Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mila super ten komplet! Ze ja go nie widziałam jak było to promo -20zl kurka!! W ogole zamówiłam tydzien temu w niedziele i zamowienie dalej stoi w miejscu , chyba mieli duzo zamówień bo nie wiem czy wiecie ale w zeszłym tyg mieli pomyłki ma stronie i były buty po pare zł i ubrania dla dzieci tez, niedtety spóźniłam sie
Moja mowi tylko mama i tam cis po swojemu, ake żadne baba, tata nic nie mowi. Za to nieraz tak krzyczy i piszczy az bębenki pękają
Kri ale tak nie do końca rozumiem czym sie zajmujecie? Robicie cos nowego ze starego? Czy projektujące wszelkie wnętrza? Czy jeszcze cos innego?
-
Dziewczyny tez tak macie ze kupujecie ciuszki a jak rano przychodzi czas zeby ubrać dziecko to stoicie i stwierdzacie ze nic nie ma w tej szafie???
Dziewczyny zapomniałam o najważniejszym moje dziecię całuje mnieczasami sama z siebie a czasami musze troche sie poprosić,jakie to wzruszające jak otwiera dziubka i daje buzia auuuu
bezcenne!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 18:34
-
nick nieaktualnyJa prasowałam tylko przed porodem wstyd przyznać, odkąd Polcia jest na świecie żelazko i deska do prasowania stoją w szafie i czekaja na lepsze czasu - naszych ciuchów też nigdy nie prasowałam.
Ja mam pełno pięknych sukienek, wszystkie z metkami bo nie mam ich gdzie założyćA moja z tych co przytrzymasz za długo rączkę to się wku&$^ i krzyczy
Teraz na święta będzie okazja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 18:58
-
Dokładnie u nas jak u Biedronki cała szafa, a nie ma sie w co ubrać, sukienek tez full, ale teraz zimą nie ma kiedy założyć i zawsze stawiam w ostateczności na wygodę.
Z prasowaniem mam jak Vayn z żelazkiem mi nie po drodzenienawidzę prasować, a teraz mała łapie mi za deskę to juz w ogole nie ma jak
-
A ja nadal prasuje,ale nigdy mi sie nie chce.
Dziewczyny wlaczcie sobie Polsat Mistera beda wybierac myslalam,ze bedzie na kim oko zawiesic a jakies same pajaki.
EDIT jednak kilku fajnych jestWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 20:28
-
dziewczyny ktore kp albo juz zakonczylyscie karmienie czy Wasze maluszki usypiaja/usypialy przy piersi na noc? bo u nas tak jest i boje sie co to bedzie jak cyca zabraknie ;/ tak samo w nocy tylko cyc, jak idzie maz to on placze i placze az ja przyjde
-
Aaaa wlasnie mialam pytac jak radzicie sobie z deska i zelazkiem, bo dzis prasowalam Lubemu rzecZy na szkolenie i masakra... Chwile sie zajela smycza do kluczy a potem to juz lapala za deske i kabel. Niestety sama bylam w domu i prasowanie zakonczylam na 1 koszuli i 1 spodniach
U nas tez ze sznura i na dupeczke:) sukienki od chrzestnej niektore z metkami bo tych falban nie ma gdzie zalozycPrasowalam chyba do 5 mca potrm zrezygnowalam jak Jagoda zrobila sie bardzoej mobilna i potrzebowala duzo uwagi. Czasem prasowalam jak spala a teraz to sama padam na ryj