta u mojego byłego to nie święta były tylko jakaś porażka. Zero uroczystości i celebrowania ani jakiś rytuałów. Z reszta to temat który dla mnie juz nie istnieje,a le tak mnie naszło po wpisie którejś z was. Chyba Dany.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 11:51

atdc6iyei0o27of5.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila920 wrote:
    Ano biedroneczka dzięki Twojej barwnej opowieści o sraczce śniło mi się, ze sie zesralam w gacie, az jeansy przeciekly:-D
    Podobno jak śni się gówno, to będą pieniądze :-) może jakieś pińcet plus Cię czeka :-)

tysiaa93, Tusiaa, Mamusia_synusia, Mila920 lubią tę wiadomość

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• d84 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój od rana rzyga co zje to fontanna na 2 metry masakra jaks teraz padł z wyczerpania ;/

w pt miał szczepienie na pneumo i w ulotce pisze że to częste działanie niepożądane więc może to to albo coś w przychodi podłapał

mąż poleciał do apteki po elektrolity i smecte na wszelki wypadek

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa ja nie napisałam zapomniałam chyba :D Ale mnie z piątku na sobite w nocy zmiotło. rzygałam i rzygałam. Chyba ze 4 razy :( oo fuj. wczoraj ciezki dzień był ale dzisiaj jest juz ok :) dobrze ze to jednodniowy incydent :P

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png

Wysłany: 20 listopada 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Księciunio właśnie zaliczył swój "raz" z łóżka :( na szczęście bardziej zsunął sie po kołdrze no ale plasknął czołem i wystraszył sie. Akurat wchodziłam do pokoju i byłam już pół metra od niego ale oczywiście nie zdążyłam. Zanurkowała z nim i potłukłam sobie kolano :/ Ale ważne, ze nic mu nie jest. Uffff

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakiś wirus w powietrzu jest. My wczoraj pojechaliśmy na spotkanie do znajomych i nocowalismy u mnie w domu. Normalnie połowa rodzinki przerzygala całą noc. Nas póki co nie zlapalo ale aż się boje.

D po wszystkim wymiotuje Borys? Może spróbuj kaszki na wodzie albo zupki jarzynowej. Mleko niestety często wymioty wzmaga.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
‹‹ 2220 2221 2222 2223 2224 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ