X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można poprsoić o wejściówkę jednorazową. Zabawki owszem druga za grosz, ale nie wchodzą w to zabawki promocyjne. W jednym makro są 2-3 palety zabawek, a moja mama się rzuciła i było ledwie pół palety. Nie kupiła nic, bo akurat dla takich niemowlaków nic nie widziała

• e-ness Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laseczki :)

Meldujemy się w 10 miesiącu Klarciowym :) ale czas leci, szkoda trylko ze u nas na ciągłych chorobach, ale nic dziś piękne słoneczko starszaki i młodzizna w placówkach a ja łapię oddech i zbieram siły.

Vayn Twoja tesciowa to nie jest przypadkiem tez moja ;P
    Bo jak czytam to tak jak bym o mojej czytała :)

Tylko zaczęłam o teściowej i mała się obudziła , normalnie jakaś czarownica wrrrr

vayn, d84, tysiaa93, Mamusia_synusia, Lexi150, Zosia_wop, dana222, Tusiaa lubią tę wiadomość

Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
    córeczka luty 2013, córeczka luty 2016

Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E ness gdzie byłaś jak Cię nie było?

Najlepszego dla Klarci :*

e-ness lubi tę wiadomość

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo Zosia a jaka zabawka? Za jaką Kwotę?
    Vayn o matko ta baba jest stuknieta. Ja gdybym miała zostać tutaj to chyba bym nawet na odkurzaczu pojechała.

vayn lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn wrote:
    E ness gdzie byłaś jak Cię nie było?

Najlepszego dla Klarci :*

W szpitalnym spa albo w domu z rota wirusem walczyłam,

Brak czasu na cokolwiek, jeszcze mąz zakomunikował ze 17,40 to za wcześnie na powrót z pracy do domu,on musi się pokazac ze wychodzi tak jak kierownicy ;) wiec praktycznie do wieczora sama walcze z codziennoscia ;)
    organizuje sobie nianie na 1/2 etatu, zobaczymy....

Wszystkiego najlepszego dla Jubilatów, Solenizantów i gratulacje dla Małych Zabali:)

Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
    córeczka luty 2013, córeczka luty 2016

Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to lipa skoro tak. Ostatnio byłam z ojcem w selgrosie bo pożyczył kartę od kokegi. Napalilam sie, ze kupie tyleee fajnych tanich rzeczy a tu dupa. Ceny wydają sie fajne na pierwszy rzut oka, bo te juz z vatem są napisane tak malutką czcionką ze ledwo je widać :P mozna sie przy kasie trochę zdziwic

Sto lat dla Klarci :) podziwiam ze całą czworeczke ogarniasz

e-ness lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my dziś po wizycie u gin i to z małym hehe
    Byłam na kolposkopii i podczas badania lekarka mi mówi że najlepiej małego będzie trzymać na brzuchu i tak leżałam z rozdziabionymi nogami a mały na moim brzuchu się wiercił :P

dziś po raz pierwszyz jadł bardzo ładnie posiłek blw robiąc bardzo mało bałganu
    Miał makaron świderki i wstążeczki z fasolką szparagową w sosie łososiowo warzywnym - smakowało mu.

Polecić też mogę danie z hipp po 9ms naleśniki z jabłkami wczoraj na deser wszamał 200ml po raz pierwszy też taką ilość.

a teraz szaleje bo chodzi od centrum muzycznego do pchacza i kuli huli i każde włącza i tak w koło hehh

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • d84 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn dla Waszego spokoju i bezpieczeństwa powiedzcie teściowej że jedziecie do ciebie np w sob rno a jedźcie w czwartek tak żeby nie wiedziała kiedy jedziecie

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam kartę do selgrosa i wcale nie jest tam mega tanio moim zdaniem. Ale zabawki tam dla dzieci kupowaliśmy kiedyś na święta. teraz tam nie jeździmy, bo za duzo kasy zawsze tam zostawialiśmy :)
    wczoraj uciekła mi kolejka, musiałam czekać na następną i chyba mnie przewiało :/ mam przeziębiony pęcherz. Dobrze, że jest mój brat i się trochę zajmuję Blanką, bo ja z wc nie schodzę i ciągle sikam po kropli, żeby tego było mało to mam też rozwolnienie :/ masakra jakaś.
    D naszej Blance też to smakowało, a dziś dziadek przywiózł działkowe jabłka, więc jej pewnie sama zrobię placki z jabłkiem :)
    Też mamy pełno ciuchów i zabawek, ale to w sumie ostatnio moja jedyna rozrywka, więc nie zamierzam przestać kupować :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 14:20

201602111680.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn moja tesciowa Twojej nie pobije, ale dziś też się mądrowała, że wnusia na Wigilię to ma przyjśc do niej. Generalnie chcą ją zrobić na 17, gdzie ja 18.30 kąpię dziecko i ona idzie spać. Poza tym wrócę żeby ją położyć spać i co bedziemy sami przed tv siedzieć przez resztę wieczoru? To stwierdziła, że dziecko to nie musi mieć takiego rygoru. Nie najlepiej niech robi co chce od małego, a później będzie jęczeć, że niczego nie nauczone.
    A na jutro nie kupiła jej prezentu, bo ona mała i tak jeszcze nie kuma czy to mikołaj czy nie mikołaj :D chociaż to jej jedyna wnuczka
    Powiem Wam szczerze, że te święta to mnie co roku tylko wkur*** zamiast cieszyć :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 14:25

201602111680.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn, ale masz czad. Ale jak tak się położy pod koła to z głowy ją mieć będziecie :)

D ma najlepszy pomysł. Najlepiej jej powiedzieć, że jedzie się wtedy i wtedy a wyjechać wcześniej.

ja też trochę się organizacyjnie boję wigilii. mamy dwie do zaliczenia a zazwyczaj ta druga koło 19 się zaczyna. A mój mały też o 19.30 w kąpieli i się go przetrzymać nie da, choćby się chciało.

vayn, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co jeśli się uda to będą moje pierwsze święta z rodzicami od 5lat. Tak to zawsze tutaj no ja pracowałam. CO roku się wkurzałam bo ledwie się opłatkiem połamaliśmy to od razu %% na stół bo przecież to jest istotą każdych świąt i spotkań w tej rodzinie. No ale to już nie o tym, Pola przecież jest już na tyle duża że może jeść wszystko. Więc kapustna postna, smażone piergi może już jeśc bo to domowe, wiadomo kto robił :)

Wczoraj byliśmy w gościach a Polka była ledwie co po obiedzie. No to specjalnie ją przynoisły do nas jak jedliśmy bo przecież ta tylko zobaczy że ktoś je to zaraz chce. No oczywiście musiałam dać, bo ta płacz a babcia o ppaptrz popatrz dziecko głodzisz za mało karmisz. No ku*#@^$. Dałam jej ziemnika dla świętego spokoju - zrobiła minę jakbym jej jak to prowadząca kuchenne rewolucje często mawia, przysłowiowe gów*&&^. No ziemniaczka nie chciała to trzeba ogóreczka dać bo przecież prawnuki z Olsztyna się zajadają. Mówię, że ona nie lubi - to usłyszałam że nie lubi bo ja jej żałuję :) Próbowała wcisnąć ale ta się popłakała. Jeszcze chcieli jej skórkę od chleba dać, ale to już małżu się odezwał ze mają jej dać spokój bo ma pełny brzuszek i jak się nie uspokoi to zaraz wyjdziemy. Dziewczyny jaka obraza była

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn tobie bardzo współczuję takich sytuacji i uważam, że złota kobieta z ciebie.

Ale najbardziej to współczuję twojemu mężowi. Bo on to jest dopiero miedzy młotem a kowadłem. I jak jemu musi być wstyd. Fajnie, że jest za Tobą i cię wspiera :) Złoty chłop. O! Złote małżeństwo :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa i jeszcze chciałam Klarze sto lat życzyć! :) Samych radosnych chwil nie choruj już dziecko drogie :)

Eness tobie też współczuję. Koleżankę mam co ma 2 dzieci (3 i 5 lat). I ciągle jej chorują a ona na domiar złego próbuje się w nowej pracy wykazać a siedzi ciągle na zwolnieniu. Od wakacji się nie widziałyśmy, bo co juz dzieci wyzdrowieją to kilka dni w przedszkolu i znowu chore. Także co dopiero przy 4. Chylę czoła i trzymam kciuki.

Mojej kumpeli mówią, że będzie lepiej jak pójdą do szkoły. Ale patrząc na twoje dzieciaki to chyba niekoniecznie... :)

e-ness lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vaayn powinnas zamówić sobie naklejki takie jak kiedyś były - karny kutas za złe parkowanie -tylko z napisem - karny kutas za dokarmianie Poli bez naszej zgody -i przyklejać na czole delikwentom

tysiaa93 lubi tę wiadomość

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jakie to zabawki w tym makro, ale jestem na takiej grupie gdzie dziewczyny chwaliły sie całym zapakowanym bagażnikiem...moxe zależy od sklepu, a moze juz ta promocja trwa troche i wykupili

D jakie to naleśniki? Nie widziałam takiego słoika

Wiecie, ze kiedys moj teść dostał karnego kutasa jaha na środku szyby bocznej u kietowvy mu przykleili, ale on nawet tego nie zauważył, a tym bardziej nie zakumal o co biega i tak parkuje jak chce i gdzie mu die podoba

E ness fajnie, ze sie odezwałas :)

Vayn wyjazd dzien wczesniej to bardzo dobry pomysł :)

Wg tego schematu my musimy isc na 3 wigilie, kiedys obskakiwalismy a teraz to nie wiem jak bedzie, na razie nic nie ma konkretnego w planach, ja mam jeszcze babcie, która mieszka z synami, ale żaden nigdy jej na wigilie nie zaprasza, bo jeżdżą do swoich

e-ness lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorsze w tym wszystkim jest chyba to, że nas potrzegają jak takich "debili"... My nic nie potrafimy, jesteśmy nieogarnięci życiowo i bez ich cudownych rad czy pomocy sobie rady nie damy. Taka typowa dzieciarnia z gimbazy, a niewiele nam do 30 brakuje

D ja najchętniej to pojechałabym już dzisiaj do rodziców, skoro nam wróżą taką pogodę że nas w wigilię zasypie. No ale małż mimo tego że ma jeszcze 23 dni tegorocznego urlopu to wątpliwe że dostanie więcej niż 1-2 dni zaraz po świętach :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja prywatna Kung Fu Panda :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 21:21

Mila920, natalica06, Mamusia_synusia, Bruśka, Lexi150, dana222, Zosia_wop, Tusiaa, tysiaa93, tulipanna, L lubią tę wiadomość

• d84 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia te https://ezakupy.tesco.pl/groceries/pl-PL/products/2003009661119 4,99 w rossmanie

Vayn a 2 dni opieki na dziecko już brał? może to skoro na żądanie też nie chce.

Zosia_wop lubi tę wiadomość

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja co roku obskakiwalam 3 Wigilie, nawet głupia z brzuchem.. w tym roku jestem hetera i Wigilia tylko u moig rodziców, mama Lubego i Baba Jaga..(babcia Lubego) muszą się podzielić pierwszym i drugim dniem świat. Bo chociaż wszyscy mieszkają blisko siebie to ja nie będę malego ubierala i rozbierala 10 razy, rozkminiala drzemke i uśmiechała się do wszystkich, a pot po dupie mi będzie ciekl. Jeszcze nikt nie wie o naszym zlowieszczym planie, ale to na własne zyczenie, bo nikt do tej pory ani nas nie zaprosił ani o zdanie nie zapytał haha. Ja glupia jeszcze przed ciążą 3 Wigilie i na 21 do pracy. No i wracałam okolo 5 nad ranem ;-) zajebiste święta co roku..

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
‹‹ 2279 2280 2281 2282 2283 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ