X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my poszliśmy na bilans i okazało się, że na 9-miesięcy nie robią :) Ale podpytałam jeszcze o te szczepienia po roku i zważyłam Młodego-całe 10 kg :D

Teraz byliśmy u okulisty i na razie dużej rozbieżności w oczkach nie ma. Mamy kontrolować i następna wizyta jak Młody zacznie się komunikować czyli jakieś 2-3 latka. No chyba że zacznie bardziej zezować. Dno oka zbadane i też ok. A taki był grzeczny i roześmiany :)

My w tym roku jeszcze nie wiemy jak będzie bo nie wiem czy Mąż w końcu wolne załatwi ale jak tak to na Wigilię do moich rodziców bo do teściów co roku jeździliśmy a później w pierwszy dzień po południu do teściów. Ale to wszystko się jeszcze okaże.
    No ale wigilia tak czy tak będzie dopiero koło 20. Na szczęście nasz Młody o 21 chodzi spać a jak dłużej pośpi po południu to nawet i dłużej posiedzi.

tysiaa93 lubi tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi wiadomo już jak z robotą męża?

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No prawdopodobnie do końca marca pracują. Póki co zgłosił się do konkursu na szefa i czeka. Jak przejdzie rozmowę i testy to sam otworzy działalność. Z jednej strony byłoby fajnie a z drugie będzie w pracy codziennie bez wolnego... No ale zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie. Jak się nie uda nowy szef może ich zostawić ale na jakich warunkach nie wiemy...

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi nowy rok niesie Wam dużo doświadczeń. Na szczęście też tych cudownych :)
    Jak brzusiowy?

tysiaa93, e-ness lubią tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny tak jak Wam mowilam mamy juz aktywna promocje na dostawe za 2,99 niezaleznie od kwoty zamowienia :) podoba wam sie jedna rzecz, bierzecie jedna i placicie 2,99 za dostawe ;)

jakby co to wrzucam linka:
    http://babelu.pl/pl/new

mamy troche nowosci, ale przejrzyjscie tez inne kategorie ;)

tysiaa93 lubi tę wiadomość

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi bedzie dobrze! Zawsze wszystko sie jakos układa :)

D dzieki za linka, musze poszukać, moze i mojej zasmakuje.

Prosze mi zrobic ban na Ali!!! Zamówiłam dekoracje urodzinowe. 3 paczki nie doszły, wydłużyłem czas, mam nadzieje ze wszystko do urodzin dojdzie.

Kupiłam 2 pary ugg na Ali i jedne wystawiłam na Olx bo za małe, tak sie rzuciły na nie ze jestem w szoku, nic tylko handlować :P i chyba kupiła jakas biticzanka...sprzeda je za 100zl pozniej

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia na olx to można niezły majątek zbić na rzeczach z ali :D

Ja własnie zamówiłam kolejną sukienkę, nienawidzę tej grupy na ali :P Powinno przyjść 10 sukienek. Mam nadzieję, że z rozmiarami będzie dobrze :)
    Mąż mnie studzi bo całkiem spora sumka już wydana, a paczek z listopada jeszcze nie dostałam

• dana222 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko a te spodnie sa z dresu? A sztywniejsze tzn grubsze?
    http://babelu.pl/pl/p/Spodenki-/60

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn normalnie współczuje. Ja to bym do takiej tesciowej w zyciu nie pojechała a jakbym pojechała to bym była chamska :D

Tak Kuba jadł :

Ile Wasze dzieci jedza kanapek na sniadanie ? i po jakim czasie dostaja kolejne jedzonko ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 10:29

vayn, Mamusia_synusia, tysiaa93, Lexi150, tulipanna, d84, L, Zosia_wop, Biedroneczka29, e-ness lubią tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dana to nie jest dres, to jest taki sztywny troche material, powiedzialabym nawet ze czuc ze sztuczny. bardziej fajnie wyglada niz jest miekki

f2wlj48apsehglf6.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tusiu moj je chleb lub bulke okruszkami i tego jest malutko choc on by jadl i jadl, musze mu dawac wieksze te kawaleczki :(

f2wlj48apsehglf6.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka na fejsie udostepnie, może sie ktoś skusi :)

U nas na śniadanie zawsze kaszka a chlebek lub bulka po południu, z kromkę zje

Co do Ali to kieckę na roczek zamowilam sporo później niz świąteczną i ta na roczek jest juz w Warszawie na werze, a ta swiateczna wisi już miesiąc w Szanghaju, straciłam nadzieje ze zdąży dojść :p

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wieczorami brzuch pobolewa ale wiadomo cały dzień z Małym to i jest od czego. Poza tym jak sobie tak przypominam to z Igorem też bolało. Za tydzień będziemy wizytować. :)

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki tysia ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia znalazłam Cię na fejsie :P

Myszko też udostępniłam. Może ktoś się skusi. Mi się strasznie podoba ten kocyk w serduszka ale dla chłopaka raczej nie bardzo :/

Vayn co za zołza straszna. No normalnie nie mogę pojąć, że tacy ludzie istnieją!

Wszystkiego dobrego dla Klarci!

Ja oczywiście czytam po kilka razy Wasze posty i dalej nie pamiętam co miałam napisać :P Kalafior ciążowy :P

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Roberta Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie Dziewczyny, że możecie sobie ponarzekać na teściowe- ja nawet nie poznałam swojej. Teraz to jedynie mogę sobie postać i popłakać nad grobem, a chciało by się coś powiedzieć ;)

Biedroneczko, przepraszam, że tak późno. Tak to wygląda. Tak jak mówiłam, najlepiej przymierzyć.

Mikołaj i jego latarka <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 20:07

Tusiaa, Lexi150, vayn, Bruśka, tulipanna, Kri, tysiaa93, dana222, d84, L, Mamusia_synusia, Zosia_wop, Biedroneczka29, e-ness lubią tę wiadomość

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojechaliśmy do tego makro wszystko fajnie pięknie tylko że z dzieckiem nas nie wpuscili i musiałam zostać w samochodzie bo dzieci tylko w weekendy. I mąż takie zakupy zrobił że kupił giga wywrotke wadera i monopol dla nas ostatni dzień i wszystko mocno przebrane a że Duplo w promocji było to nie lapalo się na okazję a szkoda ciuchcie tam upatrzylam a wolałabym żeby kupił dwa samochody to byłby już na prezent.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi na pocieszenie mnie tez brzuch pobolewał jak na @ i myslałam że zaraz dostane hehe :D

A ja w dalszym ciagu mam pustke w głowie jesli chodzi o prezenty. Tyle tego jest a chciałabym cos kupic co by było na dłuzej w rozsadnej cenie :P

Ja dzisiaj Kube wazyłam - 10kg

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roberta Fajnie wyglada ten fotelik :) duzy sie wydaje albo Mikołaj taki malutki , drobniutki.

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiu-u nas zjada dwie kromeczki od bulki krojonej w poprzek, jakby bez pietki:) i za 3 godziny je nastepny posilek.
    Ja w szale porzadkow od jakis 2 tyg (tzn w wolnych chwilach) tez jak Lexi prEbralam posciele, reczniki, we wszyyystkich szafach porzadki, dzis u corki Lubego w pokoju ogarnelam. Jutro okna, ubieramy choinke.
    Wczoraj przyjechala moja mama:) ooo ale sie Jagoda cieszyla:) u lali meeto pokazala oko,nos i uchho,w ksiazeczce pieska kotla, krowke, konika i swinke:) z kogutem jeszcze jest klopot :-p I lata po calej chalupie z pchaczem albo krzeslami:) i tata,mama,baba,doadzia i zdziś:)siesc :)i cmoka przed jedzeniem :)
    Luby na szkoleniu a mi z zimna i z malej ilosci jazdy ostatnio padl akumulator no ale kolega mi odpalil na kable:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
‹‹ 2280 2281 2282 2283 2284 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ