X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • d84 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny kupiła już któraś fotelik maxi cosi tobi - jak tak to za ile się Wam udało to kupić. Bo widziałam promocje za 599 ale nie zdążyłam kupić i po promocji.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemanko z ranka :)

Do mojej starej dupy przyszedł Mikołaj :) na mamę mozna liczyć :) świąteczne skarpetuchy :) a wczoraj od niemęża 3 książeczki, bo sie dzisiaj doczekać nie mógł :) on dostał nową płytę Metallica bi katuje Mp3 od miesiąca tak ze mały juz tańczy jak tylko słyszy intro :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas prezenty gwiazdkowe i mikolajkowe przynosi Mikołaj :) W innych regionach slyszalam właśnie o aniolku i o gwiazdorze

Kurde w szczeniaczku nie działa już reka i ucho, jak serducho przestanie to misiek zrobi kaput :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 10:11

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Gabrysia nieźle musi go ujeżdżać :O u nas jeszcze wszystko działa.

U nas w Mikołajki Mikołaj a na gwiazdkę Gwiazdor. Ale itak potocznie mówi sie na niego Mikołaj...

atdc6iyei0o27of5.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas w święta jest gwiazdka :)

Jak macie paragony to reklamujcie te szczeniaczki na pewno min 12ms jest na nie

u nas działa, ale mój się tym nie bawi, ja mu czasem włączam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 10:23

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusiu synusia moja tez uwielbia buty i to te męża w szczególności nabijam sie z niego ze musza przyciągać swoim "zapachem" haha

U nas zawsze Mikołaj przynosi i ma 6 i na 24 tak jest w Kevinie to sie tego trzymam haha nieraz sie śmiejemy ze Didko Mroz przynosi :P
    My tez nie robimy małej prezentu, bo co ona tam rozumie, w kółko cos dostaje tak czy siak, dopiero za rok pewnie juz bedzie wiedzieć o co kaman to kupimy. Choc dzis moj tato sie zapowiedział z prezentem.

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do mnie właśnie teściowa dzwoniła czy może przyjść bo ma prezent dla małej. Mówię, że jasne to ta znowu zaczęła mi w słuchawke biadolić, że powinniśmy łóżeczko przenieść do drugiego pokoju. Pola jest już duża i powinna mieć swój pokój. No tak się we mnie zagotowało i odpowiedziałam że się ma od mojej rodziny odp**** i się rozłączyłam. Chyba prezentu dziecko nie dostanie

Mamusia_synusia, Tusiaa, tulipanna, marissith, Kri, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zeby mu idą :( widać jedna 1 i dwie 2 na gorze w dziasle. Dziś w nocy tez masakra padam nie mam siły :((( choć w dzień jest spokojny nie wygląda żeby go bolało ale w nocy wiadomo gorzej
    Dziś mu dam czopek może będzie lepiej spal

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn brawo Ty! :) zawsze nadejdzie taki dzień, że człowiekowi puszczą nerwy. Ciekawe czy już czarownica dzwoniła do Twojego męża na skargę ;)

Zosia może faktycznie przyciągają go te zapachy? ;) hahahaha... ale to niech sobie wącha zamiast lizać podeszwę od spodu :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 10:39

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn nie dziwie Ci się też by mi nerwy puściły

f2wlj48apsehglf6.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha vayn padlam! Widzę, ze nawet Twoja oooooogromna cierpliwość sie skończyła, nie wiem jak Ty, ale jako polaczek cebulaczek chciałabym zobaczyć mine Twojej teściowej po tej miłej wymianie zdań :-D brawo Ty!

Mamusia_synusia, vayn lubią tę wiadomość

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn no to pojechałaś ostro!

Myszko takie białe to ja tez widze na dziąsłach juz ze 3 mce i nic :/ ja to juz śpię pol nocy przytulona z nia, a pewnie do niczego to dobrego nie doprowadzi, ale po prostu zasypiam podczas karmienia

Matko jedyna! Ścieme ktos imię walić haha
    Ugg australia
    https://www.olx.pl/oferta/ugg-australia-CID88-IDcRkj1.html

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja paragonu juz nie mam i kupowalam przez internet wiec nie da rady za reklamować :/ czytalam ze dziewczyny to lutują i działa ale trzeba by było to rozciac i zszyc.
    Baga ona ciągle sie na nim kładzie i go slini, ulubiona przytulanka :)

Vayn i dobrze jej odpowiedzialas, do prostakow trzeba tak samo, ile można sluchac tych samych pierdoletow.

Myszka jak juz wyjdą to powinno być lepiej

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chociaż rzeczywiście sa na zalando kurka mogłam zarobić haha
    Świeżo znalezione #zalandostyle
    http://zln.do/2deHxvP

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo kurde, wiecznie coś. Nie potrafi z nami posiedzieć czy nawet zadzwonić żeby się do czegoś nie przyczepić. Od pierdółek po sprawy które jej w ogóle nie powinny interesować. Najpierw mówiła o tych świętach znowu, i chyba słyszała moje zgrzytanie zębami, to zmieniła temat na pokoik Poli. Bo jak to się seksik przy dziecku spiącym obok? A co ją to K*&^ obchodzi?

Wysłany: 6 grudnia 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia faktycznie reklamuj tego szczeniaczka. Teraz chyba są nowe przepisy i masz 24 m-ce. Ale lipa, nie wytrzymuje Gabrysiowego tempa zabawy ;D

My nie obchodzimy jeszcze Mikołajek tylko 24 przyjdzie Mikołaj z prezentem. Aczkolwiek Mały tyle dostał ostatnio zabawek, że może jednak w tym roku zwolnimy Mikołaja z obowiązku ;) Trochę mnie to przeraża bo w kojcu Księciunio ledwo się mieści ze swoimi skarbami, a przed nim Gwiazka a miesiąc później roczek :/ ulala

• natalica06 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn mogłaś jej powiedzieć, że jak to dla niej problem to możecie do niej na seksik przychodzić :D może ciekawa jest jak to się robi haha

vayn, tysiaa93, marissith lubią tę wiadomość

201602111680.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn brawo Ty! :*

U nas jest Mikołaj ale Mikołajek jako tako się nie obchodzi. Choć wiadomo, że jak Igor będzie większy to pewnie jakiś drobiazg dostanie. Wczoraj dostał pchacz chicco :P Używany kupiłam. Ale na razie niezbyt go interesuje...

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia to nie białe tylko normalnie kawałki zębów wystają od jakiegoś tygodnia

f2wlj48apsehglf6.png

Wysłany: 6 grudnia 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn seksik? Hahahahaha.... o ja pitole! Ale pojebany babiszon! Ja już dawno bym jej głupoty odpowiadała na złość ;) było powiedzieć, że seksować wolicie się na szafkach w kuchni lub na stole, a nie w sypialni ;) Kurde myślisz, że jest szansa, że obrazi się chociaż na parę dni? Czy wyrżnie głupa i powie, że nic nie słyszała bo coś trzeszczało i Was rozłączyło? :/

Myszko u nas opuchlizna dziąseł, czyli białe gulki są od sierpnie :( górne ząbki jak się przebijały to mięso wisiało po 3-4 dni :( no i u nas po lekkim wyjściu każdy ząbek cofał się i wychodził po paru dniach już na stałe :/

‹‹ 2283 2284 2285 2286 2287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ