Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
L widzialam na olx też ta aukcje no ale 39, a 69 to różnica.. Tymbardziej, ze już kilka kostiumów zamówiłam dla Tymoniastego na święta
Mamy zabka! Górna lewa dwójkaBiedroneczka29, d84, dana222, Mamusia_synusia, tysiaa93, L, natalica06, vayn, Lexi150, Kri, szara myszka, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJasne piersi się dostosują! Zmniejszą produkcje i tyle. Pola się sama odstawiła, ale ona to jada chyba za wszystkie nasze dzieciaki
i cycek już zbyteczny był.
Noc przesypia cała na 210mm. Dostaje o 21 później dopiero śniadanie - 9/10 zależy o której się obudzi. Tfu tfu żeby nie wykrakać, ale przesypiamy całą noc od 1,5 msca - czasem kwik kwik jest bo smoczek jakoś z buzi ucieknie, ale pjak go damy to dalej smacznie śpi
Aaa i też przy cycku zasypiała, powiem Wam że od 2 tyg nie usypiamy się już w wózku! Ot taki nasz mały sukces
Zasypia na podłodze w rogalu moim do spania z czasów ciąży, albo obok któregoś z nas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 22:11
-
ja też nie boje sie tego co to będzie jak nie będzie cyca w nocy
z wizytą u Mikołaja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 13:02
Zosia_wop, vayn, tysiaa93, Bruśka, marissith, natalica06, Mila920, Mamusia_synusia, L, tulipanna, Lexi150, Kri lubią tę wiadomość
-
Dana super! Jeszcze edit: Włoski Michałka mnie powalają, bal sie Mikołaja ??
Natalica prosze mnie nie łapać za słówkawymyślimy inna nazwę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 22:14
-
nick nieaktualnyMy będziemy kp do 2 lat albo do samoodstawienia
najdalej do 18stki Niny
To jej ulubione zajęcie ostatniowchodzi na krzesełko tylko z zejściem gorzej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 12:05
vayn, Mamusia_synusia, tysiaa93, dana222, L, Bruśka, tulipanna, Lexi150, d84, Kri lubią tę wiadomość
-
On był w takim szoku widząc tyle ludzi ze sie ani nie uśmiechnął ani nie odezwał i nawet do Mikołaja poszedł na ręce. Najlepsza dla niego była zabawa w tym "śniegu" i oczywiście choinka, juz wiem ze nie bedzie stała na podłodze.
Ninka akrobatka, odważna dziewczyna:)marissith lubi tę wiadomość
-
No Michaś i jego wloski powalaja na kolana Dana!
Nina wspaniala!
Myszkooo? A czemu nie chcesz mleka dawac?Planujesz na krowiejne przejsc,czy wcale melka tylko nabial? Mysle ze jak zaczniesz zastepowac posilki kolejne to bedzie jak u mnie i Vayn, bez szoku.Chociaz mysle ze pewnie to tez zalezy od dziecka i jego wieku. A i slyszalam ze chlopcy sa bardzoej cycolowaci ale nie wiem ile w tym prawdy. Ja to widze po Jagodzie ze ona musi cos zjesc tak zeby sobie possac. No i najlepiej zasypia przy ssaniu,tak to wiecznie sa szopki i placz. Wyraznie butla ja uspokaja.
Ja bardzo zaluje ze juz nie dawalam rady jej karmic... Baaardzo... Mysle ze moze bylam malo wytrwala, no ale nijak od sierpnia do konca wrzesnia nie moglam wygoic tych cyckow:/ zagoily sie dopiero jak skonczylam kp bo tak to ciagle rany ktore nie nadazaly sie goic miedzy karmieniami :/eghhh... Zaluje bardzo.