Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam jakiegoś LG, nawet nie wiem jaki model
zdjęcia robi średnie ale i tak najczęściej robię cyfrowką więc dobry telefon mi niepotrzebny, byle był internet
Baga tez mam takie foto, koleżanka mi przerabiala. Fakt, ze to cudna pamiatka z okresu karmienia -
Dziewczyny nie wiem czy jutro będę miała czas pisać więc robię to dzisiaj.
Życzę Wszystkim zdrowych, spokojnych oraz rodzinnych Świąt, cudownej atmosfery oraz wspaniałych prezentówŻyczę jeszcze, aby bez względu czy Wasze dzieciolki są kp czy mm, aby zadziałała magia świąt i żeby wszystkie przespały caaaałą noc (a najlepiej już wszystkie)
Lexi150, szara myszka, tysiaa93, dana222, Zosia_wop, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Oto są! Niestety nie zrobilam tiramisu bo moj pan nie znalazl nigdzie tych wloskich biszkoptow
wszedzie to cieniastwo:/ no ale moze jutro zrobie sama biszkopt, bo szkoda by mi bylo nie zrobic..
Baga-ciastka sa super,bardzo kruche, trzeba ostroznie je z blachy zdejmowac. Wyszlo mi dwa pelne duze taleRze. I zosalo ciasta bo zeby to rowno zwinac to obkroilam brzegi. Z pozostalego ciasta upieklam takie zwykle ciastka. Polecam.
http://static.pokazywarka.pl/i/7185558/371668/image.jpg
http://static.pokazywarka.pl/i/7185558/955253/image.jpg
http://static.pokazywarka.pl/i/7185558/206363/image.jpg
L, Mamusia_synusia, Bruśka, tysiaa93, Zosia_wop, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Kochane życzę Wam i dzieciaczkom zdrowych, spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia
Pięknej choinki ( o ile ubieracie) i samych trafionych prezentów. Trzymajcie się ciepło :-*
Mamusia_synusia, Lexi150, tysiaa93, dana222, Kri, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Kochane wszystkiego najlepszego już dziś bo nie wuem czy jutro będę mogła coś napusac. Dużo zdrówka przespanych nocek i samych pięknych chwil. Dziękuję Wam za spędzony rok i aby kolejny nadal trzymał nas razem. Moc usciskow i buziaczkow dla dzieciaczkow. Cudownej rodzinnej atmosfery w pierwsze wspólne święta.
P.S. Lexi kochana dla Ciebie potrójnie :-* .
P.S.S widzę że nie tylko ja w kolejce do Synowej stoję. Całuski dodatkowe dla rozrywanej Gabrysi.
tysiaa93, dana222, L, Lexi150, Mamusia_synusia, Kri, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego laseczki, niech te Święta będą cudowne. A na pewno takie właśnie będą, bo spędzone z naszymi maluchami. Rok temu miałyśmy je w brzuszkach a teraz są z nami i wypełniają sobą każdą wolną chwilę. Spokojnych, rodzinnych świąt, i jak najwięcej uśmiechu
Brusia no jest kilku kandydatów haha a każdy mega przestojniak więc ciężko się zdecydować
dana222, L, Lexi150, Mamusia_synusia, Kri, Zosia_wop, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Brusia piękne życzenia. Też sobie życzę abyśmy wytrwały tutaj jeszcze długo. Fajnie jest was mieć i żałuję że tak późno odważyłam się dołączyć.
A ja tam jutro wejdę pewnie jeszcze. Przynajmniej złożyć życzenia. Róbcie foty wesołym dzieciakom pod choinką bo fajnie będzie pooglądać.
Ja też na fejsie widziałam ze Gabi rozrywana jest:) zmienią piosenkę na: przez te oczy niebieskie oszalaaaaałeeeem...L, tysiaa93, Mamusia_synusia, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Ach Dziewczyny 2 lata temu lezalam w szpitalu czekając na zabieg i myslalam, że nic dobrego mnie nie spotka a dziś Moje szczęście kończy 10 miesięcy...
Słodkości dla Wojtusia! :*
A Wam Kochane życzę mnóstwa miłości nie tylko w święta, dużo radości i spokoju. Niech to będzie wyjątkowy czas dla naszych rodzin, bez zmartwień i smutków. Wesołych Świąt Mamusie :*dana222, tysiaa93, Mamusia_synusia, Kri, Zosia_wop, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego dla Igorka i Wojtusia :*
Dziękujemy za życzenia i rownież życzymy wszystkiego naj naj naj i spełnienia marzeń! Oby kolejne lata tez były takie wspaniałe jak ten rokchyba jeden z najpiękniejszych dla nas w życiu, pierwsze swieta z dzieciaczkami, a kolejne jak juz beda rozumieć to beda pewnie jeszcze lepsze
2 lata temu tez byłam podłamana jak Ty Lexi i tez dzis to wspomniałam myśląc wyedy, ze juz tak bedzie zawsze, a jednak udało sie
przesyłam całusy :*** chyba troche chaotycznie napisałam haha ale w biegu jestem
Lexi150, tysiaa93, Mamusia_synusia, dana222, Kri lubią tę wiadomość
-
Biedroneczko dobrze, że nic Wam sie nie stało i dojechaliscie cali. Niestety takie polskie realia są
My wczoraj jak jechalismy to tir chciał w nas wjechac . my po głównej a on na nas wyjezdza z bocznej ulicy a przed nami rowerzysta jeszcze jechał i wysepka byłaa poźniej na trzeciego osobówka . no paranoja jakas
mąż mówił, że jak rano jechał cos pozałatwiac to miał podobne 3 sytuacje
strach gdzies jechac.
Tuli ale pysznosci robisz. Normalnie szok , że z dzieckiem dajesz rade. ja z moim łobuzem nic bym nie zrobiła
Oo Iguś duzo zdrówka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2016, 12:02
Lexi150, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Kubuś