Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja nietypowo składam życzenia z klopa.. od rana jest masakra, mam nadzieje ze to chwilowa niestrawność albo Wigilię śledzę w wc..
A wiec życzę Wam samych szczęśliwych dni, dużo dużo pociechy z cudownych dzieci, mężów, niemezow. By spełniły się Wasze marzenia i żebyście osiągały swoje własne cele. Życzę Wam też spokojniej, rodzinnej atmosfery w tym wyjątkowym dniu - pierwsze święta z Naszymi szczesciami, czego chcieć więcej
No i życzę Wam Wigilii bez sraczki..biedronka te życzenia specjalnie dla Ciebie ha ha ha
Mamusia_synusia, Lexi150, dana222, Kri, tysiaa93, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Zdrowych i szczęśliwych Świat Laseczki
Dużooooo miłości i radości z Naszych małych Skarbów. W tym roku każda z Nas będzie miała pod choinką cudowny prezent, swoje największe szczęście:)
U mnie już biało. Ściskamy Was mocno !Lexi150, Mamusia_synusia, Kri, tysiaa93, dana222 lubią tę wiadomość
-
Myszko-robote planuje jak kest wyspana,wtedy sobie najwiecej szykuje, podsmazam, obieram etc. Sadzam ja w kuchni na podlodze, daje zabawki,opowiadam co robie i siedzi. No nie powiem ze jest latwo zawsze, bo do wlaczenia odkurzacza,miksera etc ktos musi byc bo jak ja robie to ona sie zanosi az od placzu. Wiec halasy ogarniam jak ktos ze mna jest,ale wczesniej sobie szykuje wszystko, blachy smaruje i takie tam
tysiaa93, szara myszka lubią tę wiadomość
-
Michał przez cały dzień był takim małym zmierzly zlosnikiem, ale całe szcźescie pospal 2h popołudniu i wieczorem był spokojniejszy. Podczas wigilii siedział grzecznie w swoim krzesełku. Na początku dałam mu spróbować ciasto z pierogów i widać ze to moj syn bo wypluł, ja tez nie przepadam za nim. Juz myślałam ze bede musiała iść po jego ciastka ale zasmakowała mu ryba w jarzynach. My mieszkamy z moimi rodzicami i dzisia przyjeżdża brat z rodzina, a jutro jeśli moj maz wyzdrowieje to do teściów,juz sie boje o moj żołądek. Tez oglądaliśmy listy do m2
-
Kri wszystkiego dobrego!
Mila przeszło?
Biedrobeczko jak Sofijka?
Dana moja wczoraj tez marudziła w ogole drzemki nie chciała zrobic w obcym miejscu, bo u teściowej w domu rzadko bywa i tylko wyszliśmy to zasnęła w aucie
Baga listy do m 2zaaaaapomnialammiałam nagrać, ale juz znalazłam ze powtórka w Nowy Rok
Ja juz mam dość jedzenia...a wszyscy chca zeby tylko jeść i jeść i stad wlasnie cieszę sie, ze nic nie przygotowywałam w domuKri lubi tę wiadomość
-
Mi się chce płakać bo mały wczoraj non stop marudny beczacy dziś to samo. Aż nie wiem czy znów nie ma bakterii w moczu a tu nawet nie ma takiego lab. Mielusmy zostać do sylwestra ale nie wiem czy nie wrócimy jutro z mężem. Jak nie urok to... Jedno był znosny jak dużo ludzi było. Ale podsumowyjac armagedon.
-
Brusia moze u Was tez tak działa zmiana miejsca? Bo u nas wcziraj tragedia tez była męczyła sie strasznie, a jak tylko podjechaliśmy pod dom wysiadła z auta zobaczyła bramę od domu i juz uśmiech w głos.
-
A my wczoraj kolację mieliśmy późno bo dopiero o 20. Mały zachwycony pobytem u babci tylko nie ma czasu spac
Wczoraj siedział do 23
Dziś jeszcze jedziemy w odwiedziny do prababci. Będzie tam dużo dzieci to i radocha będzie. A później lecimy do domu. Jutro caly dzień u teściów spedzamy.
Igor próbował karpia,pasztetu z królika,galaretkę z żurawiny ale najbardziej smakował sernik