Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam taką książeczkę fp gadajaca, po angielsku, fajne to czyta wierszyki co tam są napisane, ale jak dla mnie to o jeszcze za wcześnie na to.
Kurde Wojtek dalej ma katar i zaczął mi pokaslywac. Myślicie że od kataru czy lecieć do lekarza.... Mąż dopiero wieczorem a i Mikołaj dziś ma przyjść... -
My wczoraj byliśmy u teścia i nasze Słonko zasnęlo w drodze powrotnej o 18, o 22 wstała i do 1 była jedna wielka walka, za to pozniej chociaż miałam 5h nieprzerwanego snu (niepamiętam od kiedy) i jeszcze przykimała do 8:20.
Z fp prawda, melodie, głosy sa podobne i zabawki tematyczne czyli sklep, zoo, farma...ale ja osobiscie lubie nawet te ich piosenki i nie denerwują mnie.
Ten stoliczek z klockami co chyba D pisalas o nim, to widziałam w Tesco nawet fajny sie wydawał. Kula hula to u nas zanim doszła to juz wstawała na nogi i zero zainteresowania. Wiecej zabawek nie kupuje na razie, bo i tak sie nie bawi, najlepsze sa skarpety, piloty, kabelki, butelki...a cała skrzynka zabawek leży i sie kurzy. -
Uwaga, wiadomość z ostatniej chwili... mamy 5 ząbka
dolna dwojeczka niespodziewanie nam się pojawiła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 10:38
Zosia_wop, vayn, d84, tysiaa93, Biedroneczka29, natalica06, Lexi150, Kri, dana222, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Gratulacje z okazji ząbkowania Marcel (też nie wiedziałam jak ma nna imię - chyba pierwszy raz zdradziłaś
Super Biedronko. Mam nadzieje, że będziesz zadowolona
Mój też wszystkimi zabawkami rzuca i nie patrzy czy lekka czy z kantami. nO ale na czymś musi się nauczyć, że wszystko ma swoją wagęMamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
A tak, to była taka nasza mała tajemnica
hahahaha
Wiecie co, dołączyłam na fb do grupy "Repliki" bo chcę sprzedać torebkęi powiem Wam że jestem w szoku! Ależ jest ogrom tych podróbek! Kurde i nikt się tego nie czepia? Może jeszcze? Tam trzepią taką kasę, że głowa mała! Myślałam, że tak nie wolno, a tu prosze.... szok!
-
Hej dziewczyny! Na www.babelu.pl robimy dziś po 18 akcje na mikołajki na dziś wieczór i jutro ze dostawa za 2.99 do każdego zamówienia bez względu na jego koszt
a koleżanka juz za chwile wrzuci trochę nowości, może któraś się na coś skusi a jeśli nie to lajkujcie i obserwuj cie fb
może to ruszy te zamówienia
trzymajcie kciuki
)
-
nick nieaktualnyMy po spacerku
jejku 2,5 h na zimnicy
Zosiu ja też powinnam dostać bana na ali. Nie sądziłam, że się aż tak wciągnę.
Dzwonił mąż właśnie, wściekły jak diabli, krzyczy mi niecenzuralne słowa w słuchawkę a ja nie wiem o co chodzi... rozłączyłsię. Ochłonął zadzwonił raz jeszcze. No mama go wkurzyła. DO pracy mu zadzwoniła, że ona się nie zgadza żebyśmy na święta jechali do moich rodziców. Życzy nam takiej zawieruchy żebyśmy wyjechać autem nie mogli, a jak to nas nie powstrzyma to położy się pod samochód... NO CHORA BABA
One już z babcią wszystko zaplanowały, jak przemeblować pokój żeby krzesełko do karmienia się zmieściło i gdzie postawić łóżeczko turystyczne coby młoda mogła się drzemnąć.
Mąż jej powiedział, że chociaż mielibyśmy się zesrać za przeproszeniem to pojedziemy
Przepraszam musiałam się wygadać... Wiecie co jak tak można, jakim to trzeba być człowiekiem ja się pytam? -
O matko Vayn! Wariatka jak nic! Nagle sobie przypomniała o Was?
W koncu tajemnica imienia zdradzona
Dziewczyny, ktore chca zabawki kupować jsk macie makro u siebie to kupując jedna zabawkę druga jest za grosz