Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pikantne małe papryczki przecinasz na pół i pozbawiasz gniazd nasiennych. Nakładasz do nich serka typu Philadelphia (my robiliśmy z tartarem). Owijasz plastrem szynki parmeńskiej (my akurat mieliśmy szwarcwaldzką z Biedry) i zapiekasz w piekarniku 10 min.

Polecam mocno napchać serkiem zwłaszcza jeśli papryczki są mega ostre, bo on fajnnie łagodzi.

Włala!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta barierka wydaje się spoko dla dzieci, które jeszcze nie wstają. Bo tak to przez to przelecą i już, żadna ochrona.

Też bym zjadła kebaba, i takie papryczki też :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo fajne! Tylko my takich serkóa nie lubimy, więc zrobię z mozarellą :o

Tesciowa dzwoniła, jutro obiad u babci także już mną telepie czym oni ją tam znów nakarmią. Mówisz, prosisz żeby jej nic nie dawali to mają to gdzieś

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko Vayn. Mała ma za sobą kebaba z budki, więc chyba nic u babci jej nie zaszkodzi :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co innego dawać samemu, a oglądać jak jej paluchami do buzi wciskają
    :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 14:08

• d84 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my na święta dostaliśmy 2 polarowe świąteczne pajace z cartersa i w to go ubiorę. Może nie elegancko specjalnie ale klimatycznie jedno body w mikołaje drugie w renifery i mam, a raczej lecą z chin rogi renifera to mu to też na wejście przywdzieję :D

Powiem Wam że ani raz małemu nie ubrałam jensów, sztruksów itp ,a mam ich duzo po rodzinie ale mi najwygodniej legginsy czy dresy z niego ściągać i ubierać. Odkąd chodzi przy meblach t się przerzuciam na rajtki bo przynajmniej sobie nie ściąga skarpetek.

Co do ali to jak dzieci urodzone w lutym to myślę że spokojnie dojdzie mi większość rzeczy dochodzi po 2-3tyg.

Biedroniu mój póki co z łóżka nie zleciał (tz. raz spadł ale na poduszki tez byłam w wc), ale na samym początku wstawania zaliczył takie 3 gleby że masakra, musiałam mu aż dmuchać w twarz bo w płaczu zapominał oddychać ;/. @ razy nie zdążyłam go złapać, a trzeci to wynik mojej głupoty, dałam go do łóżeczka turystycznego u mamy i byłam pewna że tam sobie nic nie zrobi ale debilka postawiłam go przy ścianie i owszem spadł i przyfranzolił głową w ścianę centralnie - i to było gorsze niż lecenie do tyłu na głowę na ziemię

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdaje sobie z tego sprawę,ze dziecko jeszcze nie raz sie przewróci ,nabije giza itp ale to tak pozniej w bani siedzi ze sie dziecka nie upilnowalo,wszystko przez ta sraczke :)

Baga w kabaretach nie występuje hahah mam to po tacie a moja blizniara to jeszcze większa jajcara :)

D Uu biedactwo przywitanie ze ściana miał:/

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Barierki z poduszek to byly dobre jak nasze pociechy mialy ze 4-5 mcy i co najwyzej przekrecily sie na brzuch. Moja to tym bardzoej by wlazla na taka "barierke" bo uwielbia sie wspinac:)
    U nas dzis schabowy a jutro śluski kląskie:-p Jagoda bedzie wcinac:) a dzis barszczyk jej z ziemniakiem dalam.
    Moj Luby po swojej starszej corce przywiozl takie auto plastikowe,jezdzik taki-bez kitu-jezdza obie:-p

dana222 lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli ta barierka co ja dałam to nie z poduszek tylko taka konstrukcja. No niby prżelezie dziecko, ale ja myśle do spania razem a nie żeby samego zostawić.
    Dostrzegłam to na filmie zamontowany u 6 latka w łożku. To chyba takie nasze by nie przelazły...

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronko to fajnie będziemy mieć u ciebie. Spanie w luksusach, jedzenie, picie (choć dalej nie wiem co to za napoje:p)i rozrywka w twoim wykonaniu :)

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli mój takie autko tez dostał po koleżanki dzieciach i tez z kuzynem jeździ i sie na nie wspina i robi pibip.

atdc6iyei0o27of5.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Body brałam na 80. 86 dla synka koleżanki on 7 dni starszy ale większy i 92 dla bratanka :-) jakbyście chciały jakieś zmiany w tych wzorach to robią bez problemu, ja dodałam muszkę :-) rozmiarówka ogólnie normalna, standardowa się wydaje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 17:54

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Kri Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga juz się czaiłam na taką właśnie, tym bardziej, że śpimy razem a jak młody sam będzie spał kiedyś kiedyś to też się przyda... A i widziałam taniej dużo za jakieś 80 zł te krótkie i za chyba 120 długie na prawie całe łóżko ;-)

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

Wysłany: 19 listopada 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga nie inaczej u mnie zawsze jest fajnie :) jak to nie wiesz jakie trunki pisałam ostatnio ze crodino z pomarańczowy napojem hahha :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja nie wiem co to...

atdc6iyei0o27of5.png

Wysłany: 19 listopada 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyjedziesz to spróbujesz :) :)

ja pirdole maz wykapal mala,przygotowalam czysta nowa pizamke do spania w srodku sprawdzalam czy aby na pewno ucielam metke,zeby nie gryzla mieciutkiej skoreczki.Maz ubral mala i przychodzi z nia czy wachalam pizamke no nie ale jest czysciutka wyciagnieta z komodki.A ona tak strasznie smierdziala tym zajebanym zielonym robakiem ktory puszcza okropny smrod jak sie go dotknie fuuuuuuu i wyobrazcie sobie ze Sofijka przesiakla tym smrodem w zaledwie kilka sekund,musialam ja kapac drugi raz.Bosheee jak ja tych robali nienawidze,musial byc gdzies skurwiel schowany i go niezauwazylam.Nagrzany pokoj musialam wietrzyc no cos okropnego jak walilo.Fuuuuuuuuuuuu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 20:09

Sofija <3
    201602294556.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko jaki robal??

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to za robaki? :o

atdc6iyei0o27of5.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fuj. Mi się przypomniały chrząszcze. Mieszkam na wsi więc zawsze jak w lato wieczorem miałam otwarte okna, wlatywały. A jak się je załatwiło to śmierdziały jak cholera, blee

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png

Wysłany: 19 listopada 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo takie ooo
    https://it.images.search.yahoo.com/search/images?p=cimice&fr=mcafee&imgurl=http%3A%2F%2Fimg0.juzaphoto.com%2Fshared_files%2Fuploads%2F577380.jpg#id=0&iurl=http%3A%2F%2Fwww.ideegreen.it%2Fwp-content%2Fuploads%2F2015%2F01%2Fcimici-verdi.jpg&action=click

w pl chyba ich nie ma.Boshe jaki one puszczaja smrod to nawet nie macie pojecie :( zawsze sie pojawiaja tak w pazdzierniku jak sie zimno zrobi to wtedy gina.Cos strasznego.

Sofija <3
    201602294556.png
‹‹ 2219 2220 2221 2222 2223 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ