Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No u nas na Mikołajki tez drobiazg. Zazwyczaj słodycze, no ale Tymoniasty za mały na słodycze
dostał klocki drewniane z biedry, super sa, no i pierwszy w swoim życiu prezent od prababki (Luby jej ostatnio nagadal że pierwszy prawnuk, a ona wszystkie hajsy na konto na konto wieczne oszczedzanie haha on to z łatwością swoją rodIne opierdziela) telefon mu kupila. Fajny bo klapkazamykana i to go najbardziej interesuje. A od moich rodziców dostał taką małą drewnianą ciuchcie z wagonem z Tesco na magnes i później można dokupywac kolejne i długa kolejka sie robi.
My mamy pchacz z jakiejś firmy no name ale jest super, kółka ma z takim ogumowaniem. A tak nauczył się ostatnio popierdzielac, ze nie nadążam
-
Do nas przyszedł Mikołaj i do córci i do mamy
Taka zawartość mojej Mikołajowej skarpety
http://static.pokazywarka.pl/i/7140130/648594/image.jpg
e-ness, Bruśka, Mamusia_synusia, tysiaa93, Lexi150, Tusiaa, Mila920, marissith, vayn, d84, natalica06, Zosia_wop, dana222 lubią tę wiadomość
-
Pchacz to u nas też super zabawka. Kupiłam używany razem z takim krzesełkiem z vtech i mimo, że używane to jest to chyba mój najlepszy zakup
A jaka byłam dumna jak to wyczaiłam na olx hahaha
Biedronka najwspanialszy prezencikWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 11:21
-
To chyba tylko my czekamy jeszcze na mikołaja bo mąż o 5 wyszedł z domu i otwierania by nie widział. Upieklismy ciasto tylko mam dużą blachę ale ona tak na styk wielki wchodzi do piekarnika to myślę zrobię w tortownicy po czasie patrzę a tam nadal w środku rzadkie to musiałam przetrzymac i się trochę przypalilo no cóż oskrobane trochę twarde będzie ale ważne są starania.
Biedroneczka29, Lexi150, Tusiaa, tysiaa93, marissith, vayn, Zosia_wop, Mamusia_synusia, dana222 lubią tę wiadomość
-
Biedronko jaka suuuuper skarpeta
No i jej zawartośc. Mój dziś przebrany za Mikołaja
Ogarniamy chatę.
Brusia to widzę, że super mikołajkowe prezenty się szykują
Mój od wujka dostał książeczkę i misia mikołaja, od mojej mamy samochodzik odkrywcy. A od nas traktor taki duży. Dzisiaj pewnie jeszcze drugie dziadki przyjadą.
Może i nie rozumie, że Mikołajki, ale gadam mu już o Mikołaju i tradycyjnie go obdarowujemy -
U nas tez Mikołaj na Mikołajki i pod choinke
No ale u nas na mikołajki zawsze były jakies słodycze. W tym roku dla Kuby nic nie mam tzn mąz kupił w tamtym tyg taka kaczke do kapieli plastikowa z chicco w biedrze . Niby fajna ale lipna bo tonie jak woda sie nabierze i trzeba wylac i nakrecic spowrotem zeby sie kreciła
Kuba zainteresowany siedzi w wanience wiec mozna podpiac pod mikołajki heheh
Kupowałyscie mozna takie ciepłe polarkowe pajace do spania w rozsadnej cenie .Musze kupoic chociaz ze 2 bo kurcze Kuba ciagle sie rozkopuje i jest zimny . Nawet jak go przykrywam kołdra (wcale nie jest ciepła ) albo grubym kocem.
Vayn ale dowaliłasBrawo Ty !
czasem trzeba nerwy popuscic bo kumulowanie w sobie nie jest zdrowe .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 12:22
Kubuś
-
U nas mikolajki skromnie-slonika jezdzacego z fp kupilismy a moi rodzice- 1,6 kg mleka (4 kartony), pampersy, ksiazeczki i kilo cielęcinki :-p uzytecznie :-p
W swieta sie u nas dostaje prezenty "na gwiazdke" ale kto je przynosi? Chyba tez mikolaj :-p -
nick nieaktualnyU nas jest taka Mikołajka
robiłam wczoraj imprezę Mikołajkową dla grupy dzieciaków i dostały gryzaczki
Vayn brawo TY!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 18:14
Lexi150, Mila920, tysiaa93, Bruśka, tulipanna, vayn, d84, Zosia_wop, Tusiaa, Kri, Mamusia_synusia, dana222, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
Ach jakie śliczne Mikołajki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 18:53
marissith, Mila920, tysiaa93, e-ness, Bruśka, tulipanna, vayn, d84, Zosia_wop, Tusiaa, Kri, Mamusia_synusia, dana222, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
My po spacerku, mała dosypia przy balkonie a ja popijam goraca herbatke.
Tak mi się smutno zrobiło, że moje dzieci nie mogą mieć takich swiat jak ja gdy byłam mała:( takich, kiedy nawet prezenty nie sa ważne....
Moja rodzina swieta nie jest, swoje ma za uszami, lle Boże Narodzenia zawsze nas zbliżało pokoleniowo.
A my kolejny rok "uciekamy" do hotelu.
Nawet prezentów nie mam ochoty kupować , bo to już tylko taka komercha nie tradycja.
U nas tez Mikołja przynosi prezenty, choć jak dzieci chodziły do katolickiego przedszkola to tam przychodził Biskup.
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
U nas Mikołaj od rana, bo w razie czego mamy jeszcze stroj balwanka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 15:15
Lexi150, tysiaa93, vayn, marissith, Bruśka, tulipanna, d84, Zosia_wop, Tusiaa, Kri, Mamusia_synusia, dana222, Biedroneczka29, e-ness lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle wymarzłam ponad 2h spacerku. Teściowa mnie w parku szukała... prezent dla małej mi dała, a dla nas słodycze. Rozmawawiała jakby nic się nie stało.
Uwielbiam takie dni kiedy wrzucacie zdjęcia maluchów. Aż serducho się raduje jak patrzysz na takie piękne dzieciaczki -
nick nieaktualny