Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas też trochę mikołajkowo, przypomniało mi się, że mam dla niej malutkiego misia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 13:46
Lexi150, vayn, tulipanna, Bruśka, marissith, Mila920, Zosia_wop, Tusiaa, Kri, Mamusia_synusia, dana222, Biedroneczka29, e-ness lubią tę wiadomość
-
Myśmy troche ustąpili dom na święta, troche poczytali i powariowali w kostiumach Mikołaja aż moje dzieci ze zmęczenia padło do snu na brzuchu! Wiem ze to dla was nie nowość, ale dla mnie pierwszy raz. On nie znosił byc na brzuchu i nigdy tak nie spał. Musiało 10 mcy minąć. Jestem w szoku. A to nasz spam
Wszystkie mikołajki i reniferki piękne. Najładniejsze na całym forumWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 10:39
marissith, Lexi150, d84, tysiaa93, Mila920, vayn, Zosia_wop, Tusiaa, Mamusia_synusia, dana222, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBrusiu nie, nie przeprosiła
Ja coprawda ciuszki "światęczne" dostanę dopiero na gwiazdkę dla małej więc ubrałam ją w piękną sukieneczkę i co.. i guzik. Musimy sobie w końcu porządny aparat kupić, bo telefonem to porażka. Nie usiedzi ani nie ustoi 1 sek w miejscu, albo idzie dalej albo zaczyna mi podskakiwać i dupa ze zdjęcia -
Kurczak z rożna
Hahaha. Ale wstał połamany
płakał, przerzucił się na plecy i dokimał. Chyba dlatego, ze to dla niego nowośc.
Natali - zmęczone dziecko to bardzo fajne dzieckoBo śpi
Aaaaa - nie! Wróć! niestety nie zawsze śpi. i chyba nigdy tego nie pojmę jak można być zmęczonym i nie spać... -
Baga KUba ma takie same skarpeciochy co Miechu i jest mega słodki
Ależ te dzieciaczki cudowne sąA mila a Twój Tymus taki mega opalony i piękny ma kolor włosków
Gabi sliczne niebiesciutkie oczka. ale mamy piekne dzieci
A ja dzisiaj ulepiłam bałwanaa Kuba był dzisiaj prawie "smerfusiem"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 22:59
Lexi150, tysiaa93, vayn, d84, Kri, Mamusia_synusia, Mila920, dana222, Biedroneczka29, Zosia_wop, szara myszka lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Super dzieciaczki
U nas Mikołaj był już wczoraj, w prawdziwym strojua w wigilię przychodzi Gwiazdka! to ze 2 razy Mikołaj tak chyba po " amerykańsku"
A W. od tyg ma gluty, wczoraj zaczął kasłać i dostał na Mikołaja siatkę leków. Dobrze, że gorączki nie ma, ale szkoda mi, że na śnieg nie wyjdziemy.
-
Ależ piękniutkie te nasze świąteczne dzidziolki
a oczka Gabrysi.... ocean
no i smacznego
zupełnie jak mój bobas, papierek albo mała zabaweczka w buzi i dopiero jest git
Życzenia imieninowe dla Mikołajka i miesięcznicowe dla Miszy :*
Mila też mam tą choineczkę i obawiam się, że w te święta ta będzie bardziej hmmm "praktyczna" i jedyna hahahahaha
Vayn jednak nic nie dałokurde następnym razem zanim rozłączysz się to zapytaj czy dobrze słyszała
hahahahaha
tysiaa93, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
Lexi150 wrote:A u nas ani grama śniegu. Także Igor jeszcze nie wie o co kaman z tym białym
Lexi może to i dobrze, bo my jak robiliśmy test pierwszego śniegu (w wózku dotykał rączką) to chyba pół dzielnicy nas słyszało tak się rozryczałtakże oficjalnie śnieg jest be
-
Cudowne te nasze dzieciaczki!!!
U nas teraz jest Mikolaj a w święta jest Dzieciątko
W końcu zdecydowałam sie i kupiłam fotelik. Zacznę od tego źe żałuje ze nie kupiłam pożądnego nosidełka do 13kg, bo potem mogłabym kupic ten 9-36. Nasze nosidełko jest do 10kg, Michał ma ok 9kg wiec juz niedługo. Kupiliśmy fotelik kiddy Phoenixfix pro 3 9-18kg, do tego 9-36 był za mały pomimo ze jest wysoki. Pytałam sie o rozkładanie do spania, niestety w tych fotelikach nie da sie mocno rozłożyć ze względu bezpieczeństwa
-
Dziewczyny a ten zestaw chłopięcy to któraś zamówiła i dostała?
https://pl.aliexpress.com/item/2016-baby-boy-clothing-sets-Dinosaur-children-suit-set-ins-fashion-spring-autumn-male-Dino-print/32756403462.html?spm=2114.13010208.99999999.293.wK2QKX&detailNewVersion=&categoryId=31103