Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pikantne małe papryczki przecinasz na pół i pozbawiasz gniazd nasiennych. Nakładasz do nich serka typu Philadelphia (my robiliśmy z tartarem). Owijasz plastrem szynki parmeńskiej (my akurat mieliśmy szwarcwaldzką z Biedry) i zapiekasz w piekarniku 10 min.
Polecam mocno napchać serkiem zwłaszcza jeśli papryczki są mega ostre, bo on fajnnie łagodzi.
Włala!vayn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
my na święta dostaliśmy 2 polarowe świąteczne pajace z cartersa i w to go ubiorę. Może nie elegancko specjalnie ale klimatycznie jedno body w mikołaje drugie w renifery i mam, a raczej lecą z chin rogi renifera to mu to też na wejście przywdzieję
Powiem Wam że ani raz małemu nie ubrałam jensów, sztruksów itp ,a mam ich duzo po rodzinie ale mi najwygodniej legginsy czy dresy z niego ściągać i ubierać. Odkąd chodzi przy meblach t się przerzuciam na rajtki bo przynajmniej sobie nie ściąga skarpetek.
Co do ali to jak dzieci urodzone w lutym to myślę że spokojnie dojdzie mi większość rzeczy dochodzi po 2-3tyg.
Biedroniu mój póki co z łóżka nie zleciał (tz. raz spadł ale na poduszki tez byłam w wc), ale na samym początku wstawania zaliczył takie 3 gleby że masakra, musiałam mu aż dmuchać w twarz bo w płaczu zapominał oddychać ;/. @ razy nie zdążyłam go złapać, a trzeci to wynik mojej głupoty, dałam go do łóżeczka turystycznego u mamy i byłam pewna że tam sobie nic nie zrobi ale debilka postawiłam go przy ścianie i owszem spadł i przyfranzolił głową w ścianę centralnie - i to było gorsze niż lecenie do tyłu na głowę na ziemię17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Zdaje sobie z tego sprawę,ze dziecko jeszcze nie raz sie przewróci ,nabije giza itp ale to tak pozniej w bani siedzi ze sie dziecka nie upilnowalo,wszystko przez ta sraczke
Baga w kabaretach nie występuje hahah mam to po tacie a moja blizniara to jeszcze większa jajcara
D Uu biedactwo przywitanie ze ściana miał -
Barierki z poduszek to byly dobre jak nasze pociechy mialy ze 4-5 mcy i co najwyzej przekrecily sie na brzuch. Moja to tym bardzoej by wlazla na taka "barierke" bo uwielbia sie wspinac:)
U nas dzis schabowy a jutro śluski kląskie:-p Jagoda bedzie wcinac:) a dzis barszczyk jej z ziemniakiem dalam.
Moj Luby po swojej starszej corce przywiozl takie auto plastikowe,jezdzik taki-bez kitu-jezdza obie:-pdana222 lubi tę wiadomość
-
Tuli ta barierka co ja dałam to nie z poduszek tylko taka konstrukcja. No niby prżelezie dziecko, ale ja myśle do spania razem a nie żeby samego zostawić.
Dostrzegłam to na filmie zamontowany u 6 latka w łożku. To chyba takie nasze by nie przelazły... -
A Body brałam na 80. 86 dla synka koleżanki on 7 dni starszy ale większy i 92 dla bratanka
jakbyście chciały jakieś zmiany w tych wzorach to robią bez problemu, ja dodałam muszkę
rozmiarówka ogólnie normalna, standardowa się wydaje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 17:54
-
Przyjedziesz to spróbujesz
ja pirdole maz wykapal mala,przygotowalam czysta nowa pizamke do spania w srodku sprawdzalam czy aby na pewno ucielam metke,zeby nie gryzla mieciutkiej skoreczki.Maz ubral mala i przychodzi z nia czy wachalam pizamke no nie ale jest czysciutka wyciagnieta z komodki.A ona tak strasznie smierdziala tym zajebanym zielonym robakiem ktory puszcza okropny smrod jak sie go dotknie fuuuuuuu i wyobrazcie sobie ze Sofijka przesiakla tym smrodem w zaledwie kilka sekund,musialam ja kapac drugi raz.Bosheee jak ja tych robali nienawidze,musial byc gdzies skurwiel schowany i go niezauwazylam.Nagrzany pokoj musialam wietrzyc no cos okropnego jak walilo.FuuuuuuuuuuuuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 20:09
-
oooo takie ooo
https://it.images.search.yahoo.com/search/images?p=cimice&fr=mcafee&imgurl=http%3A%2F%2Fimg0.juzaphoto.com%2Fshared_files%2Fuploads%2F577380.jpg#id=0&iurl=http%3A%2F%2Fwww.ideegreen.it%2Fwp-content%2Fuploads%2F2015%2F01%2Fcimici-verdi.jpg&action=click
w pl chyba ich nie ma.Boshe jaki one puszczaja smrod to nawet nie macie pojeciezawsze sie pojawiaja tak w pazdzierniku jak sie zimno zrobi to wtedy gina.Cos strasznego.