Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy bylismy dzisiaj na obiedzie u babci - oczyiście nie obyło się bez rewelacji bo jakże... Uczyli Polę chodzić z ręcznikiem pod pachami. No rzucali nią jak jakimś kotem, bo one tak kiedyś dzieci uczyły. Mąż coś próbował reagować, ale stwierdziła babcia z teściową że skoro nie krzyczy to sie jej podoba. Ot wzięłam ją na zmianę pampersa, chyba widziały że mi się to nie podoba bo i ręcznik schowała.
Ja zamówiłam właśnie 7 sukienek na ali. Po co mi to pokazywałyście ja się pytam? -
nick nieaktualnyA powiedzcie mi bo może nie zwróciłam uwagi wcześniej i to się zawsze pokazuje... Przy 4 zamówieniach mam "oczekiwanie na przesyłki" czas różny przy jednym mam 2 dni przy innym 8. Oni ich nie mają na stanie czy czekają na wysyłkę?
Proszę łopatologicznieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 20:56
-
Bruśka wrote:Myszko polubiłam fanpage ale nie mige sklepu w Google znaleźć bo wychodzą wyniki o wieży Babel.
Brusiu bo jeszcze pozycjonowania nie mamy w googlach(
z fb mozna przejsc na strone, tutaj Ci tez podam:)
www.babelu.pl
fb - lajkujcie dziewczyny
https://www.facebook.com/babelusklep/?ref=aymt_homepage_panel
w przyszlym tygodniu bedzie troche nowosci, ale zapraszamy tez teraz
-
tulipanna wrote:No Michaś i jego wloski powalaja na kolana Dana!
Nina wspaniala!
Myszkooo? A czemu nie chcesz mleka dawac?Planujesz na krowiejne przejsc,czy wcale melka tylko nabial? Mysle ze jak zaczniesz zastepowac posilki kolejne to bedzie jak u mnie i Vayn, bez szoku.Chociaz mysle ze pewnie to tez zalezy od dziecka i jego wieku. A i slyszalam ze chlopcy sa bardzoej cycolowaci ale nie wiem ile w tym prawdy. Ja to widze po Jagodzie ze ona musi cos zjesc tak zeby sobie possac. No i najlepiej zasypia przy ssaniu,tak to wiecznie sa szopki i placz. Wyraznie butla ja uspokaja.
Ja bardzo zaluje ze juz nie dawalam rady jej karmic... Baaardzo... Mysle ze moze bylam malo wytrwala, no ale nijak od sierpnia do konca wrzesnia nie moglam wygoic tych cyckow:/ zagoily sie dopiero jak skonczylam kp bo tak to ciagle rany ktore nie nadazaly sie goic miedzy karmieniami :/eghhh... Zaluje bardzo.
jakos bym chciala nabial dawac tuli, a obejsc sie bez butli, tym bardziej ze on nie lubi i srednio umie z niej pic -
my dzis z mezem poza domem caly dzien, troche u znajomych, troche sami w kawiatniach
babcia spedzala czas z małym, byl bardzo grzecznym, teraz juz spi
oby w nocy tak spal
:D:D
-
Myszka ja już wczoraj zalajkowalam
Vayn oni maja tyle czasu na to, zeby ci wysłać towar. A jak nie wysla bo np nie maja na stanie, to pieniądze automatycznie wracają ci na konto. Chyba niczego nie pochrzanilam :p
Usnela bez cyca, juuupivayn lubi tę wiadomość
-
Mila gratuluję zabka. U nas wyszły najpierw dolne jedynki, górne jedynki, górne dwójki a teraz czekam na dolne dwójki
Pierwszy ra dałam Kubie kanapki z serkiem z firmy laciate. Pokroiłam na małe kawałki i parę mu dałam do buzi sama a później ostawilam miseczkę i jadł. Pierwszego z nim włożyłam a później sam. Po jednym na początku a kolejne brał po 4 kawałeczki na raz
Baga Nie mogłam znaleźć tego serka Jana w kaufiekupiłam też ostatnio Kubie dorsza. Jakiego łososia kupujecie dzieciom. Naczytalam się mg a necie ze aż sama nic już nie wiem. Jakie rybki oprócz tych dwóch jedzą ?
Kuba mówi mama, tata, baba, ta, nie . Robi papa, brawo bije, pokazuje gdzie sroczka kaszke wazyla . Komicznie to wygląda najpierw puka w środek dłoni a później dotyka paluszkówpuscilam mu kiedyś piosenkę o paluszkach i troszkę śpiewał, czy ręka machal tak jakby tańczył
Kubuś
-
z każdej zabawki można baterie wyciągnąć, mnie póki co osobiście najbardziej wkurw... dzwięk mojej kuli huli własnie ze zwierzętami i po angl posenki. - reszta znośna, najbardziej lubie samochodziki vtech, le maly już je rozwalił i się zacinają, jeden zalał odą drugim rzucał jak pojeb****
dumel ma fajnezabawki, ale te domki drogie niestety
W Fp mnie dobija że w każdej zabawce melodie są praktycznie takie same np pchacz i uczniaczek i jak testowałam w sklepie inne to to samo.
A miałyście styczność z książeczkami interaktywnymi tymi co mówią?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 08:42
17/2/2016 B
11/3/2018 I