Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Siemanko z ranka
Do mojej starej dupy przyszedł Mikołajna mamę mozna liczyć
świąteczne skarpetuchy
a wczoraj od niemęża 3 książeczki, bo sie dzisiaj doczekać nie mógł
on dostał nową płytę Metallica bi katuje Mp3 od miesiąca tak ze mały juz tańczy jak tylko słyszy intro
-
U nas prezenty gwiazdkowe i mikolajkowe przynosi Mikołaj
W innych regionach slyszalam właśnie o aniolku i o gwiazdorze
Kurde w szczeniaczku nie działa już reka i ucho, jak serducho przestanie to misiek zrobi kaputWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 10:11
-
u nas w święta jest gwiazdka
Jak macie paragony to reklamujcie te szczeniaczki na pewno min 12ms jest na nie
u nas działa, ale mój się tym nie bawi, ja mu czasem włączamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 10:23
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Mamusiu synusia moja tez uwielbia buty i to te męża w szczególności nabijam sie z niego ze musza przyciągać swoim "zapachem" haha
U nas zawsze Mikołaj przynosi i ma 6 i na 24 tak jest w Kevinie to sie tego trzymam haha nieraz sie śmiejemy ze Didko Mroz przynosi
My tez nie robimy małej prezentu, bo co ona tam rozumie, w kółko cos dostaje tak czy siak, dopiero za rok pewnie juz bedzie wiedzieć o co kaman to kupimy. Choc dzis moj tato sie zapowiedział z prezentem. -
nick nieaktualnyDo mnie właśnie teściowa dzwoniła czy może przyjść bo ma prezent dla małej. Mówię, że jasne to ta znowu zaczęła mi w słuchawke biadolić, że powinniśmy łóżeczko przenieść do drugiego pokoju. Pola jest już duża i powinna mieć swój pokój. No tak się we mnie zagotowało i odpowiedziałam że się ma od mojej rodziny odp**** i się rozłączyłam. Chyba prezentu dziecko nie dostanie
Mamusia_synusia, Tusiaa, tulipanna, marissith, Kri, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
Tak zeby mu idą
widać jedna 1 i dwie 2 na gorze w dziasle. Dziś w nocy tez masakra padam nie mam siły
(( choć w dzień jest spokojny nie wygląda żeby go bolało ale w nocy wiadomo gorzej
Dziś mu dam czopek może będzie lepiej spal -
Vayn brawo Ty!
zawsze nadejdzie taki dzień, że człowiekowi puszczą nerwy. Ciekawe czy już czarownica dzwoniła do Twojego męża na skargę
Zosia może faktycznie przyciągają go te zapachy?hahahaha... ale to niech sobie wącha zamiast lizać podeszwę od spodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 10:39
-
Hahaha vayn padlam! Widzę, ze nawet Twoja oooooogromna cierpliwość sie skończyła, nie wiem jak Ty, ale jako polaczek cebulaczek chciałabym zobaczyć mine Twojej teściowej po tej miłej wymianie zdań
brawo Ty!
Mamusia_synusia, vayn lubią tę wiadomość
-
Vayn no to pojechałaś ostro!
Myszko takie białe to ja tez widze na dziąsłach juz ze 3 mce i nicja to juz śpię pol nocy przytulona z nia, a pewnie do niczego to dobrego nie doprowadzi, ale po prostu zasypiam podczas karmienia
Matko jedyna! Ścieme ktos imię walić haha
Ugg australia
https://www.olx.pl/oferta/ugg-australia-CID88-IDcRkj1.html -
Ja paragonu juz nie mam i kupowalam przez internet wiec nie da rady za reklamować
czytalam ze dziewczyny to lutują i działa ale trzeba by było to rozciac i zszyc.
Baga ona ciągle sie na nim kładzie i go slini, ulubiona przytulanka
Vayn i dobrze jej odpowiedzialas, do prostakow trzeba tak samo, ile można sluchac tych samych pierdoletow.
Myszka jak juz wyjdą to powinno być lepiej -
nick nieaktualnyNo bo kurde, wiecznie coś. Nie potrafi z nami posiedzieć czy nawet zadzwonić żeby się do czegoś nie przyczepić. Od pierdółek po sprawy które jej w ogóle nie powinny interesować. Najpierw mówiła o tych świętach znowu, i chyba słyszała moje zgrzytanie zębami, to zmieniła temat na pokoik Poli. Bo jak to się seksik przy dziecku spiącym obok? A co ją to K*&^ obchodzi?
-
Tysia faktycznie reklamuj tego szczeniaczka. Teraz chyba są nowe przepisy i masz 24 m-ce. Ale lipa, nie wytrzymuje Gabrysiowego tempa zabawy
My nie obchodzimy jeszcze Mikołajek tylko 24 przyjdzie Mikołaj z prezentem. Aczkolwiek Mały tyle dostał ostatnio zabawek, że może jednak w tym roku zwolnimy Mikołaja z obowiązkuTrochę mnie to przeraża bo w kojcu Księciunio ledwo się mieści ze swoimi skarbami, a przed nim Gwiazka a miesiąc później roczek
ulala
-
Vayn brawo Ty! :*
U nas jest Mikołaj ale Mikołajek jako tako się nie obchodzi. Choć wiadomo, że jak Igor będzie większy to pewnie jakiś drobiazg dostanie. Wczoraj dostał pchacz chiccoUżywany kupiłam. Ale na razie niezbyt go interesuje...
-
Vayn seksik? Hahahahaha.... o ja pitole! Ale pojebany babiszon! Ja już dawno bym jej głupoty odpowiadała na złość
było powiedzieć, że seksować wolicie się na szafkach w kuchni lub na stole, a nie w sypialni
Kurde myślisz, że jest szansa, że obrazi się chociaż na parę dni? Czy wyrżnie głupa i powie, że nic nie słyszała bo coś trzeszczało i Was rozłączyło?
Myszko u nas opuchlizna dziąseł, czyli białe gulki są od sierpniegórne ząbki jak się przebijały to mięso wisiało po 3-4 dni
no i u nas po lekkim wyjściu każdy ząbek cofał się i wychodził po paru dniach już na stałe