X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my poszliśmy na bilans i okazało się, że na 9-miesięcy nie robią :) Ale podpytałam jeszcze o te szczepienia po roku i zważyłam Młodego-całe 10 kg :D

Teraz byliśmy u okulisty i na razie dużej rozbieżności w oczkach nie ma. Mamy kontrolować i następna wizyta jak Młody zacznie się komunikować czyli jakieś 2-3 latka. No chyba że zacznie bardziej zezować. Dno oka zbadane i też ok. A taki był grzeczny i roześmiany :)

My w tym roku jeszcze nie wiemy jak będzie bo nie wiem czy Mąż w końcu wolne załatwi ale jak tak to na Wigilię do moich rodziców bo do teściów co roku jeździliśmy a później w pierwszy dzień po południu do teściów. Ale to wszystko się jeszcze okaże.
    No ale wigilia tak czy tak będzie dopiero koło 20. Na szczęście nasz Młody o 21 chodzi spać a jak dłużej pośpi po południu to nawet i dłużej posiedzi.

tysiaa93 lubi tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi wiadomo już jak z robotą męża?

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No prawdopodobnie do końca marca pracują. Póki co zgłosił się do konkursu na szefa i czeka. Jak przejdzie rozmowę i testy to sam otworzy działalność. Z jednej strony byłoby fajnie a z drugie będzie w pracy codziennie bez wolnego... No ale zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie. Jak się nie uda nowy szef może ich zostawić ale na jakich warunkach nie wiemy...

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi nowy rok niesie Wam dużo doświadczeń. Na szczęście też tych cudownych :)
    Jak brzusiowy?

tysiaa93, e-ness lubią tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny tak jak Wam mowilam mamy juz aktywna promocje na dostawe za 2,99 niezaleznie od kwoty zamowienia :) podoba wam sie jedna rzecz, bierzecie jedna i placicie 2,99 za dostawe ;)

jakby co to wrzucam linka:
    http://babelu.pl/pl/new

mamy troche nowosci, ale przejrzyjscie tez inne kategorie ;)

tysiaa93 lubi tę wiadomość

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi bedzie dobrze! Zawsze wszystko sie jakos układa :)

D dzieki za linka, musze poszukać, moze i mojej zasmakuje.

Prosze mi zrobic ban na Ali!!! Zamówiłam dekoracje urodzinowe. 3 paczki nie doszły, wydłużyłem czas, mam nadzieje ze wszystko do urodzin dojdzie.

Kupiłam 2 pary ugg na Ali i jedne wystawiłam na Olx bo za małe, tak sie rzuciły na nie ze jestem w szoku, nic tylko handlować :P i chyba kupiła jakas biticzanka...sprzeda je za 100zl pozniej

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia na olx to można niezły majątek zbić na rzeczach z ali :D

Ja własnie zamówiłam kolejną sukienkę, nienawidzę tej grupy na ali :P Powinno przyjść 10 sukienek. Mam nadzieję, że z rozmiarami będzie dobrze :)
    Mąż mnie studzi bo całkiem spora sumka już wydana, a paczek z listopada jeszcze nie dostałam

• dana222 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko a te spodnie sa z dresu? A sztywniejsze tzn grubsze?
    http://babelu.pl/pl/p/Spodenki-/60

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn normalnie współczuje. Ja to bym do takiej tesciowej w zyciu nie pojechała a jakbym pojechała to bym była chamska :D

Tak Kuba jadł :

Ile Wasze dzieci jedza kanapek na sniadanie ? i po jakim czasie dostaja kolejne jedzonko ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 10:29

vayn, Mamusia_synusia, tysiaa93, Lexi150, tulipanna, d84, L, Zosia_wop, Biedroneczka29, e-ness lubią tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dana to nie jest dres, to jest taki sztywny troche material, powiedzialabym nawet ze czuc ze sztuczny. bardziej fajnie wyglada niz jest miekki

f2wlj48apsehglf6.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tusiu moj je chleb lub bulke okruszkami i tego jest malutko choc on by jadl i jadl, musze mu dawac wieksze te kawaleczki :(

f2wlj48apsehglf6.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka na fejsie udostepnie, może sie ktoś skusi :)

U nas na śniadanie zawsze kaszka a chlebek lub bulka po południu, z kromkę zje

Co do Ali to kieckę na roczek zamowilam sporo później niz świąteczną i ta na roczek jest juz w Warszawie na werze, a ta swiateczna wisi już miesiąc w Szanghaju, straciłam nadzieje ze zdąży dojść :p

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wieczorami brzuch pobolewa ale wiadomo cały dzień z Małym to i jest od czego. Poza tym jak sobie tak przypominam to z Igorem też bolało. Za tydzień będziemy wizytować. :)

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki tysia ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia znalazłam Cię na fejsie :P

Myszko też udostępniłam. Może ktoś się skusi. Mi się strasznie podoba ten kocyk w serduszka ale dla chłopaka raczej nie bardzo :/

Vayn co za zołza straszna. No normalnie nie mogę pojąć, że tacy ludzie istnieją!

Wszystkiego dobrego dla Klarci!

Ja oczywiście czytam po kilka razy Wasze posty i dalej nie pamiętam co miałam napisać :P Kalafior ciążowy :P

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Roberta Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie Dziewczyny, że możecie sobie ponarzekać na teściowe- ja nawet nie poznałam swojej. Teraz to jedynie mogę sobie postać i popłakać nad grobem, a chciało by się coś powiedzieć ;)

Biedroneczko, przepraszam, że tak późno. Tak to wygląda. Tak jak mówiłam, najlepiej przymierzyć.

Mikołaj i jego latarka <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 20:07

Tusiaa, Lexi150, vayn, Bruśka, tulipanna, Kri, tysiaa93, dana222, d84, L, Mamusia_synusia, Zosia_wop, Biedroneczka29, e-ness lubią tę wiadomość

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojechaliśmy do tego makro wszystko fajnie pięknie tylko że z dzieckiem nas nie wpuscili i musiałam zostać w samochodzie bo dzieci tylko w weekendy. I mąż takie zakupy zrobił że kupił giga wywrotke wadera i monopol dla nas ostatni dzień i wszystko mocno przebrane a że Duplo w promocji było to nie lapalo się na okazję a szkoda ciuchcie tam upatrzylam a wolałabym żeby kupił dwa samochody to byłby już na prezent.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi na pocieszenie mnie tez brzuch pobolewał jak na @ i myslałam że zaraz dostane hehe :D

A ja w dalszym ciagu mam pustke w głowie jesli chodzi o prezenty. Tyle tego jest a chciałabym cos kupic co by było na dłuzej w rozsadnej cenie :P

Ja dzisiaj Kube wazyłam - 10kg

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roberta Fajnie wyglada ten fotelik :) duzy sie wydaje albo Mikołaj taki malutki , drobniutki.

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiu-u nas zjada dwie kromeczki od bulki krojonej w poprzek, jakby bez pietki:) i za 3 godziny je nastepny posilek.
    Ja w szale porzadkow od jakis 2 tyg (tzn w wolnych chwilach) tez jak Lexi prEbralam posciele, reczniki, we wszyyystkich szafach porzadki, dzis u corki Lubego w pokoju ogarnelam. Jutro okna, ubieramy choinke.
    Wczoraj przyjechala moja mama:) ooo ale sie Jagoda cieszyla:) u lali meeto pokazala oko,nos i uchho,w ksiazeczce pieska kotla, krowke, konika i swinke:) z kogutem jeszcze jest klopot :-p I lata po calej chalupie z pchaczem albo krzeslami:) i tata,mama,baba,doadzia i zdziś:)siesc :)i cmoka przed jedzeniem :)
    Luby na szkoleniu a mi z zimna i z malej ilosci jazdy ostatnio padl akumulator no ale kolega mi odpalil na kable:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
‹‹ 2280 2281 2282 2283 2284 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ