Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A my poszliśmy na bilans i okazało się, że na 9-miesięcy nie robią
Ale podpytałam jeszcze o te szczepienia po roku i zważyłam Młodego-całe 10 kg
Teraz byliśmy u okulisty i na razie dużej rozbieżności w oczkach nie ma. Mamy kontrolować i następna wizyta jak Młody zacznie się komunikować czyli jakieś 2-3 latka. No chyba że zacznie bardziej zezować. Dno oka zbadane i też ok. A taki był grzeczny i roześmiany
My w tym roku jeszcze nie wiemy jak będzie bo nie wiem czy Mąż w końcu wolne załatwi ale jak tak to na Wigilię do moich rodziców bo do teściów co roku jeździliśmy a później w pierwszy dzień po południu do teściów. Ale to wszystko się jeszcze okaże.
No ale wigilia tak czy tak będzie dopiero koło 20. Na szczęście nasz Młody o 21 chodzi spać a jak dłużej pośpi po południu to nawet i dłużej posiedzi.tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
No prawdopodobnie do końca marca pracują. Póki co zgłosił się do konkursu na szefa i czeka. Jak przejdzie rozmowę i testy to sam otworzy działalność. Z jednej strony byłoby fajnie a z drugie będzie w pracy codziennie bez wolnego... No ale zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie. Jak się nie uda nowy szef może ich zostawić ale na jakich warunkach nie wiemy...
-
hej dziewczyny tak jak Wam mowilam mamy juz aktywna promocje na dostawe za 2,99 niezaleznie od kwoty zamowienia
podoba wam sie jedna rzecz, bierzecie jedna i placicie 2,99 za dostawe
jakby co to wrzucam linka:
http://babelu.pl/pl/new
mamy troche nowosci, ale przejrzyjscie tez inne kategorietysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Lexi bedzie dobrze! Zawsze wszystko sie jakos układa
D dzieki za linka, musze poszukać, moze i mojej zasmakuje.
Prosze mi zrobic ban na Ali!!! Zamówiłam dekoracje urodzinowe. 3 paczki nie doszły, wydłużyłem czas, mam nadzieje ze wszystko do urodzin dojdzie.
Kupiłam 2 pary ugg na Ali i jedne wystawiłam na Olx bo za małe, tak sie rzuciły na nie ze jestem w szoku, nic tylko handlowaći chyba kupiła jakas biticzanka...sprzeda je za 100zl pozniej
-
nick nieaktualnyZosia na olx to można niezły majątek zbić na rzeczach z ali
Ja własnie zamówiłam kolejną sukienkę, nienawidzę tej grupy na aliPowinno przyjść 10 sukienek. Mam nadzieję, że z rozmiarami będzie dobrze
Mąż mnie studzi bo całkiem spora sumka już wydana, a paczek z listopada jeszcze nie dostałam -
Vayn normalnie współczuje. Ja to bym do takiej tesciowej w zyciu nie pojechała a jakbym pojechała to bym była chamska
Tak Kuba jadł :
Ile Wasze dzieci jedza kanapek na sniadanie ? i po jakim czasie dostaja kolejne jedzonko ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 10:29
vayn, Mamusia_synusia, tysiaa93, Lexi150, tulipanna, d84, L, Zosia_wop, Biedroneczka29, e-ness lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Myszka na fejsie udostepnie, może sie ktoś skusi
U nas na śniadanie zawsze kaszka a chlebek lub bulka po południu, z kromkę zje
Co do Ali to kieckę na roczek zamowilam sporo później niz świąteczną i ta na roczek jest juz w Warszawie na werze, a ta swiateczna wisi już miesiąc w Szanghaju, straciłam nadzieje ze zdąży dojść :p -
Tysia znalazłam Cię na fejsie
Myszko też udostępniłam. Może ktoś się skusi. Mi się strasznie podoba ten kocyk w serduszka ale dla chłopaka raczej nie bardzo
Vayn co za zołza straszna. No normalnie nie mogę pojąć, że tacy ludzie istnieją!
Wszystkiego dobrego dla Klarci!
Ja oczywiście czytam po kilka razy Wasze posty i dalej nie pamiętam co miałam napisaćKalafior ciążowy
-
Fajnie Dziewczyny, że możecie sobie ponarzekać na teściowe- ja nawet nie poznałam swojej. Teraz to jedynie mogę sobie postać i popłakać nad grobem, a chciało by się coś powiedzieć
Biedroneczko, przepraszam, że tak późno. Tak to wygląda. Tak jak mówiłam, najlepiej przymierzyć.
Mikołaj i jego latarka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 20:07
Tusiaa, Lexi150, vayn, Bruśka, tulipanna, Kri, tysiaa93, dana222, d84, L, Mamusia_synusia, Zosia_wop, Biedroneczka29, e-ness lubią tę wiadomość
-
Pojechaliśmy do tego makro wszystko fajnie pięknie tylko że z dzieckiem nas nie wpuscili i musiałam zostać w samochodzie bo dzieci tylko w weekendy. I mąż takie zakupy zrobił że kupił giga wywrotke wadera i monopol dla nas ostatni dzień i wszystko mocno przebrane a że Duplo w promocji było to nie lapalo się na okazję a szkoda ciuchcie tam upatrzylam a wolałabym żeby kupił dwa samochody to byłby już na prezent.
-
Lexi na pocieszenie mnie tez brzuch pobolewał jak na @ i myslałam że zaraz dostane hehe
A ja w dalszym ciagu mam pustke w głowie jesli chodzi o prezenty. Tyle tego jest a chciałabym cos kupic co by było na dłuzej w rozsadnej cenie
Ja dzisiaj Kube wazyłam - 10kgKubuś
-
Tusiu-u nas zjada dwie kromeczki od bulki krojonej w poprzek, jakby bez pietki:) i za 3 godziny je nastepny posilek.
Ja w szale porzadkow od jakis 2 tyg (tzn w wolnych chwilach) tez jak Lexi prEbralam posciele, reczniki, we wszyyystkich szafach porzadki, dzis u corki Lubego w pokoju ogarnelam. Jutro okna, ubieramy choinke.
Wczoraj przyjechala moja mama:) ooo ale sie Jagoda cieszyla:) u lali meeto pokazala oko,nos i uchho,w ksiazeczce pieska kotla, krowke, konika i swinke:) z kogutem jeszcze jest klopot :-p I lata po calej chalupie z pchaczem albo krzeslami:) i tata,mama,baba,doadzia i zdziś:)siesc :)i cmoka przed jedzeniem
Luby na szkoleniu a mi z zimna i z malej ilosci jazdy ostatnio padl akumulator no ale kolega mi odpalil na kable:)