X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • d84 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie się zstnawiam nad vtech żeby inne było

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Kri Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam taką książeczkę fp gadajaca, po angielsku, fajne to czyta wierszyki co tam są napisane, ale jak dla mnie to o jeszcze za wcześnie na to.
    Kurde Wojtek dalej ma katar i zaczął mi pokaslywac. Myślicie że od kataru czy lecieć do lekarza.... Mąż dopiero wieczorem a i Mikołaj dziś ma przyjść... :-(

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wczoraj byliśmy u teścia i nasze Słonko zasnęlo w drodze powrotnej o 18, o 22 wstała i do 1 była jedna wielka walka, za to pozniej chociaż miałam 5h nieprzerwanego snu (niepamiętam od kiedy) i jeszcze przykimała do 8:20.

Z fp prawda, melodie, głosy sa podobne i zabawki tematyczne czyli sklep, zoo, farma...ale ja osobiscie lubie nawet te ich piosenki i nie denerwują mnie.
    Ten stoliczek z klockami co chyba D pisalas o nim, to widziałam w Tesco nawet fajny sie wydawał. Kula hula to u nas zanim doszła to juz wstawała na nogi i zero zainteresowania. Wiecej zabawek nie kupuje na razie, bo i tak sie nie bawi, najlepsze sa skarpety, piloty, kabelki, butelki...a cała skrzynka zabawek leży i sie kurzy.

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam postanowienie na razie nie kupować zabawek, ubranek bo za niedługo sie nie pomieścimy z tym wszystkim. Jestem ciekawa ile wytrzymam. Jak to bedzie postanowienie takie jak przy diecie to długo to nie bedzie trwać ha ha

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój Zosiu ostatnio zaczął się na nowo bawić kulą mimo że wstaje , ale nią normalnie rzuca turla po całej podłodze, a nie chodzi za nią.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • d84 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja chce kupić ostatnie zabawki na święta i urodziny i tyle i dlatego chce je kupić takie na dłużej,potem dopiero w maju ma imieniny to może ten rowerek lub piaskownice na działkę i tyle.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z ubraniami to samo, za duzo tego wszystkiego, musze sobie jeszcze zrobic detox na Ali, bo to tez studnia bez dna.

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga, wiadomość z ostatniej chwili... mamy 5 ząbka :) dolna dwojeczka niespodziewanie nam się pojawiła :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 10:38

Zosia_wop, vayn, d84, tysiaa93, Biedroneczka29, natalica06, Lexi150, Kri, dana222, Tusiaa lubią tę wiadomość

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusiu gratulacje. A ja chyba dalej nie wiem jak Teoj synek ma na imię? Koefys wiem, ze ktos juz pytał, ale odp nie znalazłam ;)

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014

Wysłany: 5 grudnia 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu mój Księciunio to Marcelek :)

Zosia_wop lubi tę wiadomość

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa no i teraz juz wiem jak pisać ;)

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje zabkow u nas nadal nie ma.

Baga zdecydowalam sie na spiworek tam gdzie polecalas :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje z okazji ząbkowania Marcel (też nie wiedziałam jak ma nna imię - chyba pierwszy raz zdradziłaś :)

Super Biedronko. Mam nadzieje, że będziesz zadowolona :)

Mój też wszystkimi zabawkami rzuca i nie patrzy czy lekka czy z kantami. nO ale na czymś musi się nauczyć, że wszystko ma swoją wagę :)

atdc6iyei0o27of5.png

Wysłany: 5 grudnia 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak, to była taka nasza mała tajemnica ;) hahahaha

Wiecie co, dołączyłam na fb do grupy "Repliki" bo chcę sprzedać torebkę ;) i powiem Wam że jestem w szoku! Ależ jest ogrom tych podróbek! Kurde i nikt się tego nie czepia? Może jeszcze? Tam trzepią taką kasę, że głowa mała! Myślałam, że tak nie wolno, a tu prosze.... szok!

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Na www.babelu.pl robimy dziś po 18 akcje na mikołajki na dziś wieczór i jutro ze dostawa za 2.99 do każdego zamówienia bez względu na jego koszt ;) a koleżanka juz za chwile wrzuci trochę nowości, może któraś się na coś skusi a jeśli nie to lajkujcie i obserwuj cie fb :) może to ruszy te zamówienia :) trzymajcie kciuki :))

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały śpi 2 godziny Huhu huhu!

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szara Myszko szalejesz!
    Biznesy, praca i dziecko śpiące w dzień :) Chyba jakiś dobry uczynek zrobiłaś niedawno :)

szara myszka lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po spacerku :) jejku 2,5 h na zimnicy :P

Zosiu ja też powinnam dostać bana na ali. Nie sądziłam, że się aż tak wciągnę.

Dzwonił mąż właśnie, wściekły jak diabli, krzyczy mi niecenzuralne słowa w słuchawkę a ja nie wiem o co chodzi... rozłączyłsię. Ochłonął zadzwonił raz jeszcze. No mama go wkurzyła. DO pracy mu zadzwoniła, że ona się nie zgadza żebyśmy na święta jechali do moich rodziców. Życzy nam takiej zawieruchy żebyśmy wyjechać autem nie mogli, a jak to nas nie powstrzyma to położy się pod samochód... NO CHORA BABA
    One już z babcią wszystko zaplanowały, jak przemeblować pokój żeby krzesełko do karmienia się zmieściło i gdzie postawić łóżeczko turystyczne coby młoda mogła się drzemnąć.
    Mąż jej powiedział, że chociaż mielibyśmy się zesrać za przeproszeniem to pojedziemy

Przepraszam musiałam się wygadać... Wiecie co jak tak można, jakim to trzeba być człowiekiem ja się pytam?

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko Vayn! Wariatka jak nic! Nagle sobie przypomniała o Was?

W koncu tajemnica imienia zdradzona :D

Dziewczyny, ktore chca zabawki kupować jsk macie makro u siebie to kupując jedna zabawkę druga jest za grosz

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pienicze, co za wariatka... A już była nadzieja, że człowiek w nią wstąpił.

A do makro nie trzeba mieć karty wstępu?

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
‹‹ 2278 2279 2280 2281 2282 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ